Youtube ile Sende Para Kazan Adlı Kitap

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Ben uzun zamandır youtube ile uğraşıyorum , özgün çalışıyorum ilk günden beri para kazanıyorum para kazanmaya başladıktan sonra ytparayı keşfettim yani herşeyi tamamen kendim yaptım kendim öğrendim artık herkez herşeyi hazır bekliyor benimde aklıma şöyle birşey geldi kitap yazmayı düşünüyorum (e kitap değil) normal bir kitap yanlız yasal olarak dükyanlarda satamam çünkü işin inceliklerini anlatcam internet üzerinden elden filan çünkü beni tanıyanlar sürekli bana soruyolar ytparaya girin bakın diyorum oda yok direk bana geliolar sadece bot nedir ne değildir hiç bilmiyorum vds nedir bu satılan 1tl lik youtube hesapları
bana bunları bilen tamamen çözmüş biri lazım o kişi ile birlikte kitabı hazırlayıp satmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??

Kısacası senin gibi kitap satan kişileri yt'den para kazanamayan kişiler olarak görüyorum :)

sen bunları bilmeden kitapmı yazacan :)

Kusura Bakmayın Baltalamak gibi bir niyetim yok ama sanki işi Kitaplaştırmak için Degilde Ögrenmek için Yazmış gibi duruyor yazınız. bot nedir bilmiyorsan satılan hesaplar niye satılır bilmiyorsan kitap yazmayı nasıl becereecksin ve o kitabı kimlere satacaksın anlamadım. dedigin şeyleri botun ne oldugunu ögrenmek zor degil. .s

Merhaba arkadaşlar

Ben uzun zamandır youtube ile uğraşıyorum , özgün çalışıyorum ilk günden beri para kazanıyorum para kazanmaya başladıktan sonra ytparayı keşfettim yani herşeyi tamamen kendim yaptım kendim öğrendim artık herkez herşeyi hazır bekliyor benimde aklıma şöyle birşey geldi kitap yazmayı düşünüyorum (e kitap değil) normal bir kitap yanlız yasal olarak dükyanlarda satamam çünkü işin inceliklerini anlatcam internet üzerinden elden filan çünkü beni tanıyanlar sürekli bana soruyolar ytparaya girin bakın diyorum oda yok direk bana geliolar sadece bot nedir ne değildir hiç bilmiyorum vds nedir bu satılan 1tl lik youtube hesapları
bana bunları bilen tamamen çözmüş biri lazım o kişi ile birlikte kitabı hazırlayıp satmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??

Telif atlatmayı , eşleşen atlatmayı , videoyu liste başı yapmayı da yazarsan banlanır o kitap :D

herşeyi geçtim, bu satılan bir TL lik youtube hesaplarını da mı bilmiyosun ne olduklarını

Ben satarım, 50 bin lira istiyorum.

Bu fenomen laf olacak. :)

arkadaşlar ben özgün çalışıyorum spamla botla işim olmaz ha bilmio değilim tabiki elbet ne olduklarını biliyorum ama bana mantıklı gelmio ve hiç kullanmadığım için gerek duymiyorum herkez istediğini diyebilir ben botcuları para kazanamayan hile hurdan yoluyla para kazanmaya çalışanlar olarak görüyorum bakış açısı farkı var ondan dolayı bu botlarla uğraşan birini istiyorum

sen bunları bilmeden kitapmı yazacan :)

aynen öyle ,öğrenmeye ihtiyacım yok bunları aylık 1000tl paramı aliyorum ve sürekli artiyor bu miktar özgün çalışıyorum deliler gibi günde 100 200 video yüklemiyorum haftada 1 max 2 video kafama göre hatta hiç yüklemesem bile 2 yıllık garanti sabit gelirim var sence ihtiyacım var gibi gözüküyor mu ? böyle bi durumda sen ne yapardın forumda konuları okuyuorum da sürekli pc başında dur sabahtan akşama kadar uğraş ne gerek var ki böyle şeylere haftada 1 video yükle gez eylen miss gibi yok kanalım kapandı hatta pardon kanallarım kapandı gibi bi derdim yok şimdi daha mantıklı geldimi herşey

Telif atlatmayı , eşleşen atlatmayı , videoyu liste başı yapmayı da yazarsan banlanır o kitap :D

orda okursanınz görürsünüz yazdığım yasal olarak satmicam işin inceliklerini anlatacağım için elden internetten diye yazdım okuyalım lütfen

Onlari bilmiyorsan bize hicbir taktik veremezsin kardesim.Bize spam yonunde birsey anlatamazsin.Adi ustunde Ozgun sen o ozgun taktigini bana,bize verirsen bu ozgunlukten cikar...

o kitabı yazacağıma yeni kanallar açarım yahu ben.hala kitap alanlarmı var.araştırma yapın kitap alacağınıza.sabit gelirim var diyen yönelmez kitabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ya küfür etmemek elde değil ya kardeşim yazdığımı oku oku [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] spam yapan biri iyi biri lazım diom yazdıklarımı iyi okuyun kardeş sonrasına [MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] kardeşim bilmeyenler için o kitap bilen biri almaz zaten ya okadar çok boş insan varki işte sırf kimseye bişey öğretmemek için kitap yazcam anlayana kadar okusunlar insanla uğraşmak kadar zor birşey yok

Et dostum et küfürde et özgür bil ülkedesin.bende özgür düşüncelerimi paylaştım.E book hazırlayanlar kazanamayaanlardıııırrrr.Forumu açıp okusan beleşe 10 kat fazlasını bulabilirsiiinn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri