Youtube ile 2-3 Ayda Araba

B
  • Kullanıcı BayAfro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BayAfro

Guest
Arkadaşlar böyle birşey başlatmak istiyorum 2 gün önce Yeni bir Youtube Hesabı ve Yeni bir Adsense açtım.Hep beraber Adsense pin'i girilinceye kadar artık 2 veya 3 ay boyunca olan gelişmeleri ilerleyip kazancımıza göre bir Araba almayı düşünüyorum (Şahin bile olabilir :) . ) Yalnız konuda neleri yapmam yanlış neleri yapmam doğru tam emin değilim veya günlük olarak neleri sıkıntı çıkmayacak şekilde nasıl raporlaya bilirim ilk başta bunların cevabını alırsam işlemleri sizler için dahada hızlandıracam.

zaten ytyi bitiren hep bu sevdalar bu başlıklar oldu inşallah alırsın hocam

bu raporlarla uğraşacağın yerde daha fazla kanallarına bak şahin alma doğan al :D

---------- Spam Engelliyici 22:50 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

zaten ytyi bitiren hep bu sevdalar oldu
kanka sen de işine bak kaç kanal açtın daha da foruma giriyon :D:D:D

alırsın bi şahin ama maket şahin 5 tl ye. biraz sert oldu ama youtube eskisi gibi kolay değil.

zaten ytyi bitiren hep bu sevdalar bu başlıklar oldu inşallah alırsın hocam

Bu sefer inandık hocam öyle yada böyle ayağımızı yerden kesecek birşey almaya gidecez. :)
bu raporlarla uğraşacağın yerde daha fazla kanallarına bak şahin alma doğan al :D

Sadece 3 kanal mevcut hocam başka kanal eklenmeyecek.Askıya alınma durumu olduğunda yerine yenisi açılacak.Yol şimdilik böyle.

bugün hiç açmadım inan zaten kapanıyor kanka açsan ne olacak
adsensemi varda kanal açalım adsense açsam 3 gün sonra oda banlanacak

Bu sefer inandık hocam öyle yada böyle ayağımızı yerden kesecek birşey almaya gidecez. :)

Sadece 3 kanal mevcut hocam başka kanal eklenmeyecek.Askıya alınma durumu olduğunda yerine yenisi açılacak.Yol şimdilik böyle.

o zaman YT AdSense'ine zeval vermesin hocam :D

konu hortlanmış diye düşündüm başta eskiden olsa 3 ayda sıfır clio cekerdin de şimdi

R%C3%BCyada-El-Arabas%C4%B1-G%C3%B6rmek-Ne-Demek.png

parayı kazanmak sorun değil de youtube dan o parayı nasıl alacan dert:)

Size göre öyle tabi bişey diyemem kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş.

Takipde kalın o zaman.

mesaj adetine bakarak cevap verdim henüz 16 mesaj atmıştın. bildigin varsa aydınlat bizi veya eski youtubercimisin kimsin daha önce farklı hesabın varmıydı burada ? ben senin youtube backgroundunu bilmiyorumki .. saadece 16 mesaj ve yeni olduğunu farz ederek cevap verdim . ben yeni başlıyanlar icin tekrar diyorum 2 ay sonra şahin maket alırsın. :rolleyes:

konu hortlanmış diye düşündüm başta eskiden olsa 3 ayda sıfır clio cekerdin de şimdi

R%C3%BCyada-El-Arabas%C4%B1-G%C3%B6rmek-Ne-Demek.png

parayı kazanmak sorun değil de youtube dan o parayı nasıl alacan dert:)

bunada şükür hocam :D ayağı yerden kessin yeter hesabı :D

Hocam konu içinde paylaşımlar yapacam fakat şimdi kategoriyi belli etmeden adsense günlük resimleyip atmamın herhangi bir sıkıntısı varmı veya bu raporlamada nasıl bir yol izlemeliyim.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

mesaj adetine bakarak cevap verdim henüz 16 mesaj atmıştın. bildigin varsa aydınlat bizi veya eski youtubercimisin kimsin daha önce farklı hesabın varmıydı burada ? ben senin youtube backgroundunu bilmiyorumki .. saadece 16 mesaj ve yeni olduğunu farz ederek cevap verdim . ben yeni başlıyanlar icin tekrar diyorum 2 ay sonra şahin maket alırsın. :rolleyes:

Oraya bakarsan doğru diyorsun hocamda çok çok eskilerden diyelim. Kanıtlar sunanak başlıyacam fakat kazanc paylaşımı yapabiliyormuyuz yasak mı bilmiyorum nasıl kanıt sağlayacağımı bulursam yapacam.

Hocam konu içinde paylaşımlar yapacam fakat şimdi kategoriyi belli etmeden adsense günlük resimleyip atmamın herhangi bir sıkıntısı varmı veya bu raporlamada nasıl bir yol izlemeliyim.

hocam kazanmak sorun değil dedim şimdi yeni acılan adsense pindir onaydır derken en iyi ihtimal 26 aralıkda ödeme alırsınız yani 2 ödeme dönemi günümüz koşullarında adsense sorunları ortada yani kişisel algılamayın mesajımı dediğim gibi eski dönem olsa 3 ayda sıfır clio bile alırsın

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Oraya bakarsan doğru diyorsun hocamda çok çok eskilerden diyelim. Kanıtlar sunanak başlıyacam fakat kazanc paylaşımı yapabiliyormuyuz yasak mı bilmiyorum nasıl kanıt sağlayacağımı bulursam yapacam.

Kulağıma söyleyebilirsiniz:)

hocam kazanmak sorun değil dedim şimdi yeni acılan adsense pindir onaydır derken en iyi ihtimal 26 aralıkda ödeme alırsınız yani 2 ödeme dönemi günümüz koşullarında adsense sorunları ortada yani kişisel algılamayın mesajımı dediğim gibi eski dönem olsa 3 ayda sıfır clio bile alırsın

Aynen biliyorum sıkıntıları hepimizin başını yakan benimde amacım zaten pin girildiği ana kadar olan kazanc zaten pin girdik mi gerisinden korkmamıza gerek yok bi şekilde Allahın izniyle alırız o parayı.

Aynen biliyorum sıkıntıları hepimizin başını yakan benimde amacım zaten pin girildiği ana kadar olan kazanc zaten pin girdik mi gerisinden korkmamıza gerek yok bi şekilde Allahın izniyle alırız o parayı.

inşallah en güzel hayallerini gerçekleştirir bizlere de umut verirsin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri