Youtube için üniversite dondurmak

CyberTR

Kayıtlı Üye
Bilgisayar Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ancak YouTube'a fena merak salmış durumdayım ve derslerimde kötüye gidiyor haliyle sizce üniyi dondurup tam zamanlı olarak youtube çalışmaya başlamalı mıyım ?

Bilgisayar Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ancak YouTube'a fena merak salmış durumdayım ve derslerimde kötüye gidiyor haliyle sizce üniyi dondurup tam zamanlı olarak youtube çalışmaya başlamalı mıyım ?

Merhabalar;
Youtube çoğu kişi için gelir kaynağı olmuştur ben bu sektöre yanlış hatırlamıyorsam 2012 haziranda girdim. Akıllara zarar para kazandım ve günümüze gelince durum gerçekten vahim çok sıkıntılı bir dönemdeyiz aylık kazandığınız kazanç bir gün gidebilir, bence hem okuyun hem devam edin...

Merhabalar;
Youtube çoğu kişi için gelir kaynağı olmuştur ben bu sektöre yanlış hatırlamıyorsam 2013 haziranda girdim. Akıllara zarar para kazandım ve günümüze gelince durum gerçekten vahim çok sıkıntılı bir dönemdeyiz aylık kazandığınız kazanç bir gün gidebilir, bence hem okuyun hem devam edin...
bu işe 10 yıl önce girmiş biri gibi yazmışsın hocam :)

milyar dolarında olsa okulunu bitir.meslek-diplomanın değerine paha biçilmez.

Dostum Youtube kaçmıyor sonuçta.Derslerine daha fazla zaman ayır.Youtube ile daha az ilgilenebilirsin.

kardeş oncelik üniversitedir.kesinlikle oyle birşey düşünme.ben 27 yaşındayım ama çok iyi bir işyerim olmasına ragmen bıraktım universiteme devam ediyorum.

en tepe yeri bitirimiş biri olarak söylebilirim ki, okulda hiçbişey ögrenemezsin, hayata hazırlanamazsın..Türkiyedeki eğitim berbat ötesi, insanı hayata hazırlamaz...Yapcan şey şu olmalı... Okulu bitirmek zorundasın, diploma cok artıdır...Okulu düşük notla da olsa bitir..Anca bu sürede cagın gerekleri neyse onu ögren, kariyer.net gir kim ne özellikte insan arıyor onlara hakim ol donanımını artır, ingilizceyi mükemmele cek...diplome ve yapcagının donanımla 50 yıl para kazanırsın, youtube 1-2 yıl...

Youtube Yüzünden Dondurulmaz Hocam, Youtube Gunde 1 Saat Baksanız Yine Yeterli Ben 1 Saat Kadar İlgileniyorum Aylık 1000 TL Burs Gibi Gelıyor.

Yapma bence, zaten başlardaymışsın şimdi 20 saat geçirsen de 5 saat geçirsen de başında çok şey değişmez, elbet değişir biraz ama bu senin okulundan önemli olacak bir değişim değil.

Mutlaka okulla aynı anda ek gelir olarak idare etmeye çalış. Çünkü geleceği bilinmeyen bir durum bu youtube olayı. Riskleri büyük.

Arkadaşlar haklısınız üniversite önemli ama nereye kadar bu kadar uğraşacaz didinecez belki yüksek lisans doktora yapıcaz girecez bir işe patronumuz lise mezunu olacak adelet bu mu bu yüzden farklı yönlere bakmaya başladım artık

youtube işinin garantisi yok hocam.bugün bakarsın günlük kazancın 100$ mesela,3gün sonra kanallar kapanır filan bişey olur bi bakarsın kazancın 0 olmuş.youtube işi çok sakat,işi belirli bi düzeyde tutmak zor.bunu başarabilirsin ama para kazanmaya kapatılan kanallar,teliflerden giden kanallar vb durumlarda elinden gelen pek bişey olmuyor.ben yeri geldi günde 500tl kazandım,yeri geldi 0.05tl kazandım ama yaptıgım işleri asla asla asıl iş olarak görmedim yani hobi olarak yapıyorum.okul bırakılır mı youtube için hocam napıosun sen :)

Hocam youtube kazançların şuan iyiyse devam et. Üniversite okumak için cebinde baya para olmalı, bilmiyorum öğrenci evinden felan mı kalıyosunuz ama gerçekten para kazanabiliyorsanız şuan okulu dondurup cebe parayı doldurmak seneye o parayı okul için kullanmak daha mantıklı olacaktır.

2 üni mezunu olarak şunu söyleyeyim:

Türkiyede üniversite okumak saçmalık.

KESINLIKLE YAPMA. Bende bilgisayar mühendisiyim, farklı yerlerde çalışırım. Okuldan sonra zaten çok zamanın olur. Şimdilik az az yt işi yap az kazan ama okulu bitir. Sonra pişman olacaksın.

okulu bırakırsan youtube başarısız olursun...okulla youtube iyi gider...izole olmanı engeller, asosyallik insanı bitirir !!!

Eğer kendine inanıp güveniyorsan ve bu konuda tecrübeli isen başarabileceğine inanıyorsan Üniv. Dondur derim. Ben 2002 yılından bu yana AdSense yayıncısıyım. Aradan neredeyse 12 yıl devirmişim. Güzelde paralar aldım Allaha şükürler olsun ve bu yolda hedefime ciddi adımlarla halen devam ediyorum. Bir çok hurafeler yazıldı çizildi, Ama Google büyük bir şirket aksine her geçen gün gelişiyor, bundan sonrada bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Allah gönlüne göre versin..

yaw arkadaslar bu isi hobi olarak yapanlar hic bir zaman kazanamaz bunu anlayin artik!!avropada sadece bu is icin acilan sirketler var eger hobi olarak yapiyosan bu isten cok kazanamiyacan..ben butun okulumu filan biraktim sadece yt-isine yogunlasdim simdi allahima sukur youtube-parasiyla uniye hazirlasiyorum.hemde yurtdisinda.yani soylemek istediyim birisi kafaya takarsa bu benim isim derse o,zaman onun yolu aciktir :) hobi diyib gecmeyin bence

Kendine güveniyorsan bırak okulu ve güzel paralar kazandıktan sonra direk yurt dışına git, oradaki eğitim ile ülkemizdeki eğitim sistemi arasında bir sürü fark var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri