Youtube Gene Çöktü !!

• Kullanıcı sequieros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
tırstım valla özgün kanalımda para kazanma filan gözükmüyodu :D sonra baktım herkezde 500 hatası var gene güncelleme yapıyorlar cok canlar yakacaklar :D

Bende 500 Internal vermiyor ama dolar işaretleri kayıp arada bir geliyor ama açmaya çalışınca hata veriyor kendinden geçti youtube

bir ara düzeldi yakaladım demekki.
halen yükleme yapıyorum..
yeni sayfada yükle diyorum yine sorun yok normal arkadaşlar

edit : video düzenleyemiyorum/yayınlayamıyorum

Son düzenleme:
pRoDmo.png
mission completed :D

---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:50 ----------

sorun düzeldi bende

beyler bu hatalar hayrı alamet değil.Kesin birşeyler yenileniyor bir güncelleme geliyor kesin.

Video yöneticisinde sorun var gibi diğer sekmeleri açıp devam edin 1 kaç gündür bu saatlerde sorun oluyor diğer sekmeleri kapatmadan işlerimi hallediyorum

Sanki yeni bi güncelleme gelecek gibi bir his var içimde. Zaten kazanamıyoruz arkadaş elleme sistemi :D

allahım kafayı yiyicem ya ulan Youtube bile uçuyor arkadaş nereye elimizi atsak kuruyor.

aynı hatayı bende alıyorum şuanda hiçbirşey yapamıyoruz

Kanalı kurup ayarlardan para kazanma açayım dedim kaç kez denediysem para kazanma aktif olmadı.

video yüklendi ama kaydet dediğimde sunucu hatası veriyor

Kanalı kurup ayarlardan para kazanma açayım dedim kaç kez denediysem para kazanma aktif olmadı.

Para kazanma politikası olmadan videoda reklam araları ayarlanamıyor. Lütfen reklam aralarını ayarlamaya çalışmadan önce videoya bir para kazanma politikası uygulayın.
Reklam biçimleri, para kazanma politikası olmadan videoya uygulanamıyor. Lütfen reklam biçimlerini uygulamayı denemeden önce videoya para kazanma politikası uygulayın.
Para kazanma seçenekleri kaydedilemedi
böyle soyluyor hocam bendede bi türlü düzelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri