YouTube İçin O Adım, Sonunda Atılıyor!

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bana herr kanal başına 10 dolar versin bütün reklamları kapatayım :D :D :D deli para kasarım :D

Valla öyle ya iyi abonesi olan özgün kanal sahiplerinin kazandığı parayı bir hayal ediyorumda of of of...10 dolar demek 26 tl yapar. Kanalı güçlü olan adamların düşünsene 10 bin kişi 26tl'den kanala abone oluyor aylık. Bak yine kötü oldum deli para ya.

Valla öyle ya iyi abonesi olan özgün kanal sahiplerinin kazandığı parayı bir hayal ediyorumda of of of...10 dolar demek 26 tl yapar. Kanalı güçlü olan adamların düşünsene 10 bin kişi 26tl'den kanala abone oluyor aylık. Bak yine kötü oldum deli para ya.
ve yt yine parası olanın yanında :D dünyanın düzeni bozuk

mişlerle muşlar şu an için birşey ifade etmiyor..zamanı geldiğinde düşünürüz..

Benim anladığım şu.

10$ vereceksin kanalındaki videolarda reklam görmeyeceksin.
( 1 ay )
Belli bir ücret vereceksin YT'de 1 ay boyunca reklam görmeyeceksin.
( her kanal )
Daha tam net bir rakam yokmuş Yt belli bir ücret karşılığı tüm kanallarda da reklam göstermeyecek aylık paket alır gibi alacaksın.

Bu iş birazda şuna dönecek, Misal senin kanalındaki bir abone ordan 1 aylık reklam göstermesin paketi aldı %'si sana yansıcak gibi.
Upload siteleri mantığı.
Birde sattığın reklam göstermesin diye paket başına bir gelir yansıyacak.

Fakat biz spamcı olduğumuz için bizim kanallarımız üstünden butür Satış paketlerini alanlar pek çıkmaz gibi.
Sonuçta paketi alan adam 1 dakika sonra bile kanalı uçmuş olarak bulabilir.
:D

Haziran ortası gelmeden birşey belli olmucak.
Bekliyoruz. . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri