YouTube Gönüllü Kahramanlarını Arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain Price

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
herkes kahraman olma ayağına birbirini flaglıcak toplu sekilde :) Bizimkiler en azından oyle yapar. Ama takibi vardır elbet oyle boş bırakmazlar gibi

Yaw bu YTnin adam tutucak parası yokmu, şimdi YT dingonun ahırına dönücek, herkes birbirine topluluk atıp durucak.

Hem iyi hem kötü haber. İyi olmasının nedeni artık yt abi yorulmuş galiba bizle uğraşmaktan :D kötü yanı da kahraman arkadaş zengin oldu

Edit: insallah türk çıkmaz

Geleceğin konu başlığı
Yt kahraman hesabı satılıktır :D :D

Ben kahraman olsam terörle ilgili ne kadar propaganda varsa işaretlerim. Ama hiç birinin kaldırılacağını sanmam. Laf bunlar laf.

peki özgünlere de saldırmayacak mı bunlar ? muhtemelen tüm kanallar sıkıntıda

Öncekı f... sistemi çoğunluk ile rakip kanalları kapatırmaya yönelik kullanıldığından hepimizin çok canı yanmıs idi Haksız yere çok kanallarımız kapanmıs idi Youtube en sonunda sistemın kötü yonde kullanıldığını anladı ve artık her önüne gelen f...dan kanal kapatamaz oldu Şahsen benım son 5-6 aydır tek bir kanalım kapandı bir videoya b... saldırısı yapmıslar İtiraz ettım kabul edıldı fakat ne hıkmet ise kanal kapandı Şimdi bu gonullu olacak kişilerin en ufak bir bilidirisnde kanal kapanır gıbıme geliyor

Allah'dan yt ile uğraşmıyorum, dailymotion'da yükleme limiti haricinde başka saçmalık yok :)

Önüne gelene vermezler özgün kanal sahiplerine öncelik tanırlar büyük ihtimalle

Allah'dan yt ile uğraşmıyorum, dailymotion'da yükleme limiti haricinde başka saçmalık yok :)

Hiçbir uyarı gelmeden saymayı durdurursa dailydeki en büyük saçmalığı görürsün hocam :)

Hayatımda internetten ilk ticaretimi knıght online ile yapmıştım ondan sonra para kazanabileceğimi öğrenmiştim,

hep araştırırken bir gün r10 da youtube a denk geldim derken
Şimdide GM lerimiz oluyor ne güzel!

buda item satan gm hesabına dönmez umarım :)

konuyu açmandaki amaç ne kendi kafanamı sıkıyorsun sen bu konunun acilen kapatılması lazım daha fazla kişiye yayılmadan ne kadar yayılırsa o kadar çok kişi bu işe saracak acilen kapatılması lazım spamcılar açısından [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
10-15 yaş arası veledler başvurmuş bile allahtan bunlara verilmeyeceğine eminim yoksa yandık

herkes başvursun içeride adamlarımız olsun en azından :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri