Aranızda para toplayın, herkes 10 lira versin, 1K para olunca bana verin, ben kullanmadığım harkulade çok hızlı bi engel geçme yöntemi anlatabilirim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aranızda para toplayın, herkes 10 lira versin, 1K para olunca bana verin, ben kullanmadığım harkulade çok hızlı bi engel geçme yöntemi anlatabilirim![]()
takas yaparık eyü olmazmı![]()
bir sen eksiktin:d
Aranızda para toplayın, herkes 10 lira versin, 1K para olunca bana verin, ben kullanmadığım harkulade çok hızlı bi engel geçme yöntemi anlatabilirim![]()
hocam ben sana 1k izlenmeli kanalı alan, sorunsuz ödeme yapan kapanan kanalı ödeyen partner söyleyim sende bana engel geçmeyi söyle![]()
Son 6-7 aydır öyle bir networkun olacağına hiç ihtimal vermiyordum ama 1saatlik bir araştırmayla bir tane buldum muhtemelen bahsettiğindir çünkü başka yok.
Yada siz bunu direk anlatin işe yararsa bi fon oluşturup sizin adınıza kazanclarimizdan pay verelim nasıl?
Siz bunu yazınca neymiş dur bende arayayım dedim şu partneri sonu "n" harfiylemi bitiyor?Son 6-7 aydır öyle bir networkun olacağına hiç ihtimal vermiyordum ama 1saatlik bir araştırmayla bir tane buldum muhtemelen bahsettiğindir çünkü başka yok.
bence atmaz sence asdfhnsjmdk![]()
Bencede atmam direk yazarım ZİC Network. FAQ bölümünde yazıyor şartları 1k izlenim felan deneyen olursa bilgi verse yeterli. Forumda zic turkey var ama aynımı bilmiyorum.
Bencede atmam direk yazarım ZİC Network. FAQ bölümünde yazıyor şartları 1k izlenim felan deneyen olursa bilgi verse yeterli. Forumda zic turkey var ama aynımı bilmiyorum.
başvurdum şimdi...bakalım mail gelecekmiş
Başvurunuz başarıyla gönderildi. Kısa süre içinde bir onay e-postası alacaksınız. Bizim inceleme süreci iki iş günü kadar sürer. Biz kabul ettik eğer bildirmek için e-posta yoluyla sizinle olacak.
kardeş konuyu okuduysan spam kanal almıyo forumda açıldı bu partner
http://www.ytpara.com/yerli-network...izi-bizimle-birlikte-gelistirebilirsiniz.html
Bana sonradan gelenler manuel geliyo, içerik sahiplerinin manuel engel atmasını kolaylaştırıcak bişey yapmışlar galiba.
şaka yaptım hocam, 1K para ne ki, iki sıfırı eksik yazmışım
100.000 parası olanlar pm atsın, elden teslim ederim taktiği![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.