youtube hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var

• Kullanıcı ts1967ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

ts1967ts

Kayıtlı Üye
selamun aleyküm arkadaşlar ben youtube işinde yeniyim günde 4-5 saat pc başındayım ama pek beceremiyorum .youtube da izlenme sayım çok düşük,parada kazanamıyorum malesef bana tavsiyede bulunur musunuz acaba arkadaşlar özelden veya burdan işsiz biri olarak ayda 200-300 tl alsam yeter bana ...

ilk günler en güzel günlerdir kendin taktikler bul geliştir ama ilk önce serkan abinin tüm videolarını izle

Serkan abinin konularını okuyarak başla, yukarıda arkadaş link vermiş ona bak. Düzenli çalış. Kendine yükleyeceğin belli kategoriler bul. Düzenli yükleme yap. Düzenli kanal aç. Sistemli çalışırsan 200-300 den fazlasını alırsın. Sadece acele etme. Bu iş bir anda patlıyor ve sonra belli bir düzende devam ediyor.
Ve bu işin kalıcı bir iş olmadıgınında farkında olarak çalış :) . Kolay gelsin.

forumun altını üstüne getir her bilgiyi talan et sabit konulara dikkat et aklına yatan bilgileri bi yere not et 1 ay video atmadan ne nedir öğren sonra kazanmaya başlarsın

teşekkürler arkadaşlar Allah'ın izniyle hepimiz başarırız bu işi inşallah

yeni konu açmadan burdan sorayım adsense hesabıma bağladığım tüm youtube kanallarını nerden bakabilirim?

yeni konu açmadan burdan sorayım adsense hesabıma bağladığım tüm youtube kanallarını nerden bakabilirim?

Her şeyi sormayın hocam ilk önce araştırma yapın daha sonra sorun. Her seferinde böyle ufak tefek sorunlar için konular da açmayın. Açmayın ki forum çöp olmasın bizde faydalanmaya hep birlikte devam edelim.

Bknz

İlk önce bir araştırın bulamadıysanız kenara not alın. Daha sonra böyle cevabını bulamadığınız soruları - Soru cevap konuları varsa orada sorun yoksa konu açın. ;)

Bu arada sorunuzun cevabı: Adsense bağlı kanalları toplu olarak göremezsiniz. Elinizde ki var olan kanallara giriş yaparak. Kanal ayarları para kazanma sekmesinden Public koduna bakarak hangi kanalın hangi adsense hesabına bağlı olduğunu bulabilirsiniz. İYİ GECELER.

arattım forumdada görememişim sağol

---------- Mesaj saat 03:20:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:59:51 civarında gönderildi. ----------

para kazanma sekmesinde public kodu diye bişey yok ?

arattım forumdada görememişim sağol

---------- Mesaj saat 03:20:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:59:51 civarında gönderildi. ----------

para kazanma sekmesinde public kodu diye bişey yok ?

Para kazanma sekmesine girinde adsense bilgileri değiştir gibi yerler var bi zahmet onları merak edip tıklayı ver. :) (Eğer kanalın bağlı ise)

Hocam benden tavsiye telif hakkına ihtara dikkat et yoksa bir anda bütün emeklerin Çöp olur

valla yok açmamışım demekki ama videolarımda dolar yeşil görünüyor

Para kazanma sekmesinde ÖDEMEM NASIL OLACAK yazısı varsa bağlamamış'sın demektir. ;)

Bence ilk olarak Serkan abinin konularını okusan zaten böyle basit olayları sormazdın. Kendin için daha iyi olurdu.

Para kazanma sekmesinde ÖDEMEM NASIL OLACAK yazısı varsa bağlamamış'sın demektir. ;)

Bence ilk olarak Serkan abinin konularını okusan zaten böyle basit olayları sormazdın. Kendin için daha iyi olurdu.
yok abi onları izledim biliyorum unutmuşum arada o kanalı açmayı :(( fazla izlenme yoktu zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri