Youtube Harici Trafik Kaynağı Hakkında

• Kullanıcı ocen4554
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ocen4554

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben videolarımı facebook gruplarında paylaşıyorum. Az önce gündemdeki bir videoyu paylaştım ve video yayınlandıktan 10 dakika sonra facebook gruplarından 300 izlenme geldi. Ama şu ana kadarki videolarımın hepsinde %90 harici kaynaklar gözüküyor analyticsde. Peki bu harici kaynaklar önerilenlere düşmeye engel teşvik eder mi yoksa katkıda bulunur mu ?

Sen simdi a101 hiç bim reklamını gördün mü görmedin sen facebook video atıyorsun youtube bakıyor ki izlenim facebook geliyor ve kara list alınır video+kanal bilgin olsun

Sen simdi a101 hiç bim reklamını gördün mü görmedin sen facebook video atıyorsun youtube bakıyor ki izlenim facebook geliyor ve kara list alınır video+kanal bilgin olsun

Şaban kardeş kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ya, bırak ona buna sataşmayı da kendi keline biraz odaklan yaw :)

Youtube algoritması sürekli değişiyor, bugün engel olmayan şey yarın engel teşkil edebiliyor. Ama faceden trafik geldi diye seni kara listeye almaz YT. Sonuç olarak başlangıç hiti face olsa da bir süre sonra trafik kaynağı youtube önerilenleri veya yt içi arama 1.sıraya çıkacaktır.

Önerilenlere girmek sadece izlenmeyle de alakalı değildir, aldığın beğeni ve yorum sayısı ve ne kadar sürede bu etkileşime ulaştığı da önerilere girme olayını etkiler.

Not olarak : sarı dolar olan videoların önerilenlere girme ihtimali daha düşüktür. Ekstradan para kazanma kapalı kanallar da kolay kolay önerilenlere girmeyebiliyor. Ama bu bazı istisnalar ile zıt görüşe de çıkabilir.

Son düzenleme:

Bunu neye dayanarak yazdınız hocam? Bana biraz saçma geldi de. Şimdi elin oğlu gelip benim videomu facede orda burda paylaştı diyelim. Yt beni kara listeyemi alacak? :) Sen paylaşmasan bile başkası paylaşır. Öyle şeymi olur.

Şaban kardeş kelin merhemi olsa kendi başına sürer derler ya, bırak ona buna sataşmayı da kendi keline biraz odaklan yaw :)

Youtube algoritması sürekli değişiyor, bugün engel olmayan şey yarın engel teşkil edebiliyor. Ama faceden trafik geldi diye seni kara listeye almaz YT. Sonuç olarak başlangıç hiti face olsa da bir süre sonra trafik kaynağı youtube önerilenleri veya yt içi arama 1.sıraya çıkacaktır.

Önerilenlere girmek sadece izlenmeyle de alakalı değildir, aldığın beğeni ve yorum sayısı ve ne kadar sürede bu etkileşime ulaştığı da önerilere girme olayını etkiler.

Not olarak : sarı dolar olan videoların önerilenlere girme ihtimali daha düşüktür. Ekstradan para kazanma kapalı kanallar da kolay kolay önerilenlere girmeyebiliyor. Ama bu bazı istisnalar ile zıt görüşe de çıkabilir.

1 saat önce paylaştığım videom şuan sadece facebook kaynağından 2.000 görüntüleme aldı hocam. Ben hala net anlayamadım. Harici kaynaklar önerilenlere girmeye engel midir ? Eğer engel ise biz gibi yeni kanallar facebook ve diğer forumlarda videolarımızı tanıtamadıktan sonra nasıl düşücez bir anda önerilenlere.

Arkadaşlar ben videolarımı facebook gruplarında paylaşıyorum. Az önce gündemdeki bir videoyu paylaştım ve video yayınlandıktan 10 dakika sonra facebook gruplarından 300 izlenme geldi. Ama şu ana kadarki videolarımın hepsinde %90 harici kaynaklar gözüküyor analyticsde. Peki bu harici kaynaklar önerilenlere düşmeye engel teşvik eder mi yoksa katkıda bulunur mu ?
Google search'ta bir harici kaynaktır. Sorun teşkil etmez. Benim yolladığım harici görüntülenmelerle bir kanalım önerilene girdi bakalım. Günlük 500-1000 geliyor. Yani belli olmuyor.

Google search'ta bir harici kaynaktır. Sorun teşkil etmez. Benim yolladığım harici görüntülenmelerle bir kanalım önerilene girdi bakalım. Günlük 500-1000 geliyor. Yani belli olmuyor.

Anladım hocam dediğim gibi videolarımı facebook gruplarında paylaşıyorum sadece. Oradan gelen trafik yani harici trafik önerilenlere çıkarabilir anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim cevabınız için

1 saat önce paylaştığım videom şuan sadece facebook kaynağından 2.000 görüntüleme aldı hocam. Ben hala net anlayamadım. Harici kaynaklar önerilenlere girmeye engel midir ? Eğer engel ise biz gibi yeni kanallar facebook ve diğer forumlarda videolarımızı tanıtamadıktan sonra nasıl düşücez bir anda önerilenlere.

Dediğim gibi herhangi bi engel değil, sosyal medyadaki bir video başka bir sosyal medyada popüler olarak paylaşılması & izlenmesi neden sorun olsun ki. Üstte yazan arkadaşa bakma o uzanamadığı ciğere mındar demeyi sever.

Hiçbir şeye engel değil sorunda değil nerden ne kadar hit alabiliyorsan al

Değerli yorumlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar soruma gayet açık ve anlaşılır şekilde cevaplar aldım :) İyi forumlar!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri