Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar neredeyse tüm DNS leri denedim ama malesef yavaş indirme sorununu aşamadım. 10 saniyede inen video 1 saatte inecek neredeyseYoutube a girişte sorun yok ama sorun download hızında. Download böyleyse upload nasıldır kimbilir.
hocam bende yt giriyorum ama hesaba giremiyorum neden bilmiyorum ama hangi dns desiniz?
hocam bende yt giriyorum ama hesaba giremiyorum neden bilmiyorum ama hangi dns desiniz?
Arkadaşlar neredeyse tüm DNS leri denedim ama malesef yavaş indirme sorununu aşamadım. 10 saniyede inen video 1 saatte inecek neredeyseYoutube a girişte sorun yok ama sorun download hızında. Download böyleyse upload nasıldır kimbilir.
Hocam manuel olarak girin bu dns`yi deneyin gayet hızlı
195.46.39.39
195.46.39.40
Hocam manuel olarak girin bu dns`yi deneyin gayet hızlı
195.46.39.39
195.46.39.40
Yok hocam mahkeme kararı yazısı çıkıyor, an itibariyle sizde giriyor mu?
mahkeme kararı yazıyo bu dns lerde
Ya arkadaşlar yazın google yandex dns diye, yazın dnsleri girin istediğiniz yere.Hem öyle url engelleme falan filan uçmayın bukadar. Yakın zamanda açılır zaten.
bu uçma lafı banaysa uçan bir şey yok url engelleme geçen yasada var ne zaman uygulanmaya başlar bilinmez açılır açılmaz orasınıda kimse bilemez![]()
Olmaz hiçbirşey merak etmeyin.Daha önceden nasıl engellenip açıldıysa, şimdide öyle olur.Boşuna senaryolar üretmeye gerek yok.Takılmayın bu kadar..
o zaman bağlanamamışsın.ülkeyi seçtiğinde sağ üstte o ülkenin bayrağı çıkar.çıkmadıysa bağlanmamışsındır.
hocam bu proxy yani ip mi değişiyor yoksa dns mi tam analayamadım ip bakdıgımda türkiye diyor ama yukarda bayrakdan kingdom seçiyorum
geçmişte 2-3yıl kapalı kaldı bu site haberin var dimi![]()
Url mi engellendi ? Kapalı kaldıda noldu bi süre sonra yeniden açıldı.Şimdide aynı durum söz konusu.
Araştırıp öyle yazın lütfen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.