Youtube Expert Aranıyor (MCN deneyimli)

Vjolenza

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Youtube'da çocuklara özel geliştireceğimiz projelerde, trendleri takip eden, eseo işlemlerini yapacak, yönlendirecek, tam zamanlı veya freelance veya proje bazlı çalışacak daha önce MCN ajansında çalışmış olan birisini arıyoruz. Projeler özgündür herhangi bir spam çalışma istenmemektedir.

*Birkaç yıl içinde kendi MCN'imizi kurup büyümek istediğimiz için MCN konusunda bilgili kişiler olmasını tercih ediyoruz. (Sadece bu konuda destek olabilecek birisi de olabilir.)

** İstanbul'da yüz yüze görüşebileceğimiz kişi olmasını tercih ediyoruz.(Yerimiz Beyoğlu'nda)

*** Kendinizi tanıtan tam olarak kanalları belirtmesenizde kategorileri belirteceğiniz bir mesaj ile dönüş yaparsanız uygun olan kişilere dönüş yapılacaktır.

Aradığınız özelliklerde çok fazla kişi bulmanız mümkün değil bence ;)

Bir ben varım sanırım hatta :D

Danışmanlık verebilirim dışarıdan, detaylı bilgi, benden istekleriniz, bana verebilecekleriniz konusunda görüşebiliriz. İzmir'de yaşıyorum, bir uçakla gelir giderim gerekirse, ama çok tripli olurum ulaşımı konaklamayı ödettiririm. :D Ya proje olarak yüksek gelir getireceğinizi yatırım yapacağınızı görmem lazım, gelecek için ümit vermeniz lazım kimsiniz nesiniz neler yapmak hedefliyorsunuz ya da en az 6 aylık sözleşme yaparak elemanınız olarak arayıp sorduğunuzda yardım edebilecek, ne nasıl yapılır yardımcı olabilecek, maaşlı danışmanlık yapabilirim. ;)

Kimim neyim: www.lumos.com.tr ve EVKAL Yazılım, Eğitim, Danışmanlık, Tasarım ve Sağlık Hizmetleri

Eğer sorunuz varsa bana özel mesaj yollayabilir ya da [email protected] mail atabilirsiniz.

Aradığınız özelliklerde çok fazla kişi bulmanız mümkün değil bence ;)

Bir ben varım sanırım hatta :D

Danışmanlık verebilirim dışarıdan, detaylı bilgi, benden istekleriniz, bana verebilecekleriniz konusunda görüşebiliriz. İzmir'de yaşıyorum, bir uçakla gelir giderim gerekirse, ama çok tripli olurum ulaşımı konaklamayı ödettiririm. :D Ya proje olarak yüksek gelir getireceğinizi yatırım yapacağınızı görmem lazım, gelecek için ümit vermeniz lazım kimsiniz nesiniz neler yapmak hedefliyorsunuz ya da en az 6 aylık sözleşme yaparak elemanınız olarak arayıp sorduğunuzda yardım edebilecek, ne nasıl yapılır yardımcı olabilecek, maaşlı danışmanlık yapabilirim. ;)

Kimim neyim: Lumos.com.tr || Web Tasarım & Dijital Ajans ve EVKAL Yazılım, Eğitim, Danışmanlık, Tasarım ve Sağlık Hizmetleri

Eğer sorunuz varsa bana özel mesaj yollayabilir ya da [email protected] mail atabilirsiniz.

Hocam bu MCM verilmesinin durdurulması konusunda bir bilginiz varmı? muhtemelen konu sahibi de bunu bilmek ister bizim gibi :)

nasipse uğrarım inşallah.

Şu an şehir dışındayım bir süre ama ben döndüğümde yazayım sana detaylı yeri falan da, görüşelim müsait olduğunuzda abi. Gerekirse toplantı odasını ayarlar neler yapsak ne olur konuşabiliriz bile ;) Mantıklı kişilere her zaman vakit ayırabilirim.

Hocam bu MCM verilmesinin durdurulması konusunda bir bilginiz varmı? muhtemelen konu sahibi de bunu bilmek ister bizim gibi :)

Sır yok, en son Gizza aldı MCN Türkiye'den. Daha sonrasında hiç verilmedi. Yani hiç verilmiyor. Ama doğru başvuru ile alınamaz kesin durduruldu diye bir şey yok. Biri aldığında durdurulma olayı bitmiş olacak :) Çok başvuru yapıldığı için Youtube yetkilileri uğraşmak istemiyor Türkiye'dekilerle :D

Şu an şehir dışındayım bir süre ama ben döndüğümde yazayım sana detaylı yeri falan da, görüşelim müsait olduğunuzda abi. Gerekirse toplantı odasını ayarlar neler yapsak ne olur konuşabiliriz bile ;) Mantıklı kişilere her zaman vakit ayırabilirim.

Sır yok, en son Gizza aldı MCN Türkiye'den. Daha sonrasında hiç verilmedi. Yani hiç verilmiyor. Ama doğru başvuru ile alınamaz kesin durduruldu diye bir şey yok. Biri aldığında durdurulma olayı bitmiş olacak :) Çok başvuru yapıldığı için Youtube yetkilileri uğraşmak istemiyor Türkiye'dekilerle :D

Anladım hocam teşekkür ederim o zaman bu tr için geçerli galiba cunku mayıs ayında Azerbaycanda yerli bir mcn açılmışdı bende o yüzden merak ettim

Anladım hocam teşekkür ederim o zaman bu tr için geçerli galiba cunku mayıs ayında Azerbaycanda yerli bir mcn açılmışdı bende o yüzden merak ettim

Durdurma olayı yok, Türkiye'den alabilecek kişiler zaten aldı. Alanların da neler yaptığı belli, Türkiye yetkilileri de sıkıldı sorunlarla uğraşmaktan. O yüzden ekstrem durumlar dışında, hiç başvuru alınmıyor, deniyor geçiliyor. ;)

Durdurma olayı yok, Türkiye'den alabilecek kişiler zaten aldı. Alanların da neler yaptığı belli, Türkiye yetkilileri de sıkıldı sorunlarla uğraşmaktan. O yüzden ekstrem durumlar dışında, hiç başvuru alınmıyor, deniyor geçiliyor. ;)

Evet aynen öyle. Birinci ağızdan onaylıyayım bari :)

Çok büyük potansiyeliniz varsa proxy vasıtasıyla bile alırsınız(TR'dekileri pas geçerek)

Dediğiniz özelliklerde birini bulmanız çok zor.Ya çok büyük imkanlar vereceksiniz.Ya da kendiniz çok büyük işler yapacaksınız.

Arkana 1 tane şirketi alarak açabilirsin :) (Youtube da çok az izlenimli kanalları olmasına rağmen tv kanalları kendine mcn açabiliyor)

Merhaba, yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Çoğu arkadaşın hemfikir olduğu gibi bu konuların basit olmadığını biliyorum.Bu konularda çok az kişinin bilgi sahibi olduğunu da biliyorum. Ancak forumda mutlaka bu konularda çalışabileceğimiz birileri olduğunu düşündüğüm için yazdım. Birkaç arkadaş özel mesaj ile dönüş yaptı. Onlar ile iletişime geçeceğim.

Teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri