Youtube Gerçekleri Kanıtlarıyla

Az kaldı az facebook videolardan kazanç sistemini dünya genelinde devreye soktuğu zaman bak nasıl yusuf yusuf edecek youtube hep beraber göreceğiz. Şuan ciddi bir rakibi olmadığı için istediği şekilde saçma sapan değişikler yapıyor ama facebook aklını alacak youtubenin :)

Az kaldı az facebook videolardan kazanç sistemini dünya genelinde devreye soktuğu zaman bak nasıl yusuf yusuf edecek youtube hep beraber göreceğiz. Şuan ciddi bir rakibi olmadığı için istediği şekilde saçma sapan değişikler yapıyor ama facebook aklını alacak youtubenin :)

Hocam senin şu yorumları gördükçe gülüyorum :D Şu facebook sistemi devreye soksada rahatlasan :D

ulan bunu bile gerilimle anlatmış, sanki reptilian ırkını anlatıyor, içimi kararttı.

Hocam senin şu yorumları gördükçe gülüyorum :D Şu facebook sistemi devreye soksada rahatlasan :D

Emin ol hepimiz rahatlıyacağız. Şuan alternatif bir sistem olmadığı için istediği şekilde at koşturuyo youtube. Size belki pek inandırıcı gelmiyo olabilir ama facebook çok ciddi şekilde video işine ağırlık verdi son zamanlarda.

bu ne ne itici bi anlatım şekli arkadaş. abartmada çığır açmış

Emin ol hepimiz rahatlıyacağız. Şuan alternatif bir sistem olmadığı için istediği şekilde at koşturuyo youtube. Size belki pek inandırıcı gelmiyo olabilir ama facebook çok ciddi şekilde video işine ağırlık verdi son zamanlarda.

ytye başladığımdada bundan bahsediliyodu :D 3 sene oldu gelicek inşallah :D
bu arada kanal için hocam biraz komik bir anlatım olursa bence daha hoş olur nacizane öneri

Isin asli youtube bu hale getirmeye bazi ac gozlu insanlarin katkilari fazlasiyla oldu.

İyi güzel sesimizi youtube'a duyuramıyor, şu böyle bu böyle diyorsak, sesimizi duyuruyor youtube bizi takmıyorsa iş çoktan bitmiş demektir.

Youtube'yi snapchat sandın herhalde dostum :)

Facebook bozuk para gibi harcıcak sanıyon Youtube'yi :)

Aman Fb bu islere girmesin. 8 senedir kullandigim fb hesabim durduk yere kapandi. 1 tane sayfam vardi eskiden 3-4 video atmisim 3-4 yillik videolar. Onlardandir heralde fb hesabim kapandi. Mail yaziyom neden kapandigini güvenlik nedenlerimizden dolayi söyliyemiyoruz diyorlar. Kurallarimizi inceleyin diye link vermis kurallarda 100 sayfalik. Okucam da hatami bulucam :D

kendimi film izler gibi hissettim güzel olmuş elinize sağlık

Facebook`a reklam sistemi gelip çok paralar kaldırcam sanmayın Facebook spama izin verecek bir site değil. Sadece kazanan büyük sayfalar olucak :)

çok beğendim videoyu bayağı bir emek var eline sağlık hocam. gayet güzel olmuş bence

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

burak oyundaya arka çıkmış, daha da söylenecek söz yok. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri