Youtube Erişim KAPATILDI !!!

Arkadaşın dediği doğru olabilir. 1 ay önce dailymotion, 1 hafta önce vimeo ve şimdide youtubenin sırası. Bildiğim kadarıyla 2-3 yıl önce youtube Türkiyede yasaklıydı. Yanlışmı hatırlıyrum? Zaten geçen yılda internet sansürü felan vardı hep. Arkadaşın çıkarı neki yalan söylesin buda???

Şuan turkcell mobil internet ile girdim hiçbir sorun yok. Ayrıca benim telefonum windows mobile. Dns değiştirmek söz konusu bile değil. Wardom'a bile girmiyor :)

Beyler yasak gelsede türkiye nin heryerinde aynı anda olmaz yani şu an giriyor olmanız birşeyi göstermiyor ben arkadaşın yalan attığını düşünmüyorum birkaç saat daha geçsin işin rengi belli olur.Yok yada var diyemem bu hükümet baştayken şaşırtıcı olmaz kapanması bilal in videolar falan düşmüştür belki,boşuna mı yasa çıkardılar.

Yav benim kalbim var, yüreğim var, ciğerlerim var, boğazım ağzım falan var. Yapmayın böyle aga yüreğime inecek yahu. :(

Ekşi de bi kaç ergenin kendini tatmin etmek için yazdığı bir şeyde olabilir. böyle bir şey olsa haber ajanslarına zaten düşerdi.

Arkadaş insanın yüreğine niye indiriyorsunuz hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum lütfen biraz ciddi olun ya!!!! :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri