Youtube Google Vergi (ANA KONU)

Onlarca mesaj yazılmış resmen kayboldum, affedin. Son durum nedir arkadaşlar? varlık barışından yararlananlar şu an ne durumda? varlık barışı yaptığı halde kurtulamayan arkadaşlar var sanırım, bu durumda varlık barışından yararlanmak isteyip yapanlar boşuna mı uğraştı?

Müfettiş şansını denemek için, yada yukarıdan gelen emirler doğrultusunda yada belki de varlık barışını 2 hafta araştırıp hiçbir şey anlayamadığı, kafasının basamadığı doğrultusunda hiç bir yere imza atmadan bana e-tebligat yollayarak inceleme başlattı. 2 ay oldu ses seda yada bir ceza yok. 2 şey tahmin ediyoruz:

- Ceza çıkmayacak, varlık barışını kavrayıp ve ödenen miktar doğru mu diye kontrol edip incelemeyi bitirecekler.

- Yüksek miktarda bir ceza çıkaracaklar, ben itiraz edeceğim ve mahkeme yoluna gideceğiz. Bu uzun yol ama mali müşavir ve tarafsız (forumdakiler değil) avukatlarla konuşmalarım doğrultusunda sonunda mahkeme beni haklı bulacak.

Sonuçta verilen bir af hakkı bu, kapsama alanı çok büyük. Müfettişlerin elindeki tek koz youtube u kapsamıyor yegenim o demek ancak ben resmi gazete yazısında bu dediğini hatta diğer dediklerini göremedim, varlık barışı başvurumda kabul edildi sistem tarafından sonuçta. Neyse sonucun ne olacağının onlar da farkında, kısa yoldan yada mahkeme gibi uzun yoldan çözüp bana, onlara karşı dava açma fırsatı vermek onların tercihi. Ha bu arada varlık barışı yapanlara %80 gibi rakamı silelim gelin uzlaşalım diyen müfettişlerin olduğunu duyuyorum, bu düşüncelerimi de kanıtlar nitelikte. Özetle incelemem bitsin, neler olacak göreceğim ama benim bankama giren tüm rakamı bilen müfettişin benim 2 saatte yaptığım hesabı (kendisine banka çıktılarımı da verdiğim, hatta gelen ödemeleri görsün diye sarı çizgiyle gösterdiğim halde) 2 ayda yapamamış olması cidden garip.

Son düzenleme:
Müfettiş şansını denemek için, yada yukarıdan gelen emirler doğrultusunda yada belki de varlık barışını 2 hafta araştırıp hiçbir şey anlayamadığı, kafasının basamadığı doğrultusunda hiç bir yere imza atmadan ben e-tebligat yollayarak inceleme başlattı. 2 ay oldu ses seda yada bir ceza yok. 2 şey tahmin ediyoruz:

- Ceza çıkmayacak, varlık barışını kavrayıp ve ödenen miktar doğru mu diye kontrol edip incelemeyi bitirecekler.

- Yüksek miktarda bir ceza çıkaracaklar, ben itiraz edeceğim ve mahkeme yoluna gideceğiz. Bu uzun yol ama mali müşavir ve tarafsız (forumdakiler değil) avukatlarla konuşmalarım doğrultusunda sonunda mahkeme beni haklı bulacak.

Sonuçta verilen bir af hakkı bu, kapsama alanı çok büyük. Müfettişlerin elindeki tek koz youtube u kapsamıyor yegenim o demek ancak ben resmi gazete yazısında bu dediğini hatta diğer dediklerini göremedim, varlık barışı başvurumda kabul edildi
sistem tarafından sonuçta. Neyse sonucun ne olacağının onlar da farkında, kısa yoldan yada mahkeme gibi uzun yoldan çözüp bana, onlara karşı dava açma fırsatı vermek onların tercihi. Ha bu arada varlık barışı yapanlara %80 gibi rakamı silelim gelin uzlaşalım diyen müfettişlerin olduğunu duyuyorum, bu düşüncelerimi de kanıtlar nitelikte. Özetle incelemem bitsin, neler olacak göreceğim ama benim bankama giren tüm rakamı bilen müfettişin benim 2 saatte yaptığım hesabı 2 ayda yapamamış olması cidden garip.

Hayırlısıyla kurtulursunuz umarım. Beni herhangi bir vergi müfettişi vs. çağırmadan mali müşavir yakınım "hazır varlık barışı var, başvurular kapanmadan sende yap kafan rahat olsun" dediği için bende yaptım, umarım bu furya da herkes için hayırlısıyla sorunsuz son bulur.

Hayırlısıyla kurtulursunuz umarım. Beni herhangi bir vergi müfettişi vs. çağırmadan mali müşavir yakınım "hazır varlık barışı var, başvurular kapanmadan sende yap kafan rahat olsun" dediği için bende yaptım, umarım bu furya da herkes için hayırlısıyla sorunsuz son bulur.

büyük iyilik yapmış o mali müşavir.

bu arada benim varlık barışını direk vergi dairesi kabul etmedi biz de mahkemeye verdik lehimize karar çıkmasını bekliyoruz.

Sonucu burda veya ayrı konu açarak bilgilendiririm. (Kasım gibi sonuç çıkma şansı yüksek)

büyük iyilik yapmış o mali müşavir.

bu arada benim varlık barışını direk vergi dairesi kabul etmedi biz de mahkemeye verdik lehimize karar çıkmasını bekliyoruz.

Sonucu burda veya ayrı konu açarak bilgilendiririm. (Kasım gibi sonuç çıkma şansı yüksek)

hocam hakkında hayırlısı olur inş, mahkeme masrafların ne kadar tuttu hepsi, bir de kazanacağına inanıyor musun ?

hocam hakkında hayırlısı olur inş, mahkeme masrafların ne kadar tuttu hepsi, bir de kazanacağına inanıyor musun ?

hocam tutar biraz yüksek oldu ancak konuya vakıf birisi ile çalışıyorum elinde 1 tane emsal karar var.

%85 lehimize karar çıkacağını düşünüyorum

Teşekkürler hocam hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

hocam tutar biraz yüksek oldu ancak konuya vakıf birisi ile çalışıyorum elinde 1 tane emsal karar var.

%85 lehimize karar çıkacağını düşünüyorum

Teşekkürler hocam hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Emsal karar varlık barışı ile mi ilgili? Eğer öyleyse birçok kişi kurtulabilir

Merak ettiğim müfettişler yakaladıkları vergi kaçakçıları için devletten ekstra prim alıyorlarmı?

arkadaşlar uzlaşma olduktan sonra geri dönüş var mı ?

209 bin tl ye 96 bin lira vergi çıkardılar.

Son düzenleme:
diyelim ki borçlunun hiçbir mal varlığı yok 5 sene sonra silinir mi bu borç

vergi borcu af vs çıkmadığı sürece silinmez ki afta sadece cezalar siliniyor.

Evladına miras yani.. sen ölürsen bile evlatlarına kalır onlar ölünce torunlarına :d

5 sene sonra zaman aşımına uğruyor ve siliniyor. 5 yıl boyunca banka hesabı kullanamazsın, üzerine gayrimenkul araba vs. alamazsın,hemen ipotek gelir ve zaman aşımı yeniden başlar.

5 sene sonra zaman aşımına uğruyor ve siliniyor. 5 yıl boyunca banka hesabı kullanamazsın, üzerine gayrimenkul araba vs. alamazsın,hemen ipotek gelir ve zaman aşımı yeniden başlar.

Bunun hiç bir zaman uygulandığını görmedim, mahallede bir komşunun vergi borcu vardı adam 70 80 yaşında yıllardır duruyor borcu hala silinmedi senelerdir.

"uygulamada vergi daireleri mükellef adına 1 tl ödeme yaparak zamanaşımını keser ve süreç baştan başlar."

Bunun hiç bir zaman uygulandığını görmedim, mahallede bir komşunun vergi borcu vardı adam 70 80 yaşında yıllardır duruyor borcu hala silinmedi senelerdir.

"uygulamada vergi daireleri mükellef adına 1 tl ödeme yaparak zamanaşımını keser ve süreç baştan başlar."

Öyle yapanlar suç işler. Takip edersin dava açar kazanırsın,ya da en başta tüm banka hesaplarını kapatırsın.Yok öyle çoluğa çocuğa vergi mirası kalma vs. Zaman aşımı 5 yıldır.

Öyle yapanlar suç işler. Takip edersin dava açar kazanırsın,ya da en başta tüm banka hesaplarını kapatırsın.Yok öyle çoluğa çocuğa vergi mirası kalma vs. Zaman aşımı 5 yıldır.

sağda solda öyle yazıyor ama uygulayan duymadım hocam. hatta müfettişin 1 tl gibi ücret yatırıp yeniden 5 yıl başlattığı bilgisini de araştırdım. danıştay o şekilde yapılan vergi uzatma işini iptal etmiş.

sağda solda öyle yazıyor ama uygulayan duymadım hocam. hatta müfettişin 1 tl gibi ücret yatırıp yeniden 5 yıl başlattığı bilgisini de araştırdım. danıştay o şekilde yapılan vergi uzatma işini iptal etmiş.

mali müşavir bir tanıdığıma sordum bu işi arkadaşın 1 tl yatırma uygulamasını doğruladı 5 yılın dolmasına 3-5 gün kala maliyeden bir memur atıyor dedi 1 tl gidip süreç 0 lanıyor o şekil oluyor dedi devamlı memurun başı belaya giriyor dedi memura devlet diyor sen bu adamdan 5 yıla nasıl bu vergiyi alamazsın diye üst kademeden yaptırıma maruz kalabiliyor dedi o yüzden kaçmıyor dedi 3-5 gün kala atıverirler 1 tl geçerler dedi mahkeme açıp kazanma işini bilmiyorum bilgim yok ama 5 yıl geçince 0 lanma uygulamasını maliye işlettirmiyor bu şekilde mali müşavir tarafından doğrulandı

Son düzenleme:
mali müşavir bir tanıdığıma sordum bu işi arkadaşın 1 tl yatırma uygulamasını doğruladı 5 yılın dolmasına 3-5 gün kala maliyeden bir memur atıyor dedi 1 tl gidip süreç 0 lanıyor o şekil oluyor dedi devamlı memurun başı belaya giriyor dedi memura devlet diyor sen bu adamdan 5 yıla nasıl bu vergiyi alamazsın diye üst kademeden yaptırıma maruz kalabiliyor dedi o yüzden kaçmıyor dedi 3-5 gün kala atıverirler 1 tl geçerler dedi mahkeme açıp kazanma işini bilmiyorum bilgim yok ama 5 yıl geçince 0 lanma uygulamasını maliye işlettirmiyor bu şekilde mali müşavir tarafından doğrulandı

mali müşavir çok arkadaşım var onlarda kulaktan dolma bilgi işletiyor.
avukatmı onlar nerden bilsinler sonuçta.
1 tl yatırma işi tarihte kaldı. memur görevi kötüye kullanmaktan yargılanır.
1tl yatırdı diyede süre uzamaz.
ancak maliye 5 yıl doldu kardeşim sileyim demiyor.
bunada dava açmanız gerekli.
vergi mükellefleri derneği sloganları vergi borcu kader değil zaman aşımı var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri