evet bagkur borcuda işleniyor
Yeni uygulama mı bu da? Bağkur borcu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet bagkur borcuda işleniyor
Vergi borçları dışında incelenen yıllara sigorta borcu da çıkıyor sanırım. E devletten bağkur ve sgk kısmını bir kontrol et.
Annesi emekli ise bağkur borcu cıkmayabilir.
yok herhangi bir sıkıntı olmadı
Hocam atıyorum annenizin üzerine bir şey yok, maaşı da yok ne gibi yaptırım uygularlar?
Bağkur borcu herkese olmasada çıkarıyorlar banada 2015 den beri bağkur borcu çıkardılar fakat. Ocak 1 itibariyle hepsi silinecek
Bağkur borcu herkese olmasada çıkarıyorlar banada 2015 den beri bağkur borcu çıkardılar fakat. Ocak 1 itibariyle hepsi silinecek
nasıl silincek hocam özel mesaj atcaktım kutunuz dolu
bildiğim kadarı ile;Emekli maaşı var ise bir şey yapamıyorlar ama bankadan kart çıkartamıyor var ise kartlarına bloke konuluyor.
Annemin üzerine de 5-6 kere çekmiştim de hocam ne maaşı var ne de emekli bir yaptırım olur mu acaba
parayı ben kazandım dersen olur. Annem kazandı dersen ve üstüne mal varlığı yok ise araştırdığım kadarı ile bir şey olmuyor
Geçenlerde bir sehit babasi vergi borcu yüzünden hapise atıldı, şehit babasına bunu yapanlar bize neler yapmaz
vergi borcundan dolayı hapis cezası olmuyor diye biliyorum o olaydan da haberim var bana garip geldfi. büyük ihtimalle işin içinde vergi kaçakçılığı naylon fatura falan vardır
Geçenlerde bir sehit babasi vergi borcu yüzünden hapise atıldı, şehit babasına bunu yapanlar bize neler yapmaz
Hapis yok parayı ödemeni istiyorlar hapse niye atsınlar öyle olsa herkes yatar çıkar ödememek için
Ben 1.5 yılda Youtubeden 8 var yok bu civarda kazandım şimdi vergi vermelimiyim veya versem bağkur varmış birde ne yapacam lütfen bana biraz fikir verin lütfen şimdiden teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.