Youtube Erişim KAPATILDI !!!

Ben ERZURUM'da yaşıyorum. Bölge ile alakalı durum olabilir mi

---------- Mesaj saat 21:05:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:51 civarında gönderildi. ----------

https://twitter.com/search?q=youtube erişim&src=typd

DNS'ler sırası nedir nasıldır bilmem ama bütün türkiye'de bir kararın tam oturması için 3-4 saat gerekiyor. bazen daha uzun olabiliyor

Bölgesel erişim sorunu olmaz, olursa bütün türkiye'de olur.
TIB engelli olduğunda genelde mahkeme ismi filan olur.

ama 2009'daki olaya bakınca onlarda'da ilk başta !!! ile biten yazı varmış.

ozamanlarki durum farklıydı, vergi yüzünden devlet çok ısrarcı oldu, Şimdi belki siyasi boyutu olabilir bilemem okadarını.

https://www.google.com.tr/search?q=...v=210&q=youtube'a+erişim+engellendi&tbs=qdr:h

---------- Mesaj saat 21:08:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:27 civarında gönderildi. ----------

DNS'ler sırası nedir nasıldır bilmem ama bütün türkiye'de bir kararın tam oturması için 3-4 saat gerekiyor. bazen daha uzun olabiliyor

Bölgesel erişim sorunu olmaz, olursa bütün türkiye'de olur.
TIB engelli olduğunda genelde mahkeme ismi filan olur.

ama 2009'daki olaya bakınca onlarda'da ilk başta !!! ile biten yazı varmış.

ozamanlarki durum farklıydı, vergi yüzünden devlet çok ısrarcı oldu, Şimdi belki siyasi boyutu olabilir bilemem okadarını.

https://www.google.com.tr/search?q=...v=210&q=youtube'a+erişim+engellendi&tbs=qdr:h

---------- Mesaj saat 21:09:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:56 civarında gönderildi. ----------

Youtube' a erişim :S

Al işte hepimizi bir korku sardı o.O Böyle kırmızı yazılı engelleme mi olur yaw. Devletin işi mi yoksa hacker işi mi bu iş anlamadım. Devlet böyle kırmızı yazı yazmaz bence. Bu arada bende sorun felan yok maşallah canavar gibi çalışıyor. Devlet yapmış olsa kökten herkesin giderdi. Bende ne ip değiştirme ne dns var oto dns de!

Geçmiş olsun tüm Türkiye için. Haberler doğru. fb, tvitter, siteler hepsi doğruluyor bu haberi. Yarına kadar herkeste erişim engellenir. Yazık..

Al işte hepimizi bir korku sardı o.O Böyle kırmızı yazılı engelleme mi olur yaw. Devletin işi mi yoksa hacker işi mi bu iş anlamadım. Devlet böyle kırmızı yazı yazmaz bence. Bu arada bende sorun felan yok maşallah canavar gibi çalışıyor. Devlet yapmış olsa kökten herkesin giderdi. Bende ne ip değiştirme ne dns var oto dns de!

Bu işlerde otomatikman herkeste aynı olmuyor. Farklı internet sağlayıcı firmalar var o yüzden. Tüm firmaların, tüm dns giriş çıkışların oturması, sistemin yeniden başlatılması gibi şeyler var. Gerçek gibi. Gerçek olursada 1-2 güne tüm ülkede engellenir.

eğer bu olay gerçekleşir ve uzun süreli olursa artık youtubeden sadece parası olanlar para kazanacak

Bu işlerde otomatikman herkeste aynı olmuyor. Farklı internet sağlayıcı firmalar var o yüzden. Tüm firmaların, tüm dns giriş çıkışların oturması, sistemin yeniden başlatılması gibi şeyler var. Gerçek gibi. Gerçek olursada 1-2 güne tüm ülkede engellenir.

HABER ŞU ŞEKİLDE

Video paylaşım sitesi Youtube engellendi.

Youtube'a girilmek istendiğinde "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir" yazısı çıkıyor.

Turknet ve Kablonet kullanıcıları Youtube'a giremiyor.

TTNET kullanıcıları ile şu an Youtube'a girebiliyor.

DNS ve proxy ayarlarını değiştirmiş olan kullanıcılar ise Youtube'a girebiliyor.

Mahkeme kararının gerekçesi ve bazı erişim sağlayıcılarda erişimin engelinin olup bazılarında olmamasının nedeni ise henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde de bir diğer video paylaşım sitesi Vimeo engellenmişti.

Olayın siyasi boyutuna girmeden mesaj atın lütfen. Özellikle kurum, kuruluş, siyasi parti vs.. vs..

Konuyu Geyik Resim ve Videolara Taşıdığınız için, Yönetici olarak işi araştırmak yerine alaya aldığınız için, birebir konuşmaya bile gerek duymadan yargısız infaz yaptığınız için Teşekkürler. Bu forumda sadece [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]'ya itibar ediyorum. Eğlendirici yorumlarınız için teşekkürler..

Sadece bu sitede var başkahaber ne ya :D

Adam ajanslardan daha hizli galiba

Milletle kafa mı buluyorsunuz

Yani Uydurma Bi haber

Youtube TR ye tamemen kapatılırsa isyannnn çıkar

Konuyu Geyik Resim ve Videolara Taşıdığınız için, Yönetici olarak işi araştırmak yerine alaya aldığınız için, birebir konuşmaya bile gerek duymadan yargısız infaz yaptığınız için Teşekkürler. Bu forumda sadece @Muslera06'ya itibar ediyorum. Eğlendirici yorumlarınız için teşekkürler..
Hocam sende ne abarttın şimdi sende kapalı bende açık,
ben açık diyorum, sen kapalı diyorsun ben gözümün gördüğüne inanıyorum sen gözünün gördüğüne inanıyorsun.
Ki bildiğimiz engelleme yazıları çıkmadığı için bu konuyu sen değil başka birisi açsaydı sende az çok şaka yapardın. Büyütmene gerek yok bu kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri