YouTube ilk günlerimiz.

Yalnız Kurt

Yasaklanmış
Arkadaşlar çoğumuz bu işe başlarken komik hatalar yapmışızdır acemilik işte yapacak bişey yok. :D

Ben mesela;
videoyap.com botunu kullanırken telifli videoları tek tek elimle silip para kazan seçeneğinide tek tek seçmişimdir. :D

Sizlerde paylaşın. :)

Videomda reklam çıkmıyordu ama dolar ışığı yanıyordu, reklam çıksın diye 15 gün falan beklemişimdir. Sonra araştırdım ve o araştırma sonucunda buraya üye oldum zaten. :)

10 kişilik tık ekibi kurmuştuk bir arkadaş fazla tıklayınca hepimizi ip gibi dizdiler sonra buraya üye oldum mutluyum :)

Aklıma geldi tüm videoları creative ve listeyi de özel yapmıştım ya bak yine elim ayağım titredi..

haber kanalı açtım bir sürü video attım elle ve unuttum. Para kazanması kapanmış şu toplu kazanmalar gitmeden önce. Sonra tam kazanç feci şekilde başladı 3000 tl ve günlük 240 tl bum oldu biraz pahalıya patladı yani :/

Ozamanlar Dövüş videoları koymuşdum, dünya engeli vs gelirdi videoya bende ne video koymuşum bütün dünyada yasaklanıyor diye seviniyordum, sonradan 3 gün kanala giremedim ama gene çakdırmıyorum olayı ,demekki ilgi çekiyo videolarki kanalı bile kapattılar diyerek komedi bölümene geçtim. şimdi nerde olduğumu sormayın bile nerde uçkur ben ordayım..

Ben gangnam style attım ötesi var mı kapışalım ?

koray ben senden 20 adres almadan önce tek gmaille youtube baglandım kanal açtım 800 video attım senden aldıgım kanallarıda o adsenseye bagladım :D ve şuan tırnak yiyorum çünkü adsense gmailli kanalımın para kazanması kapatıldı.
Not mallık günceldir hala ne yapcagımı bilemez haldeyim :D

koray ben senden 20 adres almadan önce tek gmaille youtube baglandım kanal açtım 800 video attım senden aldıgım kanallarıda o adsenseye bagladım :D ve şuan tırnak yiyorum çünkü adsense gmailli kanalımın para kazanması kapatıldı.
Not mallık günceldir hala ne yapcagımı bilemez haldeyim :D

:) çok geç değil düzeltebilirsiniz :)

Günlerce uğraştığım kanalı adsense bağlamayı unutmuşum. Niye kazanamıyorum diye üzülüyordum :D

Bende kendi sesimle videolar vs çekiyordum dizi başlıkları giriyodum özel küçük resim ekliyordum 2ayda 1K izlenim oldu diye çok sevindim aradan yaklaşık 1,5yıl geçti :)

hiç bişey yapmadım la ben bunlardan, galiba hala acemiyim :P

önceden kendi izlediğim veyada beğendiğim videolar aklıma geldi direk off bunları atsam ne kazanırım ya şu videoyu atayımda bi patlasın diye düşünüyordum o zamanlar:D tabi öyle olmadığını geçte olsa öğrendik

ilk kanal açtım adsense bağladım 1-2 video attım güncel.ilk videom tuttu 400k izlenim aldı.o ay hemen pinim çıktı daha ödeme alamadık :D

bence en komiğini ben yaptım
ilk kanalımı 28 ocakta açmıştım 28 ocak 2013 dün gibi hatırlıyorum
kanal ismimide news.football.comedy yapmıştım
bu işe ilk başladığım zaman, zannetmiştim ki
bir kanala karma çorba futbol komik haber vs her türlü şey atılabilir zannetmiştim
hey gidi günler... :D

Beyler şükredin halinize, [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] ve ben başladığımızda r10 da yt kategorisi bile yoktu

Beyler şükredin halinize, [MENTION=48]Selçuk Sepetci[/MENTION] ve ben başladığımızda r10 da yt kategorisi bile yoktu

keşke bende sizin kadar eski olsaydım ozamanlar bukadar zorlandınızmı acaba para kazanma kapanma.spama düşme.eşleşen verme.telif hakkı sahte telifler,dünya engellemesi ...vb.bence kesinlikle hayır .ozamanlar kazanmak daha kolaydı bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri