Youtube Hesap Açma

• Kullanıcı Burcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Youtube de hesap açtırmak istiyorum.Bununla İlgi bana yardımcı olabilecek profösyonel arkadaşlar varmı ?

Yapmayın lütfen.
Edit: Yanlış konu.
Edit2: Yanlış konuya doğru cevap :)

Son düzenleme:
düşmek ile alakası nedir?Sen biliyorsundur ben bilmiyorum.Bunda ayıp birşeymi var?

Ben bunu şimdi lap diye söylersem inanın bana siz 5 kuruş kazanamazsınız.daha kanal açmayı bile araştırmadıysanız.buraya yazacağınıza googleye yazsanız çoktan bulurdunuz.serkanytnin videolarını izleyin orada var kanal açma.

düşmek ile alakası nedir?Sen biliyorsundur ben bilmiyorum.Bunda ayıp birşeymi var?
ytpara tarihindeki en ilginç soruyu sorduğunuz için böyle bir tepki aldınız.. bunu bile yapamıyorsanız bu işten para kazanamazsınız anlamında söylenmiş bir söz.. forumda bir sürü konu var onları araştırın böyle basit şeyler için kimsenin size yardım edecek vakti yoktur diye düşünüyorum.. ayrıca bu forumda o kadar dolandırıcı var ki nickiniz dahi şüphe uyandırdığı için ve bayan kullanıcı adıyla insanları kandırıp güven sağlayarak insanları kandırabileceğiniz düşüncesi herkesin beyninde yer etmektedir :)

Ben bunu şimdi lap diye söylersem inanın bana siz 5 kuruş kazanamazsınız.daha kanal açmayı bile araştırmadıysanız.buraya yazacağınıza googleye yazsanız çoktan bulurdunuz.serkanytnin videolarını izleyin orada var kanal açma.

Açtırmak yazmış hocam sanırım ücretli alacak :)

btjLSQq.jpg

Okumuş olduğum bu yazıdan esinlenerek yazdığım birşey.
Sizler çok bilgi sahibi olmuşsunuz evet ama alaycı yaklaşımlar yerinee daha düzgün cevaplar verebilirsiniz.Sonuç olarak hiçbiriniz bu konuları bilerek doğmadınız..

ben bu işe başlamadan önce forumda her konuyu sayfa 1 den en eski sayfalara kadar okudum şimdi ki üstadların saçma sapan sorularına kadar.
ama ben okumaktan üşeniyorum diyorsan youtube da dahi var bu konuyla ilgili videolar.
al patlamış mısır izle.

youtube para kazanma - YouTube

İşi bilmeden para kazanıcam diye gelir olanıda kaybedersin kanal almayla youtube'de.Bizde ilk başladığımızda armut piş ağzıma düş istedik ama youtubeda ilk kural bu istekten vazgeçip çalışmak :)

Onaysız kullancılar onaylanmıs ve dün onaylanmıs artık böyle konular görebilirsiniz normal.

Onaysız kullancılar onaylanmıs ve dün onaylanmıs artık böyle konular görebilirsiniz normal.

Ne diyorsun arkadaşım..?

Onaysız ise bu ne peki?
j7ey99E.jpg

Bukadar dalgaya alacağınıza hiç cevap yazmamanız daha iyi olurdu..
Tekrar diyorum okuduğum yazıdaa görünce yazmakk istedimm..!

Ne diyorsun arkadaşım..?

Onaysız ise bu ne peki?
j7ey99E.jpg

Bukadar dalgaya alacağınıza hiç cevap yazmamanız daha iyi olurdu..
Tekrar diyorum okuduğum yazıdaa görünce yazmakk istedimm..!

Bu işi yapabilmek için youtube'da kanal açmaktan daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Hepimiz bunu bilerek doğmadık doğru ama araştırdık. Bu işten para kazanacaksanızda zaten araştırma ile kazanıcaksınız. Yani bol bol okumanız gerekiyor.

Youtube hesabı için bir gmail hesabı gerekiyor. Youtube'a girip oturum aç yerine tıkladığınız zaman zaten yeni hesap oluşturma ibarelerini göreceksiniz. Oradan okuya okuya deneme yanılma yolu ile ilerleyin ve hesabınızı açın.

Gerçekten bu işe başlamayı düşünüyorsanız ise bir süre forumdaki eski mesajları ve atılan mesajları okuyun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri