keske herhafta bir kişiye cekilişle gelirli kanal hediye etseniz nasıl olur cokmu ucuk oldu
Bulsalar öpüp basına koyarlar gelirli kanalı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keske herhafta bir kişiye cekilişle gelirli kanal hediye etseniz nasıl olur cokmu ucuk oldu
Bulsalar öpüp basına koyarlar gelirli kanalı![]()
aslında şöyle olabilir forumdaki reklam sayısı artılıp her ay 1 kişiye bot,vds allah ne verdiyse hediye edilebilir[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Benim onaylı kanallarla işim olmaz :d
Atar geçerim hocam başka hiç bir işlem yapmam. YT arama yaparken başkalarının çerceve yaptığı kanalları bulmaya çalışıyorum![]()
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] kardeşim öncelikle yararlı konuların için teşekkürler. Diğer konuda soramadım ama bu konuda ben de birşey sormak istiyorum size [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızla beraber ikinize
Belki çalışma şekilleriniz nedeniyle sizin fazla ilgi alanınıza girmiyor olabilir ama tecrübeniz tartışılmaz o yüzden şansımı deneyeyim dedim.
Benim sormak istediğim Youtube Partnerliği ya da Google partnerliği artık hangi ifade doğruysa.
Şimdi benim Adsense'e bağlı özgün kanalımda da bir Youtube İş Ortağı ibaresi var.
![]()
Fakat [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın şu konuda http://www.ytpara.com/youtube-partner-nedir/21-youtube-partnerlik-nedir-basvuru-nasil-yapilir.html bahsettiği üzere Google'ın bizim bilmediğimiz çok daha farklı bir partnerlik sistemi var...
Şu videoda Google Partners - YouTube ile Yeni Fırsatlar on Vimeo Heny Hazbay'ın da bahsettiği
Daha farklı avantajları ve kullanım paneli olan bir partnerlik sistemi.
Forumda fazla birşey bulamadım bir tek Sertk@nYT hocamızın o konusu var ama orada da yorumlarda bu partnerlik ile diğer partner networkleri karıştırılmış yine birşey anlamadım
Şimdi benim size sormak istediğim daha önceden Adsense bağlamış olduğum 5 aylık özgün kanalım ile bu partnerliğe girme şansım varmı?
Serkan hocamız o konuda
gibi bir ifade kullanmıştı. Ama ben ABD olan ülkeyi değiştirip Türkiye yaptığımda o form karşıma çıktı ve doldurdum fakat maalesef reddedilmiş ama reddedilme sebebi yazmıyor. 50 video 750 abone ve 600k izlenme ile başvurdum.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...alimin-istatistikleri-sizce-ne-durumda-6.html bu konuda arkadaşlarla da biraz konuştuk, kabul edilen bir arkadaş da var hatta.
Her 2 ayda bir kez başvuru yapılabiliyormuş o yüzden 2 ay sonra tekrar başvuracağım. ama ozamana kadar en azından sistemi anlamış olmak istiyorum.
Siz ya da bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa çok sevinirim.
2 ay sonra 70-80 video, 2000'e yakın abone ve 1.5m civarı izlenme ile tekar başvurmayı planlıyorum.
Özgün kanalım 5 aylık. Aslında gayet iyi gidiyor izlenme ve abone sayısı sürekli artıyor. Ama Türkçe olduğu için TBM yönünden fazla tatmin edici değil. Ama [MENTION=13676]elfida[/MENTION] arkadaşın söylediğine göre bu partnerliğe girebilirsek şuan kazandığımın 2-3 katını kazanabileceğim aynı izlenme ile.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.