Youtube Gelişmiş Özellikler Devre Dışı Hatası

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

revios

Kayıtlı Üye
Böyle bir hata aldım. mail 2-3 aylık ama 0 hiç kullanılmadı.
Telefon +15 de yaptım. bunu etkinleştirme butonuda yok bu ne demek oluyor bilen var ?

brcme1k.PNG
[/url][/IMG]

video premier olarak yayınlandı 5 dakika oynadı oymadı derken şuan videoyu açınca öyle hareketsiz sabit duruyor... başka yaşayan var mı (Bir çok cihazda aynı)

bendede öyle oldu bie günde 50 tane kanali yüz dogrulama yaptim hepsi devre dışı kaldi 3 ay sonra açıldı

bu sanırım yt nin yeni oyunu bendede 10 kanal vardı 9 tanesi böyle oldu ki ne video paylaşıldı ne birşey ve mailler 2020-21 falandı hepsi sonumuz hayrola :)

youtube belirli aralıklarla aynısını yapıyor sonra uzun bir süre dokunmuyor. saçmalık. bir çok kez yaşadım düzelmiyor öyle kalıyor.

bu sanırım yt nin yeni oyunu bendede 10 kanal vardı 9 tanesi böyle oldu ki ne video paylaşıldı ne birşey ve mailler 2020-21 falandı hepsi sonumuz hayrola :)

Mailleri kimden almıştınız hocam? acaba mail açılış kaynaklı bir sorun mu?
Benimde aynı şekilde 2022 mailler bu hale düştü. İçlerinde hiç kullanılmamışda vardı. video yüklü olanda vardı.. bu ne saçmalık? düzeltmeye imkanda vermiyor.

youtube belirli aralıklarla aynısını yapıyor sonra uzun bir süre dokunmuyor. saçmalık. bir çok kez yaşadım düzelmiyor öyle kalıyor.

Tamamda hocam boş maillerde niye aynısını yapıyor ? şuan +15 onayı olmayan maillerde bile bu sorun var.

bendede öyle oldu bie günde 50 tane kanali yüz dogrulama yaptim hepsi devre dışı kaldi 3 ay sonra açıldı

Benim mailler 0 mail hocam. daha +15 onayı yapmadım ki böyle devre dışı kalıyor ne alaka ?

Son düzenleme:
YT'nin işine akıl sır ermiyor, yine bir saçmalık çıkartmış.
Umarım düzelir.

bende kontrol ettim, tüm kanallarımın 3. seviyesinde aktif yazıyordu şuan uygun yazıyor. devre dışı kalmamış ama baştan yaptırdı hepsini.

bugün bende farkettim bunu tek kanalımda böyle olmuş, tahminim şundan olabilir. Spamdan dolayı kapanıpda yüz doğrulaması yaptığımız kanallarda devre dışı kalmış olabilir.
Bence test aşamasında öyle olan kanallara yüz doğrulaması hakkıını vermeyecek gibi gittikçe zorlaştıracaklar tahminimce

bugün bende farkettim bunu tek kanalımda böyle olmuş, tahminim şundan olabilir. Spamdan dolayı kapanıpda yüz doğrulaması yaptığımız kanallarda devre dışı kalmış olabilir.
Bence test aşamasında öyle olan kanallara yüz doğrulaması hakkıını vermeyecek gibi gittikçe zorlaştıracaklar tahminimce

Hocam 0 maillerde de bunu yapıyor. Yani dediğiniz 0 olan +15 yapılmamış maillerde de olduğu için sıkıntı farklı birşey. Geçmiş yüz doğrulaması ile alakası yok.

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

bende kontrol ettim, tüm kanallarımın 3. seviyesinde aktif yazıyordu şuan uygun yazıyor. devre dışı kalmamış ama baştan yaptırdı hepsini.

Evet tekrar bir değişiklik var, yt kafasına göre aktif devre dışı birşeyler yapıyor :D

Son düzenleme:
Bu durumu çözen var mı, onaya gönderemiyorum kanalları. İyice saçmalıyorlar artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri