Youtube Hakkında Merak Ettikleriniz

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Bulsalar öpüp basına koyarlar gelirli kanalı :D

maksat yesillik olsundiye yazdım:)

zaten kafamda takılan cogu soruyu arkadaslar sormus ve cevaplanmıs

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:23 ----------

aslında şöyle olabilir forumdaki reklam sayısı artılıp her ay 1 kişiye bot,vds allah ne verdiyse hediye edilebilir :D [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

evet bot ve vds olabilir zaten 1 aylık 25 tl felan

Öncelikle siz olmasaydınız bu forum da kimse buralara gelemezmiş onu anladım.
Samimi ve yürekten teşekkür ediyorum hepinize.
Soruya gelecek olursak : Diyelim ki bir kanalımız patladı gidiyor çok iyi kazançlar getirmeye başladı fakat belli bir süre sonra kontrol den çıktı video ortası reklamları bile kapatmak yetmedi böyle bir durum da siz ne yapıyorsunuz mutlaka başınıza gelmiştir diye umuyorum kumar mı oynamak lazım yani bırakalım gelirse gelir gelmezse adsense patlar mantığı ile mi gitmek lazım..

selamlar..

Hocam reklam aralıklarınız kaç dk ? Adsenselerde reklam engelleme url engelleme gibi işlemler yapıyormusunuz ? Başlığa küçük resime özen gösteriyormusunuz ? Bir kanala kaç video atıyor ve video ortası reklamları ellemi açıyorsunuz ? Kusura bakmayın biraz fazla oldu ama bu cevaplardan sonra kazanamayan kalmaz herhalde :D
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

yere düşen paraları ne yapıyorsunuz.
yere düşen parayı egilip alana kadar 3 katını kazanıyormusunuz
:D

peki adsense kazanç konusunda biligi verebilecek misiniz
mesala aylık limiti ne zamn inceler yada öyle bir şey başımıza gelebilir mi?
bazı günler düşük kapanıyor bazı günler atıyorum 1.5k ile sorun olurmu
Mesala diyelim ki bir arkadaş, kazancı dalgalı oldu ama bir ayda17k aldı. ileriki aylarda da devam eder mi ödeme?
gerçi googlenin işi belli olmaz ama yine buraya da yazayım

alt kanala ait ana mail adresi nasıl bulunur acaba :\

parayı kazanmak kadar kadar harcamakta önemli. Kazandığın parayı nasıl değelendiriyorsun başkan? Kazanmak sorun değilde ilerisi için yatırım yapmak lazım. nasıl değerlendiriyorsun (banka,borsa,gayrimenkul,ticaret,yastık altı vs...)

Atar geçerim hocam başka hiç bir işlem yapmam. YT arama yaparken başkalarının çerceve yaptığı kanalları bulmaya çalışıyorum :D:D:D:D

Bu arada, Benim kanalları sömüren sensin demek :D :D :D Ağanın çerçevesinin üstüne çerçeve olurmu laaa :D

konudşışı ama ytpara forumundan nekadar kazanıyosunuz hocam? site işlerinden anlayanlar da tahmini cevap verebilir. ben de merakımı gidermiş olurum.

Merhaba.

1- Çizgi film, dizi, film gibi kanallar adsense mi olmalı, yoksa önerdiğiniz bir kanal var mı?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam videomun index almasi icin nasil etiket ve aciklamalar kullanayim yaniltici kucuk resim olayi var kategorimde adamlar ilk sirada cikiyor onlarin etiket aciklamalarini falan mmi gireuim?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] kardeşim öncelikle yararlı konuların için teşekkürler. Diğer konuda soramadım ama bu konuda ben de birşey sormak istiyorum size [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızla beraber ikinize :)

Belki çalışma şekilleriniz nedeniyle sizin fazla ilgi alanınıza girmiyor olabilir ama tecrübeniz tartışılmaz o yüzden şansımı deneyeyim dedim.

Benim sormak istediğim Youtube Partnerliği ya da Google partnerliği artık hangi ifade doğruysa.

Şimdi benim Adsense'e bağlı özgün kanalımda da bir Youtube İş Ortağı ibaresi var.

YOUTUBE_IS_ORTAGI.png

Fakat [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocamızın şu konuda http://www.ytpara.com/youtube-partner-nedir/21-youtube-partnerlik-nedir-basvuru-nasil-yapilir.html bahsettiği üzere Google'ın bizim bilmediğimiz çok daha farklı bir partnerlik sistemi var...

Şu videoda Google Partners - YouTube ile Yeni Fırsatlar on Vimeo Heny Hazbay'ın da bahsettiği
Daha farklı avantajları ve kullanım paneli olan bir partnerlik sistemi.

Forumda fazla birşey bulamadım bir tek Sertk@nYT hocamızın o konusu var ama orada da yorumlarda bu partnerlik ile diğer partner networkleri karıştırılmış yine birşey anlamadım :)

Şimdi benim size sormak istediğim daha önceden Adsense bağlamış olduğum 5 aylık özgün kanalım ile bu partnerliğe girme şansım varmı?

Serkan hocamız o konuda

gibi bir ifade kullanmıştı. Ama ben ABD olan ülkeyi değiştirip Türkiye yaptığımda o form karşıma çıktı ve doldurdum fakat maalesef reddedilmiş ama reddedilme sebebi yazmıyor. 50 video 750 abone ve 600k izlenme ile başvurdum.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...alimin-istatistikleri-sizce-ne-durumda-6.html bu konuda arkadaşlarla da biraz konuştuk, kabul edilen bir arkadaş da var hatta.

Her 2 ayda bir kez başvuru yapılabiliyormuş o yüzden 2 ay sonra tekrar başvuracağım. ama ozamana kadar en azından sistemi anlamış olmak istiyorum.

Siz ya da bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşım yaparsa çok sevinirim.

2 ay sonra 70-80 video, 2000'e yakın abone ve 1.5m civarı izlenme ile tekar başvurmayı planlıyorum.

Özgün kanalım 5 aylık. Aslında gayet iyi gidiyor izlenme ve abone sayısı sürekli artıyor. Ama Türkçe olduğu için TBM yönünden fazla tatmin edici değil. Ama [MENTION=13676]elfida[/MENTION] arkadaşın söylediğine göre bu partnerliğe girebilirsek şuan kazandığımın 2-3 katını kazanabileceğim aynı izlenme ile.

Gençler benim soru kaynamış :D

Youtube/Google partnerlik hakkında detaylı bilgisi olan yok mu?

Yani kanalım mı yetersiz yoksa formumu yanlış doldurdum ondan da emin değilim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri