Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Youtube güncellemsinin ayak sesleri sanırım partnerli kanllarımda eşleşen dünya geneli engel vs çıkmaya başladı
Youtube güncellemsinin ayak sesleri sanırım partnerli kanllarımda eşleşen dünya geneli engel vs çıkmaya başladı
ciddimisin sen ? aynısı bende oldu az önce tüm videoalara eşleşen yagdı skypeden de birkaç kişiye söyledim hatta
malesef, birçok partner kanalımı kontrol ettim bazılarında tek tük eşleşen dünya geneli vs çıkmaya başladı artmasından endişe ediyorum
sende tek tük vermiş bende elimdeki kullandıgım tüm awe kanallarımda eşleşen geliyor 2 dk da 1 yenisi ekleniyor 40 videodan 15 tanesi aldı hala da alıyor ney bu ? sebeb nedir ? benim ki awe de sendeki hangi partner ?
sende tek tük vermiş bende elimdeki kullandıgım tüm awe kanallarımda eşleşen geliyor 2 dk da 1 yenisi ekleniyor 40 videodan 15 tanesi aldı hala da alıyor ney bu ? sebeb nedir ? benim ki awe de sendeki hangi partner ?
Partnerlikten çıkarılmış olabilir bir kontrol eder misin?
Partnerlikten çıkarılmış olabilir bir kontrol eder misin?
youtubun geçenlerde açıkladığı partner güncellemesi, artık partner de de videolar inceleme sürecinden geçicek vs vs, eski videoları etkilemesydi bari
beni de vurdu bu mevzu 2 videoda var.
Benim bi sorum olacak diyelim aweden kanalımız telif vs kapandı yeni partnerlik alabiliyormuyuz aynı paypal hesabına?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.