Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçemedik demeyecekleri ne malum hocam ?
EDIT : Anlatacaksanız eğer buradan anlatın, ya da yeni bir konu açın. Video çekerseniz anında uçururlar benden söylemesi.
video çekme yok hocam aman diyim yeni konuda açmıyorum skype gelene veriyorum birkaç arkadaşa ilettim zaten tekrar söylüyorum çalıştığım dizilerde geçemediğim video yok burda bir kazanç beklemiyorum kimseden skype gelene veriyorum taktiği pc deyim arkadaşlar paylaşma fixlenir diye mesaj atıyor yedek taktikler de var zaten bu fixlenirse onu kullanırız bizden yana problem yok
---------- Spam Engelliyici 01:56 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------
Arkadaşlar taktik renderdır görüntüde kesinlikle bozulma yoktur 20 ye yakın arkadaşa ilettim bu gecelik bu kadar ben çıkıyorum skype ekleyene yarın gece yardımcı olurum alan arkadaşlar inşallah geçerler de engel derdinden kurtulurlar herkese hayırlı geceler
alan arkadaslar bari pm atsın hocam biz gec kaldık :/
Adobe Premier cs denediniz? Oda Vegas gibi performans veriyormuhazıra konmak yerine biraz vegas ile ilgilenin sony vegasla geçilmeyecek görüntü engeli yok hacılar
video çekme yok hocam aman diyim yeni konuda açmıyorum skype gelene veriyorum birkaç arkadaşa ilettim zaten tekrar söylüyorum çalıştığım dizilerde geçemediğim video yok burda bir kazanç beklemiyorum kimseden skype gelene veriyorum taktiği pc deyim arkadaşlar paylaşma fixlenir diye mesaj atıyor yedek taktikler de var zaten bu fixlenirse onu kullanırız bizden yana problem yok
---------- Spam Engelliyici 01:56 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------
Arkadaşlar taktik renderdır görüntüde kesinlikle bozulma yoktur 20 ye yakın arkadaşa ilettim bu gecelik bu kadar ben çıkıyorum skype ekleyene yarın gece yardımcı olurum alan arkadaşlar inşallah geçerler de engel derdinden kurtulurlar herkese hayırlı geceler
Beyler şu an dışardayım mobilden yazıyorum kalan arkadaslara yarın gece yardımcı olacagım alan arkadaşlara söyledim tekrar söylüyorum burdan paylaşım olmayacak sadece yarın gece skype
yav deget hadi işine başkalarıyla dalga geç ben seni ilk postunda skypedan ekliyorum bu saat olmuş sen kabul etmiyorsun şuan neyin peşindesin ? milletle oynama
Arkadasin oyle bi niyeti yok skypeden hemen kabul etti ve paylasti .bnce samimi arkadas.yav deget hadi işine başkalarıyla dalga geç ben seni ilk postunda skypedan ekliyorum bu saat olmuş sen kabul etmiyorsun şuan neyin peşindesin ? milletle oynama
[MENTION=13113]nazo93[/MENTION] Bu caps leri görünce çok güldüm, ALLAH ta seni güldürsün hocam. [emoji1]Anlik karsima cikinca baya guldum hocam 2. caps super.
!!! mobildeyim !!!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.