Youtube Erişim KAPATILDI !!!

Gercekden cok yazik..Uykuya dalmisim kalktim bu konuyu gordum.

Birisi ciddimi degilmi bi uyandirsin beni ?

Ciddi abi Twitter'da bi avukat mahkemeye verilen yasaklama yazısını gördüğünü iddia ediyo

dns poison o dediğin, öyle birşey olsa ada index'i basar çıkar :) veya yönlendirir bir yere :)

Bir iki ay önce Twitter'da da olmuştu böyle bi durum twitter.com'a girildiğinde index vardı konu sahibinin yüklediği fotoğraftan da !!! kısmından index olabileceği aklıma geldi de ciddiymiş durum

Gercekden cok yazik..Uykuya dalmisim kalktim bu konuyu gordum.

Birisi ciddimi degilmi bi uyandirsin beni ?

Uydunet'i aradım sordum. Ve dediği şu: Evet TürkTelekom'un almış olduğu mahkeme kararı ile Youtube erişim kapatılmıştır. Aramak isteyen: 444 0 126 arasın, müşteri değilim desin yani 2 ye bassın (müşteriyim diyince oyalıyo) sonra 4'e bassın ve operatöre bağlanıp sorsun.

Yazik ya gercekden ne diycegimi bilmiyorumda iyice isin cilkini cikarmaya basladilar.

Yasaklanma sebebi neymis acaba ?

Bu ne sorumsuzluktur resmi açıklama yok nasıl kapatıyolar illa gıcık ediyorlar insanları böyle devletin varya :mad: Umarım olmaz eğer olursa artık VDSden giriceğiz yada bildiğim bir kaç yol var konu açarız olmadı.Şuanda Turkcell vodemden giriyorum bende sorunsuz.

Allah belanızı versin (forum dışı üyelere değil)

Bu ülkeden bir halt olmaz demiyoruz boşuna,araba alıcam desen yüzde 200 vergi verirsin,üç kuruşluk interneti 100 kuruşa kullanırsın,dünyanın en pahalı benzini kullanırsın üstüne para kazanmaya çalışsan böyle safra işlerle uğraşırsın desteği bırak kösteğin her türlüsünü görürsün,bir ülkede bir tane mi hayırlı iş olmaz be kardeşim.Ama binali yıldırım ın dediği gibi bu bilişim falan sakat işler fazla kurcalamican işini görücen çıkıcan yoksa fıttırısın,bu adamlar bakıyor işte bizde bilişime.Ya sabır.

Bunu da siyaset olsun diye yazmıyorum,öteki parti beriki partide gelse hep kafalar aynı,sonra türkiye bilişimde söz sahibi olacak hadi ordan.

bela okumıyalım lütfen ttnetde niye açık ?

2 sorum var 1 konu neden geyik bölümünde 2 ben sabahtan beri giriyorum dns falan otomatik

Arkadaşlar turknet & kablonet üyeleri Turk Telekomun aldığı bir kararla Youtube'ye erişimi kapatmış müşteri hizmetlerindeki elemanın dediğine göre, yanlış anlaşılmalar için [MENTION=2753]karadeli[/MENTION] den özür dilerim, ve resmi bir açıklama yapılmamış gerek duymamışlar şuan için. TTnet kullanıcılarını içeren bir yasakla ilgili gelişme yok henüz.

girenler hangi şirketten giriyor lütfen yazsın

sebep neymiş bilal oğlan ın videolar falan mı yüklenecekmiş onun bilgisi mi gelmiş.

hotspot shıeld ile girmenin adsenseye bir zararı olur mu

dns yi modemden değiştir- ttnette sıkıntı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri