Youtube için üniversite dondurmak

youtube hakkında konuşmak istemiyorum youtube olur başka bir freelance iş olur ama şu kadarını söyleyim bazı şeyler yaş geçtikçe anlaşılıyor girdiğim ilk üniversiteyi bıraktım bende çokta iyi bir bölümdü 22 yaşında falandım,o yaşlarda insan gerçekten çok kolay riske girebiliyor bende yaşadım aynı şeyi,okulu bıraktıktan sonra 5-6 yıl freelance işlerle uğraştım detayına girmeye gerek yok hala yapıyorum fenada kazanmıyorum bireysel emeklilik falan derken ufak tefek atıyorum köşeye,şu an 33 yaşındayım girdiğim ikinci üniversite bu sene bitecek 2.öğretim bilgisayar müh. okuyorum bende,üniversite eğitimine inanan bi adam değilim ama elinde imkan varken kesinlikle al diplomanı ben bile bu yaşta uğraşıyorsam vardır demek bir bildiğimiz,burda üniv ne işe yarıyor ya falan diyenlere bakma hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor gerçekten en kötü duruma göre davranmakta fayda var o diploma hiç beklemediğin bir yerden sana fayda sağlayabilir ne burda konuşan benim ne başkasının faydası olmaz zor bir durumda yeri gelir ailenin bile olmaz o diplomanın olur,yoksa diplomadır falan hikaye iş tabiki kendini geliştirmeye bakıyor her ne yapacaksan dilde öğreneceksin başka şeylerde ama diploma sana değer katar,insan ne yaparsa kendine yapıyor.

Birde sana bir tavsiyem eğer 1. sınıfta zorlandıysan ilerki yıllarda çok daha zorluk çekeceksin bunu bil,eğer çalışmadığın için yapamıyorsan birşey diyemem ama çalıştığın halde bir sorun varsa bence bölümü değiştirmeyi düşünebilirsin ben sırf bu yüzden 3 yıl kaybettim üstüne okuldan soğuyup bıraktım ne kadar erken o kadar iyi,bazen ısrarcı olmamak en iyi seçenek oluyor.Allah yolunu açık etsin.

Bu işlerin garantisi yok,üniversiteyi okumak en iyisidir.

youtube hakkında konuşmak istemiyorum youtube olur başka bir freelance iş olur ama şu kadarını söyleyim bazı şeyler yaş geçtikçe anlaşılıyor girdiğim ilk üniversiteyi bıraktım bende çokta iyi bir bölümdü 22 yaşında falandım,o yaşlarda insan gerçekten çok kolay riske girebiliyor bende yaşadım aynı şeyi,okulu bıraktıktan sonra 5-6 yıl freelance işlerle uğraştım detayına girmeye gerek yok hala yapıyorum fenada kazanmıyorum bireysel emeklilik falan derken ufak tefek atıyorum köşeye,şu an 33 yaşındayım girdiğim ikinci üniversite bu sene bitecek 2.öğretim bilgisayar müh. okuyorum bende,üniversite eğitimine inanan bi adam değilim ama elinde imkan varken kesinlikle al diplomanı ben bile bu yaşta uğraşıyorsam vardır demek bir bildiğimiz,burda üniv ne işe yarıyor ya falan diyenlere bakma hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor gerçekten en kötü duruma göre davranmakta fayda var o diploma hiç beklemediğin bir yerden sana fayda sağlayabilir ne burda konuşan benim ne başkasının faydası olmaz zor bir durumda yeri gelir ailenin bile olmaz o diplomanın olur,yoksa diplomadır falan hikaye iş tabiki kendini geliştirmeye bakıyor her ne yapacaksan dilde öğreneceksin başka şeylerde ama diploma sana değer katar,insan ne yaparsa kendine yapıyor.

Birde sana bir tavsiyem eğer 1. sınıfta zorlandıysan ilerki yıllarda çok daha zorluk çekeceksin bunu bil,eğer çalışmadığın için yapamıyorsan birşey diyemem ama çalıştığın halde bir sorun varsa bence bölümü değiştirmeyi düşünebilirsin ben sırf bu yüzden 3 yıl kaybettim üstüne okuldan soğuyup bıraktım ne kadar erken o kadar iyi,bazen ısrarcı olmamak en iyi seçenek oluyor.Allah yolunu açık etsin.

Haklısınız hocam en kötü duruma göre bakmak lazım bölüm derslerinin bir zorluğu yok çalışmadığım için kötü durum Üniversiteye 1 ay geç başladım ameliyat olmam gerekti onun da etkisi var tabi. Yoksa çok zorlanacağımı düşünmüyorum.

Kardeşim derslerine çalış youtube kaçmıyor ve youtube ye inan tam gün çalışmana gerek yok. Geçen ay alacağım miktar 3 küsür bin lira idi ama kanal para kazanması kapatıldı ve para içeride kaldı. Şimdi ne olacağı belli olmayan bir sisteme bel bağlama. Okulunu oku günde 1 saat kadar youtube ye bak. Özgün fikirler geliştirmeye çalış. Zaten okul bitene kadar düzenli bir gelir elde edersin.

youtube icin üniversite mi birakilir arkadas. akil var mantik var.

asıl sorun daha arkadas okul ile bu işin ne kadar farklı oldugunu anlayamaması.. 2 gün sonra söyle dusun kardesim kız istemeye gittin oglun ne iş yapar dediğinde baban ne dicek?

Bölüme bağlı.

Bence iktisat, işletme, su ürünleri, gıda mühendisliği, jeoloji mühendisliği, bir çok eğitim fakültesi bölümü vs. gibi bölümler bırak dondurmayı bana göre gayet de bırakılabilir. 4-5 sene kastırıp sonucunda 16 saat çalışıp 1000 TL maaşla işe başlıyorsun.

Webden para kazanmak her zaman olacak. Ya da çok uzunca bir süre olacak. Sadece bu işten ekmek yiyen yüzbinlerce insan var dünyada.

Gel gelelim Youtube'a. İşte bu hiç garanti falan değildir. Bilemezsin. Nelerden nelerden para kazanıyorken bugün onlardan kazanamıyoruz. Bugün YT her şeyi silip başlamak için çok kötü bir tercih. 25 gün 100 Bin TL kazansan bu paraya güvensen 26. gün bu paranın kuş olup olmayacağının garantisi yok. Garantisi yok derken %72 kuş olacak yani. Öyle iğrenç bir döneminde Youtube.

Üniversiteye devam kardeşim.Youtube için Üniversiteyi donduruyum deme.
Telif yersin,her şey gider.Sonra pişman olursun.
Bence şimdiden özgün video yap.Üniversite bitene kadar kanalın iyi yerlere gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri