Youtube İçin Gelir Vergisi

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son zamanlarda çıkan haberlerle birlikte kafama takılan bu olayı bu konu altında tartışmak istiyorum. Youtube'dan elde ettiğim gelirler için gelir vergisi ödemem gerekiyor mu? Gerekiyorsa bu vergiyi partner şirketim veya Youtube tarafından ödeniyor mu? Ödenmiyorsa neler yapmam gerekiyor? ve önceki gelirlerim için geriye dönük vergi ödemem gerekiyor mu?

Ödeyen veya bilgi sahibi varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Mantıklı düşünelim: böyle bir vergilendirme olsa tek tek ahmet ile mehmet ile mi uğraşacak? Binlerce belkide milyonlarca yayıncı var, vergilendirme olsa zaten adsense direkt keser parayı. Aslı astarı olmayan hurafe sözlerle boşa vakit kaybetmeyin derim.

Hocam bildiğim kadarıyla yabancı ülkede kazandığın zaman Adsense devlete bildiriyor sonra kapına geliyorlar. Aynısı olur büyük ihtimalle.

Mantıklı düşünelim: böyle bir vergilendirme olsa tek tek ahmet ile mehmet ile mi uğraşacak? Binlerce belkide milyonlarca yayıncı var, vergilendirme olsa zaten adsense direkt keser parayı. Aslı astarı olmayan hurafe sözlerle boşa vakit kaybetmeyin derim.

İsterseler keserler ve bu sandığınız kadar zor olay değil banka hareketlerinden tak yapıştırırlar vergiyi. Zorla vergi alın bizden diyoruz böyle konuları çok açmayalım.

Böyle bir durum olursa Partnerlerden alınan paraya Nasıl vergi kesebilirler

Böyle bir durum olursa Partnerlerden alınan paraya Nasıl vergi kesebilirler

Partner öyle bir şey olduğu an kendisi keser zaten sana vermeden hiç merak etme :D Yurt dışı partnerler için yüksek rakamları takip edebilirler ama düşükleri için firmaları ve para gönderdikleri yerleri öğrenmeleri lazım sanırım tek tek.

Yıllık 12 bin üstüne çıkılmassa sorun olmuyor. 12 bin üstü vergiye giriyor. 2017 Yılı için böyleydi. Fazla gelirse aile fertleri arasında parayı bölün her ay birine alın parayı :D
12 bin üstü alan varsa hiç sorun olmadıysa eninde sonunda gelirler 5 sene süresi var. Geriden gelirler zaten genellikle :D

İsterseler keserler ve bu sandığınız kadar zor olay değil banka hareketlerinden tak yapıştırırlar vergiyi. Zorla vergi alın bizden diyoruz böyle konuları çok açmayalım.

Aynen hocam "Youtube'dan XXX. kazandım" gibi konular açılınca vergide kaçınılmaz olur, millet kendi kendini ele veriyor ben bu işten yüksek kazanıyorum illa gel benden vergi al diyor.

Aynen hocam "Youtube'dan XXX. kazandım" gibi konular açılınca vergide kaçınılmaz olur, millet kendi kendini ele veriyor ben bu işten yüksek kazanıyorum illa gel benden vergi al diyor.

Hocam sözle vergi kesilmez.banka hesabı kontrol ederler almak isterlerse

3-4m tl girdi cikti oldu hesabima bi kere enpara aradi neden parayi bizde tutmuyorsunuz diye baskada arayan olmadi daha

Bi bitmedi şu konu.
En az milyon tane açıldı.
Okuyun tek başlık vardı, 2-3 gündür yine moda oldu tekrar tekrar başlık açmak.

edit.....

Son düzenleme:
ağzınızla söyleye söyleye bitiremediniz şu vergi muhabbetini ne takıntılı çalışanlarmışsınız be kardeşim

allah allah ne meraklısınız vergi vermeye kardeşim, her gün on tane konusu açılıyor.

ödemek istediğiz vergiler itinayla alınır.vermek isteyenlere banka hesabımı gönderiyorum

Devletin vergi almak gibi bir düşüncesi yoksa bile böyle konular ve haberler yüzünden alıcak en sonunda

gazoza da ötv ödeyen bir millet olarak yeri ve zamanı geldiğinde elbet bu iş içinde öderiz...

Arkadaş şu Vergi muhabbetine ya konu açmak yasaklansın ya da açıldığında da lütfen kilitlensin. Zorla memlekete vergi getirecekler!

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri