Youtube Erişim KAPATILDI !!!

Bu bence türkçe içerik izlenimlerimizi etkilyecektir.Youtube giren girer yinede youtube izleyicisi bakımından düşer bu

bende giremiyorum youtube kapatılmış gerçekten

ben her siteye girebiliyorum dailymotionda kapatıldı diyordunuz ama giriyor bende herşey otomatik dns yok özel

ya arkadaşlar her telefon şebekesinden giriyor, turkcell,avea ve vodafone . Sazan avı işte bu. Twitterdada internet kapanıyor hastagi ile aynı günde çıkmasıda oldukça garip tabi. Arkadaşın sorunu nedir bilmiyorum ama kapanma felan yok. Yok abi yok :D

Telefondanda girebiliyorum yani kim kimi engellemis ne mahkeme karari arkadaslar

jy4a9ega.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden kapatıldı derhal açılmalı

Anlamak çok zor mu bilemedimki,bloke bir anda tak diye bütün türkiye ye gelmez kademe kademe gelir yukarda kaç kişi giremiyorum yazmış yalan mı atıyor bu kadar kişi.bende giriyorum şu an sorun yok ama bu yasak olmadığını göstermez.birkaç saat sonra tekrar bakalım.

paintle bol ünlemli resmi tebligat yapmayı akıl edebilmişsin ancak sekme başlığındaki kasıtlı olarak hatalı girdiğin url sonuçu çıkan "Hata ! Google Chrome www" kısmını değiştirmeyi düşünememişsin. Bir daha ki sefere bunuda hesaba kat arkadaşım.

Kapatsınlar zaten TBM'yi düşürüyodu.

İşin şakası bi yana daha önce Atatürk'e hakaret var diye kapatılmıştı bu sefer bahane yok çok büyük tepki toplar,devlet internet sağlayıcılarıyla karşı karşıya gelir uzar da uzar bu konu.Kapatıldığı gibi açılır.

Ben arkadaşın bilgisayarına bağladım. Dediği gibi bazen direk hata verip hiç erişim yok. Bazende resimde ki yazı ile karşı karşıya kalıyor.

Lakin denetim masasına baktığımda ekstra bir zımbırtı göremedim. Ek olarak chorme eklenti kısmı da temiz. Zaten diğer tarayıcılardan da denedim onlardan hiç bir şekilde erişim yok.

Ama ek olarak şunu demek gerekiyor. Arkadaş dün format atmış artık bir şeyler yüklerken değişiklik mi oldu ne oldu çözemedim açıkçası...

Arkadaşlar şu an youtube'a giremiyorum "mahkeme kararıyla engellenmiştir" diyor. bilgisi olan? tweetira girin görün onlarca mesaj var

Ben arkadaşın bilgisayarına bağladım. Dediği gibi bazen direk hata verip hiç erişim yok. Bazende resimde ki yazı ile karşı karşıya kalıyor.

Lakin denetim masasına baktığımda ekstra bir zımbırtı göremedim. Ek olarak chorme eklenti kısmı da temiz. Zaten diğer tarayıcılardan da denedim onlardan hiç bir şekilde erişim yok.

Ama ek olarak şunu demek gerekiyor. Arkadaş dün format atmış artık bir şeyler yüklerken değişiklik mi oldu ne oldu çözemedim açıkçası...

Ben ERZURUM'da yaşıyorum. Bölge ile alakalı durum olabilir mi

---------- Mesaj saat 21:05:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:03:51 civarında gönderildi. ----------

https://twitter.com/search?q=youtube erişim&src=typd

---------- Mesaj saat 21:06:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:05:06 civarında gönderildi. ----------

Youtube'a Erişim Mahkeme Kararıyla Engellendi - Başka Haber

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri