Dasboot
Yasaklanmış
youtube hakkında konuşmak istemiyorum youtube olur başka bir freelance iş olur ama şu kadarını söyleyim bazı şeyler yaş geçtikçe anlaşılıyor girdiğim ilk üniversiteyi bıraktım bende çokta iyi bir bölümdü 22 yaşında falandım,o yaşlarda insan gerçekten çok kolay riske girebiliyor bende yaşadım aynı şeyi,okulu bıraktıktan sonra 5-6 yıl freelance işlerle uğraştım detayına girmeye gerek yok hala yapıyorum fenada kazanmıyorum bireysel emeklilik falan derken ufak tefek atıyorum köşeye,şu an 33 yaşındayım girdiğim ikinci üniversite bu sene bitecek 2.öğretim bilgisayar müh. okuyorum bende,üniversite eğitimine inanan bi adam değilim ama elinde imkan varken kesinlikle al diplomanı ben bile bu yaşta uğraşıyorsam vardır demek bir bildiğimiz,burda üniv ne işe yarıyor ya falan diyenlere bakma hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor gerçekten en kötü duruma göre davranmakta fayda var o diploma hiç beklemediğin bir yerden sana fayda sağlayabilir ne burda konuşan benim ne başkasının faydası olmaz zor bir durumda yeri gelir ailenin bile olmaz o diplomanın olur,yoksa diplomadır falan hikaye iş tabiki kendini geliştirmeye bakıyor her ne yapacaksan dilde öğreneceksin başka şeylerde ama diploma sana değer katar,insan ne yaparsa kendine yapıyor.
Birde sana bir tavsiyem eğer 1. sınıfta zorlandıysan ilerki yıllarda çok daha zorluk çekeceksin bunu bil,eğer çalışmadığın için yapamıyorsan birşey diyemem ama çalıştığın halde bir sorun varsa bence bölümü değiştirmeyi düşünebilirsin ben sırf bu yüzden 3 yıl kaybettim üstüne okuldan soğuyup bıraktım ne kadar erken o kadar iyi,bazen ısrarcı olmamak en iyi seçenek oluyor.Allah yolunu açık etsin.
Birde sana bir tavsiyem eğer 1. sınıfta zorlandıysan ilerki yıllarda çok daha zorluk çekeceksin bunu bil,eğer çalışmadığın için yapamıyorsan birşey diyemem ama çalıştığın halde bir sorun varsa bence bölümü değiştirmeyi düşünebilirsin ben sırf bu yüzden 3 yıl kaybettim üstüne okuldan soğuyup bıraktım ne kadar erken o kadar iyi,bazen ısrarcı olmamak en iyi seçenek oluyor.Allah yolunu açık etsin.