Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir günde aldığınız en yüksek tık sayısı: 186 K
Bir günde adsense'e yansıyan en yüksek tahmini kazanç: 450 TL
En çok izlenen videonuzun görüntülenme sayısı: 690 K
Bir günü kapattıgınız en yüksek tbm oranı: 0,27
80k civari yuklemistim bi seferinde ama insanliktan cikiyosun soguk ter bosaliyo bayilacak gibi oluyosunEski adsenselerimi göremiyorum hepsi ban bu rakamların çook üstünüde gördüm ama en güncel olanı yazacağım.
Bir günde aldığınız en yüksek tık sayısı:511
Bir günde adsense'e yansıyan en yüksek tahmini kazanç:51
En çok izlenen videonuzun görüntülenme sayısı:150 k dan fazla
Bir günü kapattıgınız en yüksek tbm oranı:2,04 TL (direk adseseden copy o gün aldığım tık 12)
Bir günde yüklediğiniz en fazla video sayısı:5k üzeri
Bir kanalınızda bulunan en fazla abone sayısı:benim kanallar fazla yaşamaz günde 10-50 abone gelir herbirine ama 1 k yı göremezler 1 k diyorum
NOT: bende sizler gibi güncel şeyler olmaz o 50 sürekli 50 dir bi gün güncel atıp 1 m yapmamışımdır yani
---------- Mesaj saat 13:52:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:23 civarında gönderildi. ----------
Bir günde yüklediğiniz en fazla video sayısı: [MENTION=377]aysun06[/MENTION] gerçekten merak ediyorum?..
80k civari yuklemistim bi seferinde ama insanliktan cikiyosun soguk ter bosaliyo bayilacak gibi oluyosun
İndex sorununu nasıl aşıyorsunuz? (msj kutunuz dolu skype eklemek isterim sizi)
Bir günde aldığınız en yüksek tık sayısı: 186 K
Bir günde adsense'e yansıyan en yüksek tahmini kazanç: 450 TL
En çok izlenen videonuzun görüntülenme sayısı: 690 K
Bir günü kapattıgınız en yüksek tbm oranı: 0,27
80k civari yuklemistim bi seferinde ama insanliktan cikiyosun soguk ter bosaliyo bayilacak gibi oluyosun
beyler çok aferdersiniz, ben yeniyimde, buda ilk mesajım buraya. bişey sorucam. tbm noluyo kurban?
beyler çok aferdersiniz, ben yeniyimde, buda ilk mesajım buraya. bişey sorucam. tbm noluyo kurban?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.