biraz mutsuzum bu aralar hocam kazandığımız haram gibi geliyor. psikolojim bozuldu onun dışında bir sorun yok.
haram bir şey yok kardeş sonuçta emek verip kazanıyorsun çalmak yada kumarda kazanmak yok bu işte emek verip kazanıyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz mutsuzum bu aralar hocam kazandığımız haram gibi geliyor. psikolojim bozuldu onun dışında bir sorun yok.
şu ana kadar hayatımı mahvetti kuruş kazanamadım kazanıyorum ama alamıyorum mesela bi kanalım her gün 4-5 gündür günde 1000 tl kazandırıyor awesomenessa bağlı ama 1-2 telif gelse gidecek o para ki almam çok zor ama alırım İnşallah eğerki alırsam o mahvetti kelimesi tam tersine dönebilir ailemle sorunlarım oldu harcamalarımı ekrandaki 2 pixele bağladım sonu hüsran kendimi pcde sürekli geliştirirdim onada vakit ayıramıyorum gözler gitti beyin gitti elde 1 olması gerekirken -1 var İnşallah kısa bir zamanda 1 olması gerekeni 2 hatta 3 yaparım ne diyim hala yılmadım işte
Çalmak var hocam hemde çok güzel var. Bana kanal linkini versene kanalı kopyalayacağım diyenler oldu ya hay karakteri düşük arkadaş bari gizliden yap adam gelmiş bana diyor ))haram bir şey yok kardeş sonuçta emek verip kazanıyorsun çalmak yada kumarda kazanmak yok bu işte emek verip kazanıyon
Bu yıl YGS sınavım var , baktım youtube ile zaman ayırınca 2 haftadır kitap açmadım dershanaye gitmedim işler tersine dönemeden bıraktım . Yani bu geceden sonra bırakıyorum öyle bir karar aldımİnşallah iyi bir yer kazanırızda mahcup olmayız
![]()
Hedef yüksek ise benim gibi direk bırak arkana bile bakma. Eğer bir şey olmaz günde yarım saat yada haftada 1 2 saat video atarım dersen bu yıl gitmeyi unut -)) ama hedef yüksek ise
benim 420 sayısaldan bilgisayarı yt yi bitirdim tek sorun telefon kaldı. O da bitti sayılır sonra gelsin kahvem ve kitaplarım))))Puan olarak hedef 350 , ama sadece youtubeyi değil bu geceden sonra bilgisayar işini bitiriyorum sınava kadar.![]()
benim 420 sayısaldan bilgisayarı yt yi bitirdim tek sorun telefon kaldı. O da bitti sayılır sonra gelsin kahvem ve kitaplarım))))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.