Youtube Google Vergi (ANA KONU)

Toplam Gelir : 1.3 Milyon
Tespit Edilen Kar : 450K

Yazılan Cezalar

KDV : 220K
Gelir Vergisi : 151K
Gelir Geçiçi Vergi : 65K
Stopaj : 2.5K
Özel Usulsüzlük Cezası : 130K
Cezalar ek olarak yazılan 1 Kat Ceza VZCZ: 440K

Genel Toplam Yaklaşık 1 Milyon

Bakın burası çokomelli tespit edilen kar 450K yazılan ceza 1 milyon. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

Beyin göçü ne derlerse bunu örnek gösterin.

Sanırım final sezonunda internet sektöründen en iyi parayı bu işe hiç girmemişler kazanacak...

Netice de madem vergi alacaksınız direk hesaba yatınca alın. Sonra ceza + vergi + faiz ile tamamını istemeyin.

Sanırım final sezonunda internet sektöründen en iyi parayı bu işe hiç girmemişler kazanacak...

Netice de madem vergi alacaksınız direk hesaba yatınca alın. Sonra ceza + vergi + faiz ile tamamını istemeyin.

+ Türkiye bankalarıyla işi olmayanlar.

Tokatta mali müşavirlik hizmeti veriyorum, sıkıntınız gelir vergisi ile alakalı ve miktarların büyüklüğü ile gelir vergisi basamaklarında bahsettiğiniz miktarlara %32 ila 40 arası gelir vergisi taahhuk ediyor, ayrıntılı sormak istedikleriniz için yardımcı olabilirim önceki mesajları okuyacak vaktim fazla yok. elimden geldiğince yardımcı olurum

Tokatta mali müşavirlik hizmeti veriyorum, sıkıntınız gelir vergisi ile alakalı ve miktarların büyüklüğü ile gelir vergisi basamaklarında bahsettiğiniz miktarlara %32 ila 40 arası gelir vergisi taahhuk ediyor, ayrıntılı sormak istedikleriniz için yardımcı olabilirim önceki mesajları okuyacak vaktim fazla yok. elimden geldiğince yardımcı olurum

bu gelirleri varlık barışı kapsamına sokabilir miyiz?

Bu işte arizi kazanç geçerlimidir? Çünkü 1 yılda 10k kazanan arkadaşları çağırmışlar?

Rakamlar çok yüksek değilse varlık barışı mantıklı olmuyor diye yönlendirdiler beni. Çünkü varlık barışını yapmak için aktif olarak mükellef olmanız gerekiyor. Eğer hala kazanmaya devam ediyorsanız mükellef olmanızı öneririm. Ama sadece belli bir dönem kazanıp şu an kazanmıyorsanız ve kazançlar çok yüksek değilse (250k- mesela) o zaman varlık barışı peşinde koşmak yerine giderleri saydırabileceğiniz şeyleri hayatı devam ettirmek için yaptığınız şeyleri (yiyecek, içecek giyecek vb.) aldığınız kiraladığınız botlar, sunucular vb. bu tarz giderleri banka hesabında işaretlemek ve ceza çıktıktan sonra size karşı tutulan rapora göre uzlaşmaya ya da mahkemeye taşımak en mantıklı şey. (Ben en azından bu yolda gidiyorum)

Merhaba, BTC alım satımı için 20k ₺ ile borsa-banka arasında işlemler yapıyorum. Toplam para 20k ama günde 1 kere bankaya çekince doğal olarak işlem hacmi artıyor. Bunun vergisi için eğer beni çağırırlarsa işlem hacmi üzerinden mi yoksa 20k ₺ üzerinden mi vergilendirilir acaba? İşlem hacmi olması hiç mantıklı gelmiyor ama geriye dönük konuları okuyunca kafam karıştı size sormak istedim.

Merhaba, BTC alım satımı için 20k ₺ ile borsa-banka arasında işlemler yapıyorum. Toplam para 20k ama günde 1 kere bankaya çekince doğal olarak işlem hacmi artıyor. Bunun vergisi için eğer beni çağırırlarsa işlem hacmi üzerinden mi yoksa 20k ₺ üzerinden mi vergilendirilir acaba? İşlem hacmi olması hiç mantıklı gelmiyor ama geriye dönük konuları okuyunca kafam karıştı size sormak istedim.

Merhaba, 20k nın girişi olduğu gibi çıkışı da mevcutsa bankadan herhangi bir problem yok ispatlarsınız durumun dediğiniz gibi olduğunu, yani maksimum size gelen ve giden arasındaki fark üzerinden vergi çıkartırlar.

Merhaba, 20k nın girişi olduğu gibi çıkışı da mevcutsa bankadan herhangi bir problem yok ispatlarsınız durumun dediğiniz gibi olduğunu, yani maksimum size gelen ve giden arasındaki fark üzerinden vergi çıkartırlar.

teşekkürler

Toplam Gelir : 1.3 Milyon
Tespit Edilen Kar : 450K

Yazılan Cezalar

KDV : 220K
Gelir Vergisi : 151K
Gelir Geçiçi Vergi : 65K
Stopaj : 2.5K
Özel Usulsüzlük Cezası : 130K
Cezalar ek olarak yazılan 1 Kat Ceza VZCZ: 440K

Genel Toplam Yaklaşık 1 Milyon

Bakın burası çokomelli tespit edilen kar 450K yazılan ceza 1 milyon. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

yuh ya bu kadar ceza mı olur ? banada yüklü bir ceza yazacaklar ama 1 lira param yok. nasıl tahsil edecekler.

yuh ya bu kadar ceza mı olur ? banada yüklü bir ceza yazacaklar ama 1 lira param yok. nasıl tahsil edecekler.

hesabına para girişi olduğu anda veya kendi üzerine kayıtlı ev,araba vb. şeylere haciz koyacaklar he hiç hesabıma veya kendi üzerime birşey almayıp hayatımı böyle idare ederim diyorsan başka, o borç her ay katlanarak artacak.

ticari olarak bi faaliyetinizle alakalı kazandığınız paradan vergi dilimlerine göre illa belli bir miktarını ödersiniz, ne zaman ödemezsiniz gelirini devletin beyan edilmesi gereken alt limit muafiyet tutarının altında kalırsa ödeme yapmazsınız
bu durum aranızda kirada gayrimenkulü olan varsa çok iyi bilir kira beyanı vermek gibi, elde etmiş olduğunuz gelirinizin beyanı

Benim cezalar bugün geldi toplamak la uğraşıyorum. 70 tane ceza ihtarnamesi aldım.
KDV
GV
GGV
ÖUCZ
STPJ
VZCZ

Hocam merak ettiğim soru şu inceleme kısmındaki konuda bu vergiler belirtiliyor muydu? Yoksa sonuçlandıktan sonra mı bu vergi cezaları geldi?

Hocam şahıs şirketi olduğu zaman sorun olmuyor değil mi?

Dunyanin hicbir yerinde boyle bir uygulama , bu kadar vergi yok , devletin kasasindaki paralari suriyelilere harcadilar , kasa bos , simdi yine halktan acisini cikariyorlar. Yazik.

Arkadaşlar birde şunu merak ediyorum. Ben 2014 senesinde paypal ve sonra sürekli payonner kullanmıştım beni de bulurlar mı :)

Banka giriş çıkışlarım olmadı.

Arkadaşlar birde şunu merak ediyorum. Ben 2014 senesinde paypal ve sonra sürekli payonner kullanmıştım beni de bulurlar mı :)

Banka giriş çıkışlarım olmadı.

2014 bitti incelemesi :)

---------- Spam Engelliyici 01:56 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

Son dakika: İcra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu

O vergi affı gelecekkkkk :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri