Youtube Giriş En Kullanışlı Yöntem

• Kullanıcı STR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
binbir tane yol var önemli olan hangisi hızlı zenete ve hotspot berbat. bir de arkadaşın dediğini ekledim şimdi. bakalım

Arkadaşlar neredeyse tüm DNS leri denedim ama malesef yavaş indirme sorununu aşamadım. 10 saniyede inen video 1 saatte inecek neredeyse :( Youtube a girişte sorun yok ama sorun download hızında. Download böyleyse upload nasıldır kimbilir.

Arkadaşlar neredeyse tüm DNS leri denedim ama malesef yavaş indirme sorununu aşamadım. 10 saniyede inen video 1 saatte inecek neredeyse :( Youtube a girişte sorun yok ama sorun download hızında. Download böyleyse upload nasıldır kimbilir.

hocam bende yt giriyorum ama hesaba giremiyorum neden bilmiyorum ama hangi dns desiniz?

hocam bende yt giriyorum ama hesaba giremiyorum neden bilmiyorum ama hangi dns desiniz?

195.46.39.39
195.46.39.40

Şu an bu DNS deyim ama birçok DNS denedim fakat çözüm olmadı. Kağnı hızında video indiriyorum Youtube den. Nasıl düzelecek bu sorun bilmiyorum. Sihirli bi DNS olmalı..

C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını masaüstüne kopyalayıp notpad ile açın içne şunları ekleyin:

199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube

kaydedin.Tekrardan bulunduğu klasöre geri yapıştırın.
İşinizi görecektir.

Hocam manuel olarak girin bu dns`yi deneyin gayet hızlı
195.46.39.39
195.46.39.40

Hocam manuel olarak girin bu dns`yi deneyin gayet hızlı
195.46.39.39
195.46.39.40

şu an bu DNS deyim ama bende son derece yavaş. Kağnı hızıyla indiriyorum videoları. Bi hız sınırlaması vs birşey de yapıldı sanırım Youtube ye. Girişte sıkıntı yok ama video indirmek ölüm.. 1 saattir 30 MBl lık video inecek hala bekliyorum.. :(

dnslerde yavaş yavaş gider url bazlıya gelince o programlarda işe yaramıcak işi anca yabancı lokasyon vds çözer bu gidişe :)

Ya arkadaşlar yazın google yandex dns diye, yazın dnsleri girin istediğiniz yere.Hem öyle url engelleme falan filan uçmayın bukadar. Yakın zamanda açılır zaten.

Ya arkadaşlar yazın google yandex dns diye, yazın dnsleri girin istediğiniz yere.Hem öyle url engelleme falan filan uçmayın bukadar. Yakın zamanda açılır zaten.

bu uçma lafı banaysa uçan bir şey yok url engelleme geçen yasada var ne zaman uygulanmaya başlar bilinmez açılır açılmaz orasınıda kimse bilemez :cool:

bu uçma lafı banaysa uçan bir şey yok url engelleme geçen yasada var ne zaman uygulanmaya başlar bilinmez açılır açılmaz orasınıda kimse bilemez :cool:

Olmaz hiçbirşey merak etmeyin.Daha önceden nasıl engellenip açıldıysa, şimdide öyle olur.Boşuna senaryolar üretmeye gerek yok.Takılmayın bu kadar..

Olmaz hiçbirşey merak etmeyin.Daha önceden nasıl engellenip açıldıysa, şimdide öyle olur.Boşuna senaryolar üretmeye gerek yok.Takılmayın bu kadar..

geçmişte 2-3yıl kapalı kaldı bu site haberin var dimi :cool:

o zaman bağlanamamışsın.ülkeyi seçtiğinde sağ üstte o ülkenin bayrağı çıkar.çıkmadıysa bağlanmamışsındır.

hocam bu proxy yani ip mi değişiyor yoksa dns mi tam analayamadım ip bakdıgımda türkiye diyor ama yukarda bayrakdan kingdom seçiyorum

geçmişte 2-3yıl kapalı kaldı bu site haberin var dimi :cool:

Url mi engellendi ? Kapalı kaldıda noldu bi süre sonra yeniden açıldı.Şimdide aynı durum söz konusu.
Araştırıp öyle yazın lütfen.

Url mi engellendi ? Kapalı kaldıda noldu bi süre sonra yeniden açıldı.Şimdide aynı durum söz konusu.
Araştırıp öyle yazın lütfen.

giflerle döşerdim burayı ama zaman kaybı olacak tartışmaya gerek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri