Blackheart
Yasaklanmış
Arkadaşlar youtube günümüzde tv sektöründen daha geniş bir kitleye sahip. Örneğin ülkemizin nüfusu 76 milyon kişi. Tv sektörümüzde 13-15 saniyelik reklamların 1 haftalık değeri yaklaşık 1.5-2 milyon TL civarıdır. Youtube ise aldığı günlük reklamlar için bile milyonlarca lira almaktadır. Peki biz bunun neresindeyiz? Günlük onlarca milyon dolar reklam hasılatı kaldıran youtube sözde iş ortaklığıyla bu pastadan bize düşen hisse yaklaşık:
0,00000001 dir
Yani her birimiz iş ortağı hesaplarıyla bugün youtube üzerinde 0,00000001 reklam hissesine sahibiz
Bunları biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum fakat acı gerçek ve o hesap doğru
Velhasıl yaptığınız onlarca dakikalık videoyu sadece sunucunda barındırıp, yani sizin evinizi sizin adınıza kiraya verip kiradan size 0,00000001 pay veren bir şirketle karşı karşıyayız
Ne dersiniz bir direnişte biz mi başlatsak?
0,00000001 dir
Bunları biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz çünkü ben uydurdum fakat acı gerçek ve o hesap doğru
Velhasıl yaptığınız onlarca dakikalık videoyu sadece sunucunda barındırıp, yani sizin evinizi sizin adınıza kiraya verip kiradan size 0,00000001 pay veren bir şirketle karşı karşıyayız
Ne dersiniz bir direnişte biz mi başlatsak?