Onlarca mesaj yazılmış resmen kayboldum, affedin. Son durum nedir arkadaşlar? varlık barışından yararlananlar şu an ne durumda? varlık barışı yaptığı halde kurtulamayan arkadaşlar var sanırım, bu durumda varlık barışından yararlanmak isteyip yapanlar boşuna mı uğraştı?
Müfettiş şansını denemek için, yada yukarıdan gelen emirler doğrultusunda yada belki de varlık barışını 2 hafta araştırıp hiçbir şey anlayamadığı, kafasının basamadığı doğrultusunda hiç bir yere imza atmadan bana e-tebligat yollayarak inceleme başlattı. 2 ay oldu ses seda yada bir ceza yok. 2 şey tahmin ediyoruz:
- Ceza çıkmayacak, varlık barışını kavrayıp ve ödenen miktar doğru mu diye kontrol edip incelemeyi bitirecekler.
- Yüksek miktarda bir ceza çıkaracaklar, ben itiraz edeceğim ve mahkeme yoluna gideceğiz. Bu uzun yol ama mali müşavir ve tarafsız (forumdakiler değil) avukatlarla konuşmalarım doğrultusunda sonunda mahkeme beni haklı bulacak.
Sonuçta verilen bir af hakkı bu, kapsama alanı çok büyük. Müfettişlerin elindeki tek koz youtube u kapsamıyor yegenim o demek ancak ben resmi gazete yazısında bu dediğini hatta diğer dediklerini göremedim, varlık barışı başvurumda kabul edildi sistem tarafından sonuçta. Neyse sonucun ne olacağının onlar da farkında, kısa yoldan yada mahkeme gibi uzun yoldan çözüp bana, onlara karşı dava açma fırsatı vermek onların tercihi. Ha bu arada varlık barışı yapanlara %80 gibi rakamı silelim gelin uzlaşalım diyen müfettişlerin olduğunu duyuyorum, bu düşüncelerimi de kanıtlar nitelikte. Özetle incelemem bitsin, neler olacak göreceğim ama benim bankama giren tüm rakamı bilen müfettişin benim 2 saatte yaptığım hesabı (kendisine banka çıktılarımı da verdiğim, hatta gelen ödemeleri görsün diye sarı çizgiyle gösterdiğim halde) 2 ayda yapamamış olması cidden garip.
Son düzenleme: