adsense fiyata dahil değil parayi kazandiktan sonra ödeme yapmiyorsunuz önce ödeme yapiyorsunuz
.........
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense fiyata dahil değil parayi kazandiktan sonra ödeme yapmiyorsunuz önce ödeme yapiyorsunuz
oda bi konu açsın niye bedava veriyorki? ekmeğine baksınForumda bedava kategori veren bir üye vardı ben onu bulayım en iyisi teşekkürler.
oda bi konu açsın niye bedava veriyorki? ekmeğine baksın
çok hayırsever bir abi ozaman bu abiBilmiyorum yardım sever bi abi. İsteyene 3 tane kategori veriyordu.
Bilmiyorum yardım sever bi abi. İsteyene 3 tane kategori veriyordu.
Butür satışların hepsi patlıyor.
+ Ayda 20tl kazandırıyor bu yöntem, zaten ayda 20tl bile kazanamıyorsa kimse yapmasın bu işi hemen şugün bıraksın boşa kürek çekmesin.
İsmini versek bize de verir mi BEDAVA)
Youtube herkes kazanıcak (4 kişiye satılacak 1 ayda 20 tl)
kanal açma sayiniza göre fiyat artar 30x20=600 60x20=1200Youtube herkes kazanıcak (4 kişiye satılacak 1 ayda 20 tl)
Bi etiketle istersen![]()
@hamedo atisen bir içerik bize) ama bedava
![]()
kanal açma sayiniza göre fiyat artar 30x20=600 60x20=1200
50 kişiyede satabilirim ama o zaman youtube ilk video garantisi veremezdim
Değil.
Değil.
[MENTION=31936]muslera06[/MENTION] serkan hocam bol keseden dağıtıyor saten
açtığınız kanal sayısı kadar kazanırsınızHocam bahsettiğin tutar benim internet faturamı bile karşılamıyor. Bot, vds, render, emek parasını geçtim artık. internet faturamı bile karşılamıyor.Amacım satış baltalamak değildir. Başlığı çok iddaalı açtığınız için yorum yazdım.
Hocam bahsettiğin tutar benim internet faturamı bile karşılamıyor. Bot, vds, render, emek parasını geçtim artık. internet faturamı bile karşılamıyor.Amacım satış baltalamak değildir. Başlığı çok iddaalı açtığınız için yorum yazdım.
kanal açma sayiniza göre fiyat artar 30x20=600 60x20=1200
50 kişiyede satabilirim ama o zaman youtube ilk video garantisi veremezdim
açtığınız kanal sayısı kadar kazanırsınız
60x20=1200 tl
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.