Youtube Erişim KAPATILDI !!!

doping (millenicom) sorunsuz giriyorum

biz uydunet kullanıcılarının sucu ney

:D bu kadar basit site kapatmamı olur , mahkeme filan yazar orda.

Yeni düzenlemeye göre siteler 4 saat içinde kapatılabilecek ama oda bu kadar basit olmaz, en azından "Recep amcanız kapattı." yazar.

:D

kardeşim oyunmu oynuyoruz ki biz burada. öncelikle uydunet etkilendi bu durumdan, henüz ttnet ile ilgili birşey yok, bunu forum moderatörü de arayarak doğruladı. Ttnet yakında etkilenecekmiş bu durumdan.

uydu net ne bikere en ilk ttnetin kapanmasi gerekmezmi ??

İşin elbet ciddiyeti bi yana arkadaşlarda bugün ziyaretçi patlaması olur youtube de bunca haber den sonra:) (Üzülekmi sevinekmi) Türkiyenin Halleri işte...

youtube Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kapanmaz neden mi ?çünkü youtube ile devlet sözleşme yaptı geçenlerde youtube com tr alan adını satın aldı ve youtube bizim devlete para ödüyor öyle bişey olmaz olursa özel uydunet servis sağlayıcılarında olur ki uydunet kullanan kişi sayısı parmak kadar gösterilecek kadar azdır sıkmayın canınızı bişey olmaz :D

vergi almak için sözleşme yaptı devlet, kapatmamak için değil :)

Ben youtube'un türkiyeyi engellemediği sürece Akp hükümetinin youtube'u engelleyeceğini düşünmüyorum.

Yıl olmuş 2014 biz hala kapatmalarla uğraşıyoruz.

Forum yönetimi konu başında uyardı arkadaşlar siyasete hiç girmeyelim boşverin olacağı varsa olur elimizden birşey gelmez bekleyip göreceğiz yapacak bişey yok hayırlısı neyse o olsun diyelim napalım...

Ya herkes bir şey diyor Allah aşkına arkadaşlar şu işe azda olsa siyaset anlamından bakın. Hangi Lider seçim dönemlerinde gidip internet kullanıcılarını rahatsız eder? Onların huzursuz olmasını ister. Tabi ki hiç kimse istemez. Onlarda durumu çözecektir ben emin gibiyim neredeyse en azından seçimlere kadar. :)

şimdi time... dan bağlantı yapılınca dns değiştirmesi işe yarıyor beyler... 30 saniyede goruntu... ama bu karada geri alınır sanırsam... bi rşikayet var, şikayet üzerine yutube uyarılmıştır. mahkeme kararı felan cevap gelmeyıncede erişim engellenmiştir... sanırım ilk yazı uydunete gelmiş malum yasa gereği kapanış yapmıştır.. diğer internet sağlayıcılarara yazı gidecektır. onlarda ciddiye alırlarsa durumu kapatırlar.. ki yasa buuu ama saçma ama dail.. malesef boyle...

ARKADAŞLAR FORUM SİYESET FORUMU DEĞİL O BAKIMDAN LÜTFEN SİYASİ KELİMELER İSİMLER ÜNVANLAR PARTİLER VE BU TİP ŞEYLERDEN UZAK DURALIM.. DOĞANIN GEREĞİ HERKESIN BİR GÖRÜŞÜ VARDIR. HERKES BİR TARAFA İNANIR GÜVENİR... AYNI FUTBOL GİBİ.. BJK-GS-FB VB. GİBİ... AKP-CHP-MHP VB... BİZLE RİŞİMİZE BAKALIM ENERJIMIZI İŞİMİZE SAKLAYALIM... KIMSEDE KIMSEYE KIZMASIN, MALUM HERKES HER İSTEİDĞİNİ DESETKLEYEBİLİR...

Ya herkes bir şey diyor Allah aşkına arkadaşlar şu işe azda olsa siyaset anlamından bakın. Hangi Lider seçim dönemlerinde gidip internet kullanıcılarını rahatsız eder? Onların huzursuz olmasını ister. Tabi ki hiç kimse istemez. Onlarda durumu çözecektir ben emin gibiyim neredeyse en azından seçimlere kadar. :)
siyaset işin içine girerse ortalık karışır hocam bence hiç bulaşma tıngır mıngır yazıyo millet, bişeyler paylaşıyo, kilitlenmesin konu :)

Sorun yok olurmu hocam türkçe içerik çalişanlar ne yapacak hadi sen ben forumdakiler bu vds vs yöntemleri biliyoruz izleyiciler bilmiyor ama bilmesi içinde baya zaman geçer yazik gelirini burdan sağlayanlar ne yapacak sorun bence büyük mikail hocam...

Benim kasttettiğim bizim youtube erişimimiz hocam türk içerik çalışanlar için yapabilicek birşey kalmadı artık engel kalkıcak başka bir çözüm yok arkadaşlar sizde ikide bir a bende giriyor demeyin :D en geç 2 güne hepsi engellenir daha uyarı gitmemiştir bazı sağlayıcılara.

Aman arkadaslar siyasete sakin girmeyin. Allah korusun taraf olursunuz falan sonra karsi taraftan bir yetkili banlar, 7 gun bu yasadiginiz haksizligi dusunerek gecirirsiniz. Forum,Siyaset konusunda bu ulkedeki adil rejimi aratmayacak sekilde tutum sergiliyor. Size benden bir tavsiye; gormeyin,duymayin,konusmayin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün gece attıgım video 5k olmuş,ben de girebildiğime göre sorun yok sanırım.

''Konuyu Toplam 80 Üye okuyor. (54 Kayıtlı üye ve 26 Misafir)
Bonna, dvtzkn, killarmy, LooKTeri, denizci, Shadow, cosgunum, sequieros, JiTeM, baris545, WeyliPreci, Muslera07, lukens, EnesYesil, medley_man, ugs9305, snopy, ersoydemir, kbasali, Kafterr, proares, Runner, erkanpur, ibopeh, DipSomaniaKfy, bulutnergis, M.A.A+, SerdarOzkan, EgE, Battal50, ttugrul, nicomedya, Tural Abiyev, karahasan, Samuray683, HellRider, Barnabas, EmekThoR, kib3La, drift, sende, Conquer0r, vdspower, palipleten, kojoli, CyberTR, kanunsuz_, onurlu92, Konoha, Carcass, bio33, EnemyHunter, zetsurin, edvinuxas''

bu türkiyedeki izlenimleri etkiler dns ile girince açılsa bile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri