Youtube Google Vergi (ANA KONU)

arkadaşlar paranızı bankadan çekin, napacaklar gelip evinizimi basacaklar. zaten binlerce iş adamı hükümete güvenmediği için parasını dolar olarak özel kasalara koydu son günlerde.
napacaklar gerçekten evinizi basıp zorlamı alacaklar ?

Aynen çok canınızı sıkmayın üzerinde mal varlığı taşınmaz vs olmayınca, banka hesaplarınızda nakit olmayınca, gelip eşinizin annenizin babanızın malına haciz koyacak, sizi hapse atacak, veya canınızı alacak değil devlet. En fazla gelecek dönemlerdeki gelirlerine temlik koyar el koyar, olup olacağı budur. Gelen parayı zamanında yedik bitti. O zaman vergi mevzusu yoktu, çok giderimiz vardı kenara parada atamadık dersin olur biter. Ölüm yok ucunda.
Vergi borcundan dolayı hapis falan cezası olmadgını düşünüyorum. Bilen arkdşlr varsa mesajımı daha açıklayıcı olark alıntılasın lütfen

Aynen çok canınızı sıkmayın üzerinde mal varlığı taşınmaz vs olmayınca, banka hesaplarınızda nakit olmayınca, gelip eşinizin annenizin babanızın malına haciz koyacak, sizi hapse atacak, veya canınızı alacak değil devlet. En fazla gelecek dönemlerdeki gelirlerine temlik koyar el koyar, olup olacağı budur. Gelen parayı zamanında yedik bitti. O zaman vergi mevzusu yoktu, çok giderimiz vardı kenara parada atamadık dersin olur biter. Ölüm yok ucunda.
Vergi borcundan dolayı hapis falan cezası olmadgını düşünüyorum. Bilen arkdşlr varsa mesajımı daha açıklayıcı olark alıntılasın lütfen

bende öyle düşünüyorum üstünüze hiçbir şey almayın btc kullanın bu hırsızlara kuruşunuzu kaptırmayın

Üzerine birşey yoksa, bankada paran yoksa borç size tebliğ edildikten 5 yıl sonra borç siliniyor. Hatta tebliğ edildikten sonra mahkemeye verme ve mahkemeyi kazanıp borcu sildirme şansınızda var. internetten versav diye araştırırsanız eski bir maliye müfettişi ve bu konulara hakim bir adam var. Vergi mağdurlarıyla ilgili hizmet veriyor. Bana vergi tebliğ edildikten sonra yanına gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.

Üzerine birşey yoksa, bankada paran yoksa borç size tebliğ edildikten 5 yıl sonra borç siliniyor. Hatta tebliğ edildikten sonra mahkemeye verme ve mahkemeyi kazanıp borcu sildirme şansınızda var. internetten versav diye araştırırsanız eski bir maliye müfettişi ve bu konulara hakim bir adam var. Vergi mağdurlarıyla ilgili hizmet veriyor. Bana vergi tebliğ edildikten sonra yanına gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar güvenilir onu bilmiyorum.

biraz araştırdım ama devlet senin adına 5 yıl dolmadan 1 tl ödeme yapıp bu süreyi 5 yıl daha uzatıyormuş. yani vatandaş bundan yararlanamıyor. Peki neden bu kanun var? Anlamak zor.

biraz araştırdım ama devlet senin adına 5 yıl dolmadan 1 tl ödeme yapıp bu süreyi 5 yıl daha uzatıyormuş. yani vatandaş bundan yararlanamıyor. Peki neden bu kanun var? Anlamak zor.

Vergi dairesinde çalışanların komisyon aldığını düşünüyorum. Yaptıkları kanun aykırı zaten,farkına varınca şikayet edilebilir.

Tecrübeli arkadaşlara soru sormaya geldim :

Son 10 yıldır aynı şirketten düzenli ödeme alan biri olarak (Adsense degil, google'la alakalı ya da ad'lerle alakalı bir sistem de degil. Yazılımla alakalı bir sistem) acaba benim de bu son vergilendirme dalgasına takılma riskim cok mu yüksek?

Son 3-4 yıldır 5 hanelere cıkan bir aylık gelirim var (alt sınırda 5 hanelerin) ve şuanki vergilendirmeleri yapan memurların "Google Ireland" ödemesi üzerinden mi yoksa ödeme miktarları üzerinden mi gittiğini anlamaya calısıyorum. Tam olarak radara nasıl takılıyorsunuz?

[MENTION=84183]Supra[/MENTION] Google Ireland ödemelerini kontrol ediyorlar.

[MENTION=71381]Nullosm[/MENTION] : Teşekkürler;

Banka hesabınıza soktuğunuz ödemeleri TL, Euro ya da Dolar alarak almanın bir fark yarattığını düşünüyor munuz? Yani döviz olarak sokmak daha mı mantıklı yoksa herhangi bir etkisi yok mu?

Diyelim ki vergi borcumu ödemek istedim, 2016 yılında kazandıgım aylık 1500 euro'nun vergi borcunu nasıl hesaplıyorlar? O dönemki Euro kuru üzerinden mi?

hocam benim gördüğüm her yıl vergi affı getirip vergi borcu olanların borçlarını yapılandırıyolar. hangi kafayla adsense kazançlarından vergiyi gecikme cezasıyla birlikte almaya çalışıyolar anlamak mümkün değil. yandaşa vergi muafiyeti var, millete gelince zulüm ve diktatörlük devreye giriyor.

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

böyle bir haber gördüm durum vahim görünüyor

Vergi borcunu ödemeyene e-haciz gelmeye başladı - Cumhuriyet Ekonomi Haberleri

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

hocam benim gördüğüm her yıl vergi affı getirip vergi borcu olanların borçlarını yapılandırıyolar. hangi kafayla adsense kazançlarından vergiyi gecikme cezasıyla birlikte almaya çalışıyolar anlamak mümkün değil. yandaşa vergi muafiyeti var, millete gelince zulüm ve diktatörlük devreye giriyor.

bütün toplumlar hakettikleri hayatı yaşarlar.

ingiliz ingiliz gibi
alman alman gibi
arap arap gibi.

Tecrübeli arkadaşlara soru sormaya geldim :

Son 10 yıldır aynı şirketten düzenli ödeme alan biri olarak (Adsense degil, google'la alakalı ya da ad'lerle alakalı bir sistem de degil. Yazılımla alakalı bir sistem) acaba benim de bu son vergilendirme dalgasına takılma riskim cok mu yüksek?

Son 3-4 yıldır 5 hanelere cıkan bir aylık gelirim var (alt sınırda 5 hanelerin) ve şuanki vergilendirmeleri yapan memurların "Google Ireland" ödemesi üzerinden mi yoksa ödeme miktarları üzerinden mi gittiğini anlamaya calısıyorum. Tam olarak radara nasıl takılıyorsunuz?

Şikayet veya inceleme durumunda düzenli ödemelerde geriye dönük vergi alınabilir. Bu google olmak zorunda değil gelen ücreti farklı hesaplara bölmenizi tavsiye ederim ...

Bu uygulamanın ilk mağdurlarındanım eşimin arabasına ait 2018 yılı mtv ödemesini yapmadığım için tüm hesaplarıma bloke geldi 800 tl tutarındaki ödeme için o andaki tüm borçlarıma yönelik bloke koymuşlar. 800 tl yi ödeyeyim kaldırın dedim hayır şuan 3600 tl borcunuz görünüyor hepsini ödeyeceksiniz dediler nerden bu borçlar deyince 2 ay önce kesilen trafik hız cezası mahkemede olan köprü cezası felan ve bunlar 2019 yılına ait.

Artı tek tuş ile bütün hesaplarınıza haciz işlemi yapabiliyoruz dediler direkt tc den yapıyorlarmış. paşa paşa ödedik tabi ertesi gün kaldırdılar. çocuk için nakit ayırdığım okul parası gitti bizde kartla yaptık.
Bakınız burası çokomelli Damada da dümdüz sevgilerimi ilettim

valla arkadaşlar en güzeli alacan bi kripto cüzdan, bankacılık sektörününde , maliyesininde .......... diyecen. bitcoin yükselcekse bu hırsızlar yüzünden yükselecek. millete özgürlük getirdiği için çok talep görecek eminim. dolarınızı tethere çevirip atacan ledger tarzı bi cüzdana. gel al o zaman alabiliyosan diyecen.

Malum varlık barışı kanunu sene sonuna kadar uzatıldı. Bu konuyla ilişkili olarak bunu değerlendiren araştıran oldu mu? Denenebilir

Malum varlık barışı kanunu sene sonuna kadar uzatıldı. Bu konuyla ilişkili olarak bunu değerlendiren araştıran oldu mu? Denenebilir

varlık barışının vergi vermeyle uzaktan yakından alakası yok, yurtdışında halı hazırda birikimi olupta yurt içine getirmeyle alakalıdır, varlık barışı
sen banka hesabına ödemeleri almışsan bu vergiye girer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri