Youtube Giriş Şifresini Unuttum ! Flaglıyalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bi Kanalım var O kanal yüzünden para devre dışı kaldı kanalın linkini versem flaglayıp kanalı kapatsak daha o kanal yüzünden para kazanma devre dışı kalırmı yardımcı olurmusunuz.

---------- Mesaj saat 03:35:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:11 civarında gönderildi. ----------

KONU KAPATILSIN SONUNDA BULDUM ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN..

KnoJ2B.png

Bunun için bir bölüm açılmasını talep ettim konum silinmiş bence gayet mantıklı bi öneriydi ama adminlerin hoşuna giden bisey değilmiş demekki kanıtını sunan herkes kanalının linkini paylaşarak birlikten kuvvet doğar mantığıyla kanalları kapattırıp adsenselerin çöp olmasını engelleyecektk

Hocam Adsensemiz Çöp Olacak Yazık Günah Kaç Ay Bekledik PİN Gelmesi İçin Kanalımı Biriniz Kapatın Flaglayıp Yokmu Koskoca Forumda Yardımsever Arkadaş !

ErayDurdu34 - YouTube

Bunun için bir bölüm açılmasını talep ettim konum silinmiş bence gayet mantıklı bi öneriydi ama adminlerin hoşuna giden bisey değilmiş demekki kanıtını sunan herkes kanalının linkini paylaşarak birlikten kuvvet doğar mantığıyla kanalları kapattırıp adsenselerin çöp olmasını engelleyecektk

Ne güzel başka biri de böyle yöntemleri kurup kendi arkadaş çevresinden 5-10 veya 15 kişiye flaglatsın herhangi bir kanalı kapansın kanal herkes mutlu. Arkadaşlar bu bir youtube açığıdır tamam böyle güzel ancak yarın biri yalan kanıt sunarsa veya dediğim gibi arkadaş grubuyla kanalları flaglamaya başlarsa ne olucak ? kendi tekelimize kendimiz çomak sokmayalım.

Bu iş tehlikeli noktalara doğru gidiyor. Şu youtube'un yaptığı umursamazlığı kimse yapmaz muratabigf adlı kanalı da bu şekilde uçurdular adam geri aldı ancak biz geri alamayız dikkatli olmakta fayda var.

Sahte telifler yetmiyormuş gibi.

Ne güzel başka biri de böyle yöntemleri kurup kendi arkadaş çevresinden 5-10 veya 15 kişiye flaglatsın herhangi bir kanalı kapansın kanal herkes mutlu. Arkadaşlar bu bir youtube açığıdır tamam böyle güzel ancak yarın biri yalan kanıt sunarsa veya dediğim gibi arkadaş grubuyla kanalları flaglamaya başlarsa ne olucak ? kendi tekelimize kendimiz çomak sokmayalım.

Bu iş tehlikeli noktalara doğru gidiyor. Şu youtube'un yaptığı umursamazlığı kimse yapmaz muratabigf adlı kanalı da bu şekilde uçurdular adam geri aldı ancak biz geri alamayız dikkatli olmakta fayda var.

Sahte telifler yetmiyormuş gibi.

Hocam Yalana Borcum Yok Cidden Büyük Bir Sorun Var Kanal Açıcam Ama Acamıyorum Sorunlu Kanalı Silmem Lazım Yoksa Adsense Çöpe gidecek

Hocam Yalana Borcum Yok Cidden Büyük Bir Sorun Var Kanal Açıcam Ama Acamıyorum Sorunlu Kanalı Silmem Lazım Yoksa Adsense Çöpe gidecek

Ben sana inanıyorum dostum orada sorun yok ben bölüm açılmasıyla ilgili olarak dedim yani sana dediğim veya demeye çalıştığım birşey yok

bu tür konuların samimiyetine inanmıyorum. kanalın şahsına ait oldugunu kanıtlayamayan adama yardım degil forumdan banlanmalı.

atın bakalım kanallarınızın o kanal sebebiyle kapandıgına dair mailleri?
[MENTION=2019]RoLLeN[/MENTION]; [MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION];

bu tür konuların samimiyetine inanmıyorum. kanalın şahsına ait oldugunu kanıtlayamayan adama yardım degil forumdan banlanmalı.

Arkadaşım Kanallarımın Para Kazanma Özelliği Kapandığı İçin Kanallarımı Komple Sildim gmail bile girilmiyor neden yalan atalım büyük bir kanal'da değil Benım Adıma bu kanal inanmıyorsa TW'den pc bağlanıp o kanalın benım olduğunu her türlü sana ispatlarım neden yalan atalım o kadar itibarsızlaştıkmı arkadaşım boş işlerle uğraşmayalım lütfen ön yargılarını ortadan kaldır kanalımı silmeseydim SS'leri alır buraya koyardım.

Arkadaşım Kanallarımın Para Kazanma Özelliği Kapandığı İçin Kanallarımı Komple Sildim gmail bile girilmiyor neden yalan atalım büyük bir kanal'da değil Benım Adıma bu kanal inanmıyorsa TW'den pc bağlanıp o kanalın benım olduğunu her türlü sana ispatlarım neden yalan atalım o kadar itibarsızlaştıkmı arkadaşım boş işlerle uğraşmayalım lütfen ön yargılarını ortadan kaldır kanalımı silmeseydim SS'leri alır buraya koyardım.

tüm kanallarınımı sildin? önyargı felan degil arkadaşım bu olması gereken bişey . butür konular suistimale açıktır. adam kapattırmak istedigi kanalı bile flaglatabilir. o yüzden böyle bir yardım talep ediliyorsa öncelikle verdigi bilgileri ispatlamak zorundadır.

senin içinde şüphe versa kardeşim senin içini rahatlatalım skype: respawn44 ekle ıspatliyim sana

---------- Mesaj saat 04:43:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:38:23 civarında gönderildi. ----------

KONU KAPATILSIN SONUNDA BULDUM ARKADAŞLAR ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN...

xGXy53.png

Neyine inanmion pc basina gecince atarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri