Youtube İndexleme

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar Bu işin ince noktaları olduğunu herkes biliyor artık bilenler bu işin ince noktalarını açıklasada bizde ona göre yolumuza baksak bu forumun amacıda bu değil mi ?

Son 1 aydır iyice isyanlardayım gündemi o kadar sıkı takip edip hit alabilecek videoları ilk atmama ragmen benden sonra atan bazı kişiler ki bu kişiler nedense hep aynı kişiler hem google hem yt ana sayfasına ilk sırada çıkıyor hayret ettim

Videolarda açıklama ve etikete özen gösteririm ama o kişilerin videolarına baktığımda ya etiket yok yada açıklama yok yada her ikiside yok yada her ikiside var ve hatta bendeki açıklama etiket ve videoyu almış ama ben 4. 5. sayfalarda iken o ilk sayfada

Değerli forum üstatları lütfen şu işe bi açıklık getirip bir kaç ipucu verin artık..

Adamlarda sosyal medya gücü var. Sende var Mı?

Diğer bahsettiğin kanallar senin kanalından daha eskidir. Spam yapanların imleme yaptığını sanmıyorum çünkü..

aynı sorunları bende yasıyorum. kanal yeni acılmıs 2 tane videosu var . ama 1000 aboneli kanaldan daha fazla izleme alıyor .. .
bir dizi için arasıtrma yaparken görmustum..

Adamlarda sosyal medya gücü var. Sende var Mı?

var 55k face var

---------- Mesaj saat 14:34:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:52 civarında gönderildi. ----------

Diğer bahsettiğin kanallar senin kanalından daha eskidir. Spam yapanların imleme yaptığını sanmıyorum çünkü..

O kanal benim kanalımdan daha yeni abone sayısı olarak o kişiyi 3 katlıyorum

---------- Mesaj saat 14:36:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:34:27 civarında gönderildi. ----------

Diğer hep aynı kişinin videoyu siz gördüğünüzdeki izlenme ve like durumu %kaçlarda oluyor ?
Birde abone sayısı size oranla nasıl ?

A videosu diyelim ben atıyorum 2.3. sayfalardayım aramada izlenme 5 10.

1 saat sonra bu arkadas aynı A videosunu atıyor ki attığı anda ilk sayfada ve en üstlerde haliyle 301+ oluyor direk. Dediğim gibi abone saysı bende az ama 2 3 güne beni gecer eminim günde 200 300 abone geliyor :S

https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url
Google Blog Arama Ping Hizmeti
Auto Ping - Fuub.net
Search Engine - Fuub.net

Bu 4 siteyi de videonu attıktan 3 dakika sonra para kazanmanı falan açtıktan sonra hemen kullan. ;)
Ayrıca başlığın: Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi - Eğer başlığın buysa açıklamaya mutlaka bu şekilde gir.

Açıklama:
Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi

Hadi eyvallah. ;)

Edit: Ayrıca arkadaşa indexlenme probleminden bahsetmiş arkadaşa Sosyal Medyan yoksa falan demişsiniz abi ne alaka sosyal medya ile indexlenmesi?

https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url
Google Blog Arama Ping Hizmeti
Auto Ping - Fuub.net
Search Engine - Fuub.net

Bu 4 siteyi de videonu attıktan 3 dakika sonra para kazanmanı falan açtıktan sonra hemen kullan. ;)
Ayrıca başlığın: Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi - Eğer başlığın buysa açıklamaya mutlaka bu şekilde gir.

Açıklama:
Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi Kaan Bugün İmlemeyi Gösterdi

Hadi eyvallah. ;)

Eyvallah kardesim ama bu saydıgın siteleri biliyrum bunlara ek 10 tane sitede daha biliyorum pingleme ve search engine sitelerinin hepsini kullanıyorum o kadarki peş peşe actıgım için tarayıca yer kalmıyor. Ayrıca açıklamayıda yine bahsettiğin sekilde yapıyorum

Bu konuda bende deneme yaptım 3 senelik bu işleri bilmezken açtığım ve öylesine olan kanalıma bir video atıyorum en geç 15 dk her türlü indeksi alıyor. Yeni açtığım kanala video atıyorum açıklama etiket giriyorum yani SEO uyguluyorum ama almıyor indeks . Kanalın eski olması youtubenin gözünde güzel birşey

Eyvallah kardesim ama bu saydıgın siteleri biliyrum bunlara ek 10 tane sitede daha biliyorum pingleme ve search engine sitelerinin hepsini kullanıyorum o kadarki peş peşe actıgım için tarayıca yer kalmıyor. Ayrıca açıklamayıda yine bahsettiğin sekilde yapıyorum

Kardeşim bak şimdi. İndexlenme neden yapmaz. O zaman sana onlar için açıklama yapayım ben.

1. Kanal problemli olabiliyor. Bir kanalım öyle çıkmıştı her attığım video indexlenmiyordu.
2. Başka kanal da denediğimde attığım videoların indexlendiğini fark ettim.
3. Benim her videom için yaptığım işlem budur. Ama bunları yaparken çok hızlı olman gerekiyor.
4. Büyük ihtimal sen şu olayda takılıyor olabilirsin. Örneğin para kazanma açılmıyordur. Sende isim vs değiştiriyorsundur işte o sırada index alıyor olabilir.
5. Bu yüzden videoyu atarken mümkünse açıklama, etiket olmasın başlığı da ASDASDSAD olarak ayarla.
6. Daha sonra para kazanma açıp açıklama, etiket girdikten sonra direk index attır. Ben şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu şekilde. Benden hariç 4 kişi daha bu işlemi yapıyordu onlarda yaşamadı.

yani herseyi onların yaptıkları gibi yapıyorsun. ama yinede sonuc yok :(

Arkadaşlar kusura bakmayın teşekkür ederim ancak bu işin pingle açıklama etiket ile alakası var elbet ama benim asıl bilmek istediğim o can alıcı nokta bunuda kimse açıklamak istemiyor.

Bakın şimdi hiç etiket olmayan hatta hiç açıklama olmayan videosu bile sıralamalarda beni geçiyor

pingleme açıklama etiket imleme vs bunlar bilindik ezberlenmiş yöntemler

çok kücük ince ayrıntılar var mesela web sitemde kullandığım karakter eşlem olayı var bunun faydası olabilir diye düşündüm ama bununda YT de beceremedim buna benzer ilginç seo teknikleri var lütfen bunları bilen bir arkadaşımız açıklasın artık şunu 15 16 saat pc başında kalıp ilk atan olup sonlarda kalmak ki adam beni emeğimle benim takibimle hit alıyor hit oluyor can sıkıcı şu durum değişsin artık.

Arkadaşlar kusura bakmayın teşekkür ederim ancak bu işin pingle açıklama etiket ile alakası var elbet ama benim asıl bilmek istediğim o can alıcı nokta bunuda kimse açıklamak istemiyor.

Bakın şimdi hiç etiket olmayan hatta hiç açıklama olmayan videosu bile sıralamalarda beni geçiyor

pingleme açıklama etiket imleme vs bunlar bilindik ezberlenmiş yöntemler

çok kücük ince ayrıntılar var mesela web sitemde kullandığım karakter eşlem olayı var bunun faydası olabilir diye düşündüm ama bununda YT de beceremedim buna benzer ilginç seo teknikleri var lütfen bunları bilen bir arkadaşımız açıklasın artık şunu 15 16 saat pc başında kalıp ilk atan olup sonlarda kalmak ki adam beni emeğimle benim takibimle hit alıyor hit oluyor can sıkıcı şu durum değişsin artık.

Etiket olmadığına emin misin peki ?

Bu konuda bende deneme yaptım 3 senelik bu işleri bilmezken açtığım ve öylesine olan kanalıma bir video atıyorum en geç 15 dk her türlü indeksi alıyor. Yeni açtığım kanala video atıyorum açıklama etiket giriyorum yani SEO uyguluyorum ama almıyor indeks . Kanalın eski olması youtubenin gözünde güzel birşey

Benim kanalım da esk kardeşim 2008 tarihli ayrıca videolar index almıyor deil index alıyor ama arka sayfalarda kalıyor sorunda bu aynı video birisi ilk sayfa en tepede birisi 3 .sayfada ki3 sayfada kalan ben oluyourum

---------- Mesaj saat 14:49:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:47 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim bak şimdi. İndexlenme neden yapmaz. O zaman sana onlar için açıklama yapayım ben.

1. Kanal problemli olabiliyor. Bir kanalım öyle çıkmıştı her attığım video indexlenmiyordu.
2. Başka kanal da denediğimde attığım videoların indexlendiğini fark ettim.
3. Benim her videom için yaptığım işlem budur. Ama bunları yaparken çok hızlı olman gerekiyor.
4. Büyük ihtimal sen şu olayda takılıyor olabilirsin. Örneğin para kazanma açılmıyordur. Sende isim vs değiştiriyorsundur işte o sırada index alıyor olabilir.
5. Bu yüzden videoyu atarken mümkünse açıklama, etiket olmasın başlığı da ASDASDSAD olarak ayarla.
6. Daha sonra para kazanma açıp açıklama, etiket girdikten sonra direk index attır. Ben şuana kadar hiç bir problem yaşamadım bu şekilde. Benden hariç 4 kişi daha bu işlemi yapıyordu onlarda yaşamadı.

kardeşim indexleme yapıyor hiç çıkmıyor deil çıkıyor ama benden sonra atan kişiden en az 3 4 sayfa geride cıkıyor.

diğer işlemleri aynen anlattıgın sırada yapıyorum

---------- Mesaj saat 14:50:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:40 civarında gönderildi. ----------

Etiket olmadığına emin misin peki ?

Evet eminim 10 larca kez baktım neyi değişik yapıyor ne kullanıyor diye.

Etiket bile girmiyor çoğu zaman.

Kardeşim peki senden önde çıkan arkadaşların izlenimi, beğenisi vs kaç oluyor senin kaç oluyor ?

Benim kanalım da esk kardeşim 2008 tarihli ayrıca videolar index almıyor deil index alıyor ama arka sayfalarda kalıyor sorunda bu aynı video birisi ilk sayfa en tepede birisi 3 .sayfada ki3 sayfada kalan ben oluyourum

---------- Mesaj saat 14:49:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:47 civarında gönderildi. ----------

kardeşim indexleme yapıyor hiç çıkmıyor deil çıkıyor ama benden sonra atan kişiden en az 3 4 sayfa geride cıkıyor.

diğer işlemleri aynen anlattıgın sırada yapıyorum

---------- Mesaj saat 14:50:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:40 civarında gönderildi. ----------

Evet eminim 10 larca kez baktım neyi değişik yapıyor ne kullanıyor diye.

Etiket bile girmiyor çoğu zaman.

Senden bir şey isteyeceğim etiket girilmediği dediğin videoyu özelden bana bir atabilir misin bide ben bakayım

Senden bir şey isteyeceğim etiket girilmediği dediğin videoyu özelden bana bir atabilir misin bide ben bakayım

arkdaslar konuyu takip ediyorum.. özelden konusursanız aynı sorunu yaşayanları bilgilendirmemiş olursunuz ..

Edit: Ayrıca arkadaşa indexlenme probleminden bahsetmiş arkadaşa Sosyal Medyan yoksa falan demişsiniz abi ne alaka sosyal medya ile indexlenmesi?

Adamlarda sosyal medya var 300k-500k lık sayfalarda videonun linkini paylaşıyorlar çok hit alıyorlar ilk sıralarda çıkıyorlar alakası bu olabilirmi.
Örneğin İnci Caps sayfaları adamlar videoyu yüklüyorlarlar sayfalarında bir paylaşıyorlar 1-2 saat sonra 30-40k gösterim + yüzlerce paylaşım

arkdaslar konuyu takip ediyorum.. özelden konusursanız aynı sorunu yaşayanları bilgilendirmemiş olursunuz ..

Arkadaşa videoyu gösterdim evet etiket yok ama açıklama kısmı full dolu bununda bir teknik olduğunu fark ettik ancak asıl konu hala bu değil

Bilen birilerinin olduğu kesin ama bilinmez olarak kalacak bu konu..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri