Youtube En Çok İzlenen Videoları Siliyor

• Kullanıcı gyigit71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

gyigit71

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2,5 yıldır ingilizce olarak slayt tarzında yapmış olduğum videolardan oluşan bir kanalım var. Daha önce hiçbir sebep gösterilmeden kapatılmıştı. Yaklaşık 1 ay süren yazılı itirazlarım sonucu açılmıştı. Kanalda ne telif var ne topluluk uyarısı. Adsense'ye yansımalar kesilince en çok izlenen videolarımın sessiz sedasız silindiğini fark ettim. Silinen videoların başında " Video kaldırıldı: Hizmet Şartları ihlali " yazıyor. Hizmet şartları ihlali varsa şayet bütün videoların aynı gerekçeyle silinmesi lazımdı. Çünkü videolarda içerik kaynağı olarak hep aynı siteyi kullandım ve hiç birinde telifli müzik kullanmadım. Resimler ise umuma açık telif içermeyen resimlerdi. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlığa atfen : Yok öyle bir dünya, çatır çatır spamdan kanal kapatıyor.
Konu kilit. . .
:cool:

yanıltıcı başlık yanıltıcı bilgi sırf sizde olduğu için böyle bir kural yok başlığı gören yeni bir kural geldi sanacak

Yaklaşık 2,5 yıldır ingilizce olarak slayt tarzında yapmış olduğum videolardan oluşan bir kanalım var. Daha önce hiçbir sebep gösterilmeden kapatılmıştı. Yaklaşık 1 ay süren yazılı itirazlarım sonucu açılmıştı. Kanalda ne telif var ne topluluk uyarısı. Adsense'ye yansımalar kesilince en çok izlenen videolarımın sessiz sedasız silindiğini fark ettim. Silinen videoların başında " Video kaldırıldı: Hizmet Şartları ihlali " yazıyor. Hizmet şartları ihlali varsa şayet bütün videoların aynı gerekçeyle silinmesi lazımdı. Çünkü videolarda içerik kaynağı olarak hep aynı siteyi kullandım ve hiç birinde telifli müzik kullanmadım. Resimler ise umuma açık telif içermeyen resimlerdi. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Sorunu Nasıl Çözeceğiniz Hususunda Pm Atın Yardımcı Olayım...

Sorunu Nasıl Çözeceğiniz Hususunda Pm Atın Yardımcı Olayım...

Ne yani şimdi sen bu sorunun çözümünü biliyor musun?

koala.jpg

Youtube Artık Kanal Kapatmıyor kısmını okuyunca konuya girdim ama olay bambaşka bir şey çıktı. Konuya gülerek girdim, okuyunca birden ciddileştim.

850k izlenimli videoma bu gün bu uyarı gelmiş, kanal hiçbiryerede bağlı değildi. Bu uyarıya itiraz edilmiyor sanırım?

Çok ilginçtir konuyu açtıktan 1 ay sonra,silinen videolar günde 3-5 tane olmak üzere tekrardan yayına verildi. Olaya hiçbir şekilde itiraz edememiştim. Çünkü itiraz edecek yer yoktu.Şu an itibariyle tüm videolar geri geldi, eski izlenimler de eklendi. Videoların silindiği
1 ay süresince kanal haliyle youtube sıralamalarında yok oldu. Yavaş yavaş izlenimler eski haline dönmeye başladı ama niye böyle bir şey oldu halen daha anlamış değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri