Youtube Görüntülenme Sorunu

• Kullanıcı xyzmert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

xyzmert

Kayıtlı Üye
Videolarım analiz kısmındaki gerçek zamanlı görüntülenme daha düşük görüntülenme gösterirken youtube sayfasından kanal videolarına girdiğimde neredeyse 2 katı görüntülenme var. Bu sorun ile karşılaşan ve çözüm bulabilen var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-05-27 121101.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-05-27 121101.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2021-05-27 121134.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-05-27 121134.jpg
    2 KB · Görüntüleme: 19
bende aynı sorun var genel sorun var galiba

Videolarım analiz kısmındaki gerçek zamanlı görüntülenme daha düşük görüntülenme gösterirken youtube sayfasından kanal videolarına girdiğimde neredeyse 2 katı görüntülenme var. Bu sorun ile karşılaşan ve çözüm bulabilen var mı?

sorun hala devam ediyor mu bende sorun aynı hala merak ettımde

yt kaynaklı bi soruna benziyor bende de oluyor

verdiğin bilgiler için tşk ederim aynı sorun yaşayan arkadaşlar varsa yazarsa sevirim saygılar..

Güncelleme ile beraber bir çok sorun oluşmaya başladı bende de aynı sorun var muhtemelen bu da güncellemelerle alaklı :)

youtube şuanda birşey deniyor herhalde :) Çünkü 26-27 mayıs görüntülerimi komple sildi ve 30-40 a yakın abonem düştü. 2 kanalım var ikisinde de durum aynı. Analitik 48 saatte şuanda dünün görüntülemeleri yok. İnşallah sonumuz hayır olur :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar arada birşey kaçırmışsınız sanırım.
Ben anlıkta takip ettim dün.
Videomun izlenmesi her dakika bütün gün boyunca arttı. Abonede geldi.
Bu sabah studiodan baktığımda
Izlenme , abone ve begeni eksilmiş.
Sanki dün degilde onceki gunku verileri gosteriyor.
Youtubeda ise izlenme begeni normal.

Işin ilginci
Abone begeni ve izlenme düşükken
Benzersiz izleyici sayisi izlenmeden daha çok gozukuyor :)

Belki siz anlık takip etmediğiniz için orada düşük gosteriyor saniyorsunuz ama muhtemelen sizinki de sonradan eksilmiş olabilir eğer genel sorun varsa.

Şimdi farkettim [MENTION=85483]myigitoguz[/MENTION] ifade etmis.

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 08:36 ----------

Yeni video yükleyeceğim.
Bekliyorum kararsız kaldım.

26 ve 27 mayıs verilerini sildiler. Sanırım o güne ait verilerde sorun olduğu için böyle bir şey oldu. Yani benim kanalda durum bu şekilde. o nedenle 120 kadar abone de eksik gözüküyor.

800 abone eksik yazıyor, izlenmeler yarı yarıya düştü ciddi problem var

youtube şuanda birşey deniyor herhalde :) Çünkü 26-27 mayıs görüntülerimi komple sildi ve 30-40 a yakın abonem düştü. 2 kanalım var ikisinde de durum aynı. Analitik 48 saatte şuanda dünün görüntülemeleri yok. İnşallah sonumuz hayır olur :)

Hocam benimde abone düşüşü olmuş ve analize girdim dediğiniz gibi dünün izlenmeleri 0 gösteriyor. Sonumuz hayrolsun :)

Abonelere bildirimde gitmiyor.
Diğer telefon ve hesaptan baktığımda abonelikten otomatik çıkılmış.

Bu işten para kazanan sizler adına çok önemli bir sorun var gibi gözüküyor.

iki günlük aboneler silinmiş. Analiz değil olay sadece. 53 abone ve sonraki gün gelen 65 abone direkt olarak gitmiş. Yok hükmünde yani. Belki diyorum geçmişe yönelik pasif aboneleri sildiler yani hesabı kapanmışları, belki onlar analizlerde son 2 günde sıfır gözüküyor. Umarım öyledir. fakat silinen rakama bakınca son 2 güne ait rakamlar silinmiş çünkü gün gün kayıt alırım.
İzlenmede de aynı yerde veri sıfır. Sadece gelirde bir değişiklik yok.
Genel olarak kanalımın izlenmesi düştü diyemem çünkü düşmedi :D

16 tane kanalım var. Hepsinin de 21 Mayıs tarihindeki görüntülenme sayısı 0.

26 ve 27 sinde gelen aboneliklerin hepsi silinmiş yaklaşık 1200 aboneye filan denk geliyor bu düzelirmi bug filanmı olmuştur

Silinen aboneler geri geldi fakat analizde o iki gün hala eksik gözüküyor fakat rakamlar düzeldi. 110 eksilme vardı ve hepsi eklendi. Sizde durum nedir?

bende 1500 abonem geri geldi arkadaşlar umarım herkesinki geri gelmiştir

birde analyticlser o günden sonra fena düştü ama oda toplanır umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri