Youtube güncellemesi partnerli kanallara eşleşen gelmeye başladı.

HellRider

Kayıtlı Üye
Youtube güncellemsinin ayak sesleri sanırım partnerli kanllarımda eşleşen dünya geneli engel vs çıkmaya başladı

ciddimisin sen ? aynısı bende oldu az önce tüm videoalara eşleşen yagdı skypeden de birkaç kişiye söyledim hatta

malesef, birçok partner kanalımı kontrol ettim bazılarında tek tük eşleşen dünya geneli vs çıkmaya başladı artmasından endişe ediyorum

2 ay sonra 12000 izlenimli video eslesen verdi az önce sildim bende.

orjınal videolara donuş olacak.... you tube harici siteler aranacak vaziyet o :D geçmiş olsun dıyelım... bir ay kaçsan diğer ay yakalanıyorsun.

malesef, birçok partner kanalımı kontrol ettim bazılarında tek tük eşleşen dünya geneli vs çıkmaya başladı artmasından endişe ediyorum

sende tek tük vermiş bende elimdeki kullandıgım tüm awe kanallarımda eşleşen geliyor 2 dk da 1 yenisi ekleniyor 40 videodan 15 tanesi aldı hala da alıyor ney bu ? sebeb nedir ? benim ki awe de sendeki hangi partner ?

sende tek tük vermiş bende elimdeki kullandıgım tüm awe kanallarımda eşleşen geliyor 2 dk da 1 yenisi ekleniyor 40 videodan 15 tanesi aldı hala da alıyor ney bu ? sebeb nedir ? benim ki awe de sendeki hangi partner ?

aynı awe, sebebi youtube un güncelleme yapması :/ sürekli geliyorsa bizde de durum kötü ozman partnerlik olayı burda biter

Partnerlikten çıkarılmış olabilir bir kontrol eder misin?

youtubun geçenlerde açıkladığı partner güncellemesi, artık partner de de videolar inceleme sürecinden geçicek vs vs, eski videoları etkilemesydi bari

Şuan bende böyle bir sorun yok ancak böyle bir sorun başıma geldiğimde partnerlikten ayrılmışım. O yüzden kontrol amaçlı sordum tabiiki güncellemenin etkilerini yavaş yavaş hissedeceğiz.

Yeni bir şey degil bu. Bana 2 ay once 10k izlenmeden sonraki videolarima gelmisti eslesenler

beni de vurdu bu mevzu 2 videoda var.
Benim bi sorum olacak diyelim aweden kanalımız telif vs kapandı yeni partnerlik alabiliyormuyuz aynı paypal hesabına?

beni de vurdu bu mevzu 2 videoda var.
Benim bi sorum olacak diyelim aweden kanalımız telif vs kapandı yeni partnerlik alabiliyormuyuz aynı paypal hesabına?

bende aynı paypala birden çok awe kanalı var sorunsuz ödeme aldım

edit: son durum sürekli eşleşen gelmeye devam ediyor sabaha kazançlı kanal kalmıycak sanırım :(

Korkutmayın beni, elimde aweden günlük 10-15$ kazandıran kanal var bir tek onla ugraşacak zamanım var, inşallah genel bir yenillik değildir..

Toplam 17 video eşleşen aldı sildim hepsini :(

bu işin dogrulugu varmı arkadaşlar yani bu kesin artık hep olucak mı partnerlerdede ayrıtılı inceleme olucak mı o zaman partnerin ne avantajı kaldı artık :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri