Youtube hesabı ile adsense ilişkisini kaldıramıyorum ?

• Kullanıcı theali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

theali

Onaysız Kullanıcı
Merhabalar 3 farklı youtube hesabım var bunların hepsi tek bir adsenseye bağlı yaşadığım problem şu 1 tane youtube hesabımın adsense ile bağlantısını kaldırmak istiyorum ama youtube studio kısmında " para kazanma " bölümüne girdiğimde 2 seçenek var.

1. seçenek : AdSense hesabı değiştir. Buna tıkladığımda farklı adsense ile hesabı ilişkilendirmemi istiyor. Mevcut hesaptan adsense bağlantısı kaldıramıyorum.

2. seçenek : YouTube İş Ortağı Programı'ndan ayrılma bunu da seçersem Reklamlar, ürünler ve üyelikler gibi özelliklerle para kazanma
İçerik Üretici Destek ekibinden yardım alma
Copyright Match Tool
YouTube Analytics'te geçmişe ait gelir verileri siliyor.

istiyorum ki kanalın sadece adsense ile ilişkisi kaldırılsın para kazansın ama ödeme almayayım bunu nasıl çözebilirim ? 3 gündür araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Adsense olmadan para kazanılmaz, pk açık olamaz, yt iş ortağı programı avantajlarını tamamen kaybedersiniz

Maziyi hatırlattı biraz. Eskiden Arkadaşın dediği gibiydi, kanaldan para kazanırdık, direk pk si açılırdı, hemen adsense tanımlamazdık tanımasın bizi diye. En son parayı çekmek için adsense tanımlayın derdi youtube. Ne olduysa vietnamlılar sektöre girdikten sonra oldu. Yamyam millet.

Son düzenleme:
Adsense olmadan para kazanılmaz, pk açık olamaz, yt iş ortağı programı avantajlarını tamamen kaybedersiniz

hocam 2 spam 1 özgün kanal tek adsenseye bağlı spamları yada özgünü çıkarmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim sizce ?

Kanalı başka bir adsense'e bağlayıp bağladığınız adsense hesabını silerseniz kanal boşa düşebilir. Ya da adsense değiştirip yeni adsense başvurusu yaparsınız mevcut hesabınız var diyerek onay vermez ve kanal boşa düşebilir. Ben geçmişte ikincisini istemeden yaşamıştım fakat şuan ne olur bilemem. Tabi adsense olmayınca para kazanma askıya alınır

Kanalı başka bir adsense'e bağlayıp bağladığınız adsense hesabını silerseniz kanal boşa düşebilir. Ya da adsense değiştirip yeni adsense başvurusu yaparsınız mevcut hesabınız var diyerek onay vermez ve kanal boşa düşebilir. Ben geçmişte ikincisini istemeden yaşamıştım fakat şuan ne olur bilemem. Tabi adsense olmayınca para kazanma askıya alınır

Evet pk askıya alınıp "para kazanmaya devam etmek için etkin adsense hesabına ihtiyanıcınız var" diyecektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri