YouTube için AdSense hesabınız devre dışı bırakıldı.

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cesur

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Eski bir youtube kanalım vardı 3.000 saati tamamladım herhangi bir telif de yok, para kazanma kısmından başvuru kısmına girdim, adsense hesabım farklı bir mail adresi ve bağlı 2-3 kanal var. Daha sonrasında şifreyi girmemle birlikte pat diye aşağıdaki uyarıyı aldım. Bence burada bir sorun var, başına gelen oldu mu?

Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sonrasında ilişkili YouTube için AdSense hesabınız devre dışı bırakıldı. Size [email protected] adresinden gönderilen son e-postadan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Daha fazla bilgi

Gelen herhangi bir mail de yok açıkçası, daha önce başına gelen oldu mu? Kanal eski oldugu icin mevcut gmail üzerinden adsense başvurusu mu zanetti anlamadım.

Son düzenleme:
Kanala bağlı eski adsense hesabı geçersiz tıktan ban yemiş olabilir, üzerinden 5 yıl da 10 yılda geçse, para kazanma ekranında başvuru butonu gelse de başvuru aşamasında yine bu durum geliyor ve çözümü vs yok çünkü bir sorun değil, bir kalıcı bir ceza. Geçmiş olsun kanal çöp.

Kanala bağlı eski adsense hesabı geçersiz tıktan ban yemiş olabilir, üzerinden 5 yıl da 10 yılda geçse, para kazanma ekranında başvuru butonu gelse de başvuru aşamasında yine bu durum geliyor ve çözümü vs yok çünkü bir sorun değil, bir kalıcı bir ceza. Geçmiş olsun kanal çöp.

Benim yanlış adsense bağlamış olmamdan kaynaklı değil o halde, hali hazırda bu kanal daha önce bir adsense ile aktifti ve o adsense ban yediği için mi bu yaşanan doğru mu anlıyorum :( çok üzgünüm ya 4,5 aydır uğraşıyorum bu kanal için.

Benim yanlış adsense bağlamış olmamdan kaynaklı değil o halde, hali hazırda bu kanal daha önce bir adsense ile aktifti ve o adsense ban yediği için mi bu yaşanan doğru mu anlıyorum :( çok üzgünüm ya 4,5 aydır uğraşıyorum bu kanal için.
Aynen öyle hocam büyük ihtimal geçmişte yaşanan bir adsense banıyla alakalı bu durum. Bende de böyle bir kaç ciddi aboneli kanal var fakat hiç bir şeye yaramıyorlar öyle süs sadece

Aynen öyle hocam büyük ihtimal geçmişte yaşanan bir adsense banıyla alakalı bu durum. Bende de böyle bir kaç ciddi aboneli kanal var fakat hiç bir şeye yaramıyorlar öyle süs sadece

Anladım para karşılığında bu işi çözecek adam olsa direkt tamam diyeceği ama nafile gözüken o. İtiraz formları vs işe yaramıyor öyle o zaman. Bırak mı diyosun?

Anladım para karşılığında bu işi çözecek adam olsa direkt tamam diyeceği ama nafile gözüken o. İtiraz formları vs işe yaramıyor öyle o zaman. Bırak mı diyosun?

Bu sorunu çözebilen biri olsaydı sadece tr odaklı çalışsa bile trilyoner olurdu, çözüm yok hocam maalesef. YT'de en katı kural geçersiz tıklamadır. Çözümü yok

Bu sorunu çözebilen biri olsaydı sadece tr odaklı çalışsa bile trilyoner olurdu, çözüm yok hocam maalesef. YT'de en katı kural geçersiz tıklamadır. Çözümü yok

son olarak peki aynı kategori kanal konsept videolar içeriklerle yeni sıfır kanalda devam edersem bu durumla karşılaşır mıyım?

Belki inandırıcı gelmeyebilir ama ben bu sorunu bi şekilde çözmeyi başarmıştım. Tabi işin içine biraz hinlik girmesi gerekiyor. Eğer yt destek ekibini bu problemin sizden kaynaklı olmadığına inandırıp mağdur durumda olduğunuza ikna edebilirseniz, onlar kanalın banlı adsense ile bağlantısını kesiyorlar. Yani bunu yapmaya yetkileri var. Onları buna nasıl ikna edeceğiniz sizin hayal gücünüze kalmış. Benim spesifik bir şey söylemem doğru olmaz :)

Belki inandırıcı gelmeyebilir ama ben bu sorunu bi şekilde çözmeyi başarmıştım. Tabi işin içine biraz hinlik girmesi gerekiyor. Eğer yt destek ekibini bu problemin sizden kaynaklı olmadığına inandırıp mağdur durumda olduğunuza ikna edebilirseniz, onlar kanalın banlı adsense ile bağlantısını kesiyorlar. Yani bunu yapmaya yetkileri var. Onları buna nasıl ikna edeceğiniz sizin hayal gücünüze kalmış. Benim spesifik bir şey söylemem doğru olmaz :)

Hocam, ben bunu denedim. 30 binden fazla aboneli kanalım ile canlı sohbet üzerinden görüştüm. Bana söyledikleri, sorunun geçersiz tıklama etkinliği ile ilgili olduğu. Bu trafik nedeniyle kanalın onay alamadığını belirttiler. Ancak bu görüşme sayesinde şunu da öğrendim: Evet, kanalı yanlış bir AdSense hesabına bağlamışım. Hangi AdSense hesabına bağlı olduğunu da verdikleri PIN kodu sayesinde öğrendim. Bağlı olan hesap, bildiğiniz boş bir AdSense hesabıymış. Üstelik mükerrer hesap olarak algılandığı için onay da alamıyor. Sonuç olarak, bu AdSense hesabının banlı olmadığını söyledim ve değişiklik yapılmasını istedim. Ama kesinlikle yanaşmıyorlar. "Yazdıklarımı okuyor musunuz?" falan diyorlar, tekrar tekrar sadece "Sorun geçersiz tıklama etkinliği" diyorlar.

Hocam, ben bunu denedim. 30 binden fazla aboneli kanalım ile canlı sohbet üzerinden görüştüm. Bana söyledikleri, sorunun geçersiz tıklama etkinliği ile ilgili olduğu. Bu trafik nedeniyle kanalın onay alamadığını belirttiler. Ancak bu görüşme sayesinde şunu da öğrendim: Evet, kanalı yanlış bir AdSense hesabına bağlamışım. Hangi AdSense hesabına bağlı olduğunu da verdikleri PIN kodu sayesinde öğrendim. Bağlı olan hesap, bildiğiniz boş bir AdSense hesabıymış. Üstelik mükerrer hesap olarak algılandığı için onay da alamıyor. Sonuç olarak, bu AdSense hesabının banlı olmadığını söyledim ve değişiklik yapılmasını istedim. Ama kesinlikle yanaşmıyorlar. "Yazdıklarımı okuyor musunuz?" falan diyorlar, tekrar tekrar sadece "Sorun geçersiz tıklama etkinliği" diyorlar.
Hocam her bağlandığınızda muhtemelen farklı bir temsilci çıkar. Bazıları daha ılıman yaklaşacaktır. Bir de sorunun farklı bir sebepten dolaylı olarak bu noktaya geldiğini belirtebilirsiniz. Örneğin: "Benim yetki vermediğim birisi kanalına erişip adsense ayarlarımı değiştirmiş, bu işlemi geri almam gerekiyor" vs uydurabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri