Youtube Hesabı var Adsense Hesabı var Ancak Veri yok

• Kullanıcı jumana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
tarayıcı ile ne alakası olabilirki :)

sonuçta youtube analytic te veri olsa zaten 0 yazmaz , yada veri yok demez

hocam bizde biliyoruz ama bak sorun bendede var başkalarında yabancılardada ben burda yardımcı olmaya çalışıyorum 100.000 izlenmiş videomda para kazanamıyorum normalde herhalde o videoan benim 50dolar almam laızm minimum ama boşuna ben sinir oluyorum bu konuda

Bu sayfadada diyorki anasayfadan Tam raporları görüntüle ye tıkla sonrada Hosted AdSense for Content under product tab. e tıkla diyor . Ama Hosted AdSense for Content under product tab. bizde yok :) sorunumz bu zaten arkadaşlar.

hocam alta çek orda çok kişi bu tartışmaya katılmış o yazıları okumak lazım

FGA hocam bir şey sorucam youtube 1nisan sistemini değiştirmiş adsense analitc yabancı sitelerde öyle okudum biliyormusun

Çözüm için araştırma yaptım yabancı forumlarda araştırmalarım şöyle:
1-Nisan ayından sonra youtube bir değişme olmuş
2-Bu ayın bitmesi lazımmış hepsini birlikte güncelleme yapabilirler
3-Bazıları partner geçin diye okudum belki yanlış okudum
4-Şu siteye bakmak lazım bu sitede bununla ilgili tartışma yapılmış ve bayağı uzun en kamsamplı tartışma galiba oku oku bitmiyhttp://youtubecreator.blogspot.com/2013/03/were-simplifying-earnings-reporting-for.htmlor
arkadaşlar diyeceğim bunlar yapacağım bir şey yok 100binlik video para alamıyorum ne yapayım bende sinir oluyorum ama yapcaklarımıda yazdım işte ):

walla bu işe muslera yada adminlerden birisi neden cevap vermez ben onu anlamıyorum

walla bu işe muslera yada adminlerden birisi neden cevap vermez ben onu anlamıyorum

muslera hocama sordum onlarda araştırıyolar bilseler yazarlar sorun sadece bizde değil yabancılardada var arkadaşların yarın 1mayıs bu nisan ben üye oldum belki 1mayısta yaptığımız bütün işleri yansıtırlar bazı sitelerde okudum
artık öyle güncel olmıyacak gibi bir şeyler vardı aydan aya galiba

arkadaşlar gmail kontrol edin ben şimdi baktımda youtube durmadan gmail geliyor bu konularla ilgili olabilir gmail okuyunuz lütfen

Arkadaşlar aynı sorun bende de var.Ben gördüğüm bazı tuhaflıkları sıralamak istiyorum:
1) 3 yıllık adsense hesabımın yayıncı kimliğinin yanında bir şey yazmıyor.
2) " " " " ana sayfasında sadece içerik için adsense yazıyor.
3) Yeni açtığım adsense hesabının yayıncı kimliğinin yanında barındırılan hesap yazıyor.(Birkaç arkadaşa sordum işte bu yt için dediler)
4) Yeni açtığım adsense hesabında hala veri yok : ) Olursa bilgilendirme yapacağım.

Bugünde bir değişme olmadı

hocam olmaz benim video olmuş 150k para yok bu nedir be demek içimden geçiyor burda bizim hesaplarda başka bir şey var hacı bu adsense ayarlarında reklam kısmı var bizim oralar boş oraların dolu olması gerekiyor güncelleme güncelleme diye diye bu nedir ya bu iş düzelmez bizim hesaplarda birşeyler var biz ömür boyu bekleriz senin adsense veriyok 0 benimkide öle olur

walla bu işte bir gariplik var ancak bu genel bir gariplik gibi görünüyor.
Musleranın anlattığı gibi başvuru yaptık

8000 izleme var tahmini kazanç yok diyor,kanalın içeriği türkçe ama dil ABD,kanal 3 günlük kaç gün dah beklemem lazım.

15 gündür bekleyenler var tık yok.
Kimsede bilmiyormuş güya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri