Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim oyunmu oynuyoruz ki biz burada. öncelikle uydunet etkilendi bu durumdan, henüz ttnet ile ilgili birşey yok, bunu forum moderatörü de arayarak doğruladı. Ttnet yakında etkilenecekmiş bu durumdan.
youtube Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kapanmaz neden mi ?çünkü youtube ile devlet sözleşme yaptı geçenlerde youtube com tr alan adını satın aldı ve youtube bizim devlete para ödüyor öyle bişey olmaz olursa özel uydunet servis sağlayıcılarında olur ki uydunet kullanan kişi sayısı parmak kadar gösterilecek kadar azdır sıkmayın canınızı bişey olmaz![]()
uydu net ne bikere en ilk ttnetin kapanmasi gerekmezmi ??
Ben youtube'un türkiyeyi engellemediği sürece Akp hükümetinin youtube'u engelleyeceğini düşünmüyorum.
siyaset işin içine girerse ortalık karışır hocam bence hiç bulaşma tıngır mıngır yazıyo millet, bişeyler paylaşıyo, kilitlenmesin konuYa herkes bir şey diyor Allah aşkına arkadaşlar şu işe azda olsa siyaset anlamından bakın. Hangi Lider seçim dönemlerinde gidip internet kullanıcılarını rahatsız eder? Onların huzursuz olmasını ister. Tabi ki hiç kimse istemez. Onlarda durumu çözecektir ben emin gibiyim neredeyse en azından seçimlere kadar.![]()
Sorun yok olurmu hocam türkçe içerik çalişanlar ne yapacak hadi sen ben forumdakiler bu vds vs yöntemleri biliyoruz izleyiciler bilmiyor ama bilmesi içinde baya zaman geçer yazik gelirini burdan sağlayanlar ne yapacak sorun bence büyük mikail hocam...
arkadaşlar ortamı germek için bu tarz ıfadeler kullanmayın yazık gunah şimdi cıkıp biri sana .... ne dese ne dicen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.