Youtube Hayatınıza Girdiğinden Beri Neler Değişti

biraz mutsuzum bu aralar hocam kazandığımız haram gibi geliyor. psikolojim bozuldu onun dışında bir sorun yok.

haram bir şey yok kardeş sonuçta emek verip kazanıyorsun çalmak yada kumarda kazanmak yok bu işte emek verip kazanıyon

şu ana kadar hayatımı mahvetti kuruş kazanamadım kazanıyorum ama alamıyorum mesela bi kanalım her gün 4-5 gündür günde 1000 tl kazandırıyor awesomenessa bağlı ama 1-2 telif gelse gidecek o para ki almam çok zor ama alırım İnşallah eğerki alırsam o mahvetti kelimesi tam tersine dönebilir ailemle sorunlarım oldu harcamalarımı ekrandaki 2 pixele bağladım sonu hüsran kendimi pcde sürekli geliştirirdim onada vakit ayıramıyorum gözler gitti beyin gitti elde 1 olması gerekirken -1 var İnşallah kısa bir zamanda 1 olması gerekeni 2 hatta 3 yaparım ne diyim hala yılmadım işte

Bu kadar kendinizi pcye bağlamayın bence.Sağlığınızdan olduktan sonra kazandığınız paranın hiçbir önemi yok.Kendinize düzenli bir yol çizin ve o yol üzerinde ilerleyen.
Şahsen ben öyle yapıyorum.Haftanın belirli günleri ve saatleri pc başına geçip çalışıyorum.

Cevap: Youtube Hayatınıza Girdiğinden Beri Neler Değişti

haram bir şey yok kardeş sonuçta emek verip kazanıyorsun çalmak yada kumarda kazanmak yok bu işte emek verip kazanıyon
Çalmak var hocam hemde çok güzel var. Bana kanal linkini versene kanalı kopyalayacağım diyenler oldu ya hay karakteri düşük arkadaş bari gizliden yap adam gelmiş bana diyor ))

Walla para kazancam diye yarin laptop aliyorum ve ttnet bagliyorum. 2 aydir cafelere para veriyorum. hergun 5-10 lira gerek yok bu masrafa dimi kazandigini cafe sahibine veriyon insan kazanmak istemiyo boyle dusununce neyse ins. pinimiz gelirde 500 ordan aliriz bide awesomenessten 300 dolar alacagim var. İns aliriz bakalim.

anlık kazanç oldugu için sürekli bi takip bi merak duygusu başladı - normalden çok pcde zaman geçirmeye başladım. bu işten kazandığım bilindkçe bulundugum ortamlarda kesinlikle youtube konusu açılıyo. diğer yönden hiç yokken gelmeye başlayan artı para - parayı daha zevkli harcamayı öğretti içim acımadan bişeyler alabiliyorum bu parayla en güzel yönü o :) zar zor bi araba almıştım kendi paramla şimdi tek bi amacım var 12 bin liralık arabamı 15 binlik bi arabayla değiştirmek sonra 18 sonra 22 derken "chevrolet cruze" a kadar çıkmak :)

Bu yıl YGS sınavım var , baktım youtube ile zaman ayırınca 2 haftadır kitap açmadım dershanaye gitmedim işler tersine dönemeden bıraktım . Yani bu geceden sonra bırakıyorum öyle bir karar aldım :) İnşallah iyi bir yer kazanırızda mahcup olmayız :)

Bu yıl YGS sınavım var , baktım youtube ile zaman ayırınca 2 haftadır kitap açmadım dershanaye gitmedim işler tersine dönemeden bıraktım . Yani bu geceden sonra bırakıyorum öyle bir karar aldım :) İnşallah iyi bir yer kazanırızda mahcup olmayız :)

Hedef yüksek ise benim gibi direk bırak arkana bile bakma. Eğer bir şey olmaz günde yarım saat yada haftada 1 2 saat video atarım dersen bu yıl gitmeyi unut -)) ama hedef yüksek ise

Hedef yüksek ise benim gibi direk bırak arkana bile bakma. Eğer bir şey olmaz günde yarım saat yada haftada 1 2 saat video atarım dersen bu yıl gitmeyi unut -)) ama hedef yüksek ise

Puan olarak hedef 350 , ama sadece youtubeyi değil bu geceden sonra bilgisayar işini bitiriyorum sınava kadar. :)

1 hafta gecti baslayali. Uyku düzenimi mahvetti :)) Insallah buna deger

ne değişmedi ki çok şükür bende dün mitsubishi evo 9 aldım hep hayalimdi şimdi ev için hazırlanıyorum inşallah oda olcak kısa sürede teşekkürler youtube

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam seninde düşüncelerini alalım:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri