YouTube hesabımı caldirdim nasıl geri alabilirim

Vedatryz

Yasaklanmış
Merhaba herkese YouTube kanalım çalındı kurtarma e posta ve numarayı degistirmisler nasıl geri alabilirim kanalımı

YouTube team yazabilirsiniz Twitterdan bi ihtimal geri alma şansınız var

ben çalınan hesabımı twiterdan youtube team ile iletişime geçerek aldım biraz sürüyor ama yardımcı oluyorlar

Vedatryz isimli üye forumdaki diğer üyelere mesaj atarak daha önce sattığı kanalın güzel gittiğini görüp nasıl geri ç/alacağını sormuş, kendisine gerekli cevabı 2070 yılında banı kalktığında vereceğiz.

Vedatryz isimli üye forumdaki diğer üyelere mesaj atarak daha önce sattığı kanalın güzel gittiğini görüp nasıl geri ç/alacağını sormuş, kendisine gerekli cevabı 2070 yılında banı kalktığında vereceğiz.

Yok artık :eek:
Kime güveneceğiz? vay anasını. Böyle bir şey nasıl olabilir. Nasıl insanlarla yaşıyoruz?
İyice paranoyak olacağız bu gidişle. Ahlak vs kalmamış.

Usta peki hesabı satıp, alıcı parayı yollamış gibi gösterip göndermeyince, yani satıcı kazıklanınca nasıl geri alıcaz hesabı?

SS ler hala duruyor. Eleman wise.com dan gönderdim al dekont bu dedi. Ben de bir acemilik ettim inandım hesabı kendi ellerimle başka maile birincil sahiplik vererek verdim ama para ortalıkta yok eleman da yok.

Hiç yoktan hesabı kapattırmak istiyorum bana yar olmuyosa başkasına da olmasın. Hesabın para kazanması da açıktı, 5k küsür abonesi var. Ve utanmadan hala benim eski videoları silmiyor para kazanma kapanmasın die.

Usta peki hesabı satıp, alıcı parayı yollamış gibi gösterip göndermeyince, yani satıcı kazıklanınca nasıl geri alıcaz hesabı?

SS ler hala duruyor. Eleman wise.com dan gönderdim al dekont bu dedi. Ben de bir acemilik ettim inandım hesabı kendi ellerimle başka maile birincil sahiplik vererek verdim ama para ortalıkta yok eleman da yok.

Hiç yoktan hesabı kapattırmak istiyorum bana yar olmuyosa başkasına da olmasın. Hesabın para kazanması da açıktı, 5k küsür abonesi var. Ve utanmadan hala benim eski videoları silmiyor para kazanma kapanmasın die.

Biz dolandırılmayı engelleyemeyiz. Kişiler arasında geçen alışverişe nasıl bir müdahalemiz olabilir? Kendin diyorsun "kendi ellerimle çaldırdım kanalı" diye. Bunun bizlik bir durumu yok, şikayet konusu açarsın eleman suçlu bulunursa banlanır. Bir daha burada ticaret yapamaz o üye. Gerisi herkesin kendi uyanıklığına kalmış.

Biz dolandırılmayı engelleyemeyiz. Kişiler arasında geçen alışverişe nasıl bir müdahalemiz olabilir? Kendin diyorsun "kendi ellerimle çaldırdım kanalı" diye. Bunun bizlik bir durumu yok, şikayet konusu açarsın eleman suçlu bulunursa banlanır. Bir daha burada ticaret yapamaz o üye. Gerisi herkesin kendi uyanıklığına kalmış.

Yok canım şikayetim sana değil niye olsun ben kinayeli bir şekilde yardım istedim sizden yani ne yapayım? Unutayım mı o hesabı yoksa geri almanın bir yolu var mı? Ya da en azından kapattırmanın ?

gmail 1 hafta boyunca telefonu silmiyor. hatırlıyor. kanal taşırsan karşı tarafı 1. sahip yapman için 1 hafta zorunlu bekletiyor. sen bu süreleri belliki aşmışsın. yani sattıktan 1 hafta süre zarfında geri almayı denememişsin, aranızda farklı durumlar dönmüş. şimdide gelip eleman sahte dekont attı, 1 .sahip yaptım verdim, kanalım çalındı nasıl alırım diyosun. Sende yalan dolan *ahtekarlık, samimiyetsizlik diz boyu. belkide banlanan konu sahibinin multisisin muamma.

gmail 1 hafta boyunca telefonu silmiyor. hatırlıyor. kanal taşırsan karşı tarafı 1. sahip yapman için 1 hafta zorunlu bekletiyor. sen bu süreleri belliki aşmışsın. yani sattıktan 1 hafta süre zarfında geri almayı denememişsin, aranızda farklı durumlar dönmüş. şimdide gelip eleman sahte dekont attı, 1 .sahip yaptım verdim, kanalım çalındı nasıl alırım diyosun. Sende yalan dolan *ahtekarlık, samimiyetsizlik diz boyu. belkide banlanan konu sahibinin multisisin muamma.
bu işte bir iş var. dekont attı birincil sahip yaptın sahte dekont olduğunu anladın sen her türlü adamın mailini hesaptan kaldırırdın 1 haftan var sonuçta. bunu yazmamış şüpheli durum hesap edemedi herhalde.

beyler malesef hesabın ilk sahibi isterse bir yıl sonra bile o hesabı alabilir. yt destek ilk sahibindsn ilk şifreni doğum tarihini vs ister ve hesap satıcıya geçer. daha öncede bu satış yapılan kanallar sahipleri tarafından geri alınmıştı. ne yaparsanız yapın kanalınız ilk size ait değilse her an çalınma ihtimali var. en iyisi gidip bir yerleri çekip izlenim abone alıp onaya göndermeniz. ben öok paronayağım bu yüzden satın almakta vazgeçtim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri