YouTube engel güncellemesi

hazıra konmak yerine biraz vegas ile ilgilenin sony vegasla geçilmeyecek görüntü engeli yok hacılar

Engeli geçsen partner yok. Adsenseye bağlasan banlanıp duruyo. Geçebilen iyi kazanır diyorlar ama bişey kazandıgım yok.

Videonti ile mi geciyorsun ?

Etiket aciklama bos birak . Baslikta season ve episode kullanma sorunu bir nebze halletmis olursun.

Hayır hocam kendim manuel olarak geciyorum :)

etiketi zaten boş bırakıyorum fakat açıklamaya kesinlikle engelli kelimelerin geçmediği açıklama koyuyorum bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ama :/

Hayır hocam kendim manuel olarak geciyorum :)

etiketi zaten boş bırakıyorum fakat açıklamaya kesinlikle engelli kelimelerin geçmediği açıklama koyuyorum bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ama :/

açıklama ve etiketi kesinlikle boş bırak ve başlıkta episode season kullanma örnek olarak

season 1 episode 1 yerine
s01 e01
s01e01
s01xe01 .... buna benzer şeyler yaz

Engeli geçsen partner yok. Adsenseye bağlasan banlanıp duruyo. Geçebilen iyi kazanır diyorlar ama bişey kazandıgım yok.

hocam ben sana 1k izlenmeli kanalı alan, sorunsuz ödeme yapan kapanan kanalı ödeyen partner söyleyim sende bana engel geçmeyi söyle :)

açıklama ve etiketi kesinlikle boş bırak ve başlıkta episode season kullanma örnek olarak

season 1 episode 1 yerine
s01 e01
s01e01
s01xe01 .... buna benzer şeyler yaz

Valla işin ilginci bazı içeriklerimde aynen o kelimeler etiket ve açıklama olarak geçiyor ama bir sıkıntı olmuyor ama bazılarında takılıyorum bende anlamadım'da anlarız umarım .. Sağolasın müdür uyarın için.

arkadaşlar konu dışı ama nereye yazacamı bilemedim Bazı programlar internet kesilip e posta ve şifre girilince fulleniyo biliyosunuz arkadaşlar peki vdsde internet kesemeyeceğimize göre program nası fulleyecez yada çaresi varsa bilen arkadaş yardımcı olursa yazarsa teşekkür ederim

arkadaşlar konu dışı ama nereye yazacamı bilemedim Bazı programlar internet kesilip e posta ve şifre girilince fulleniyo biliyosunuz arkadaşlar peki vdsde internet kesemeyeceğimize göre program nası fulleyecez yada çaresi varsa bilen arkadaş yardımcı olursa yazarsa teşekkür ederim

Firewallden programin internete cikisini bloke eedin.

Bir ara güvenlik duvarından programı gelen/giden olarak engelleyerek yapmıştım.

engel geçme yöntemine veriyorum partneri :D takasa girdik artık ya durumlar kötü kiminde engel geçme var partner yok kiminde partner var engel geçme yok niye degerlendirmiyoruz bu durumu :D

engel geçmek kolay sen kazanç saglayabılcegımzıden bahset ve hangi patnermiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri