Youtube İndexleme

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşa videoyu gösterdim evet etiket yok ama açıklama kısmı full dolu bununda bir teknik olduğunu fark ettik ancak asıl konu hala bu değil

Bilen birilerinin olduğu kesin ama bilinmez olarak kalacak bu konu..

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gibi ustalar bu konuya baksalar iyi olur.. .

şuana kadar 150 200 video atmışımdır sadece 1 tane 1.sayfada olan videom var oda çok iyi izleniyor Allah'a şükür ama onunda 1 2 gün içinde süresi geçecek daha izlenmeez herhalde.

Arkadaşlar yukarda dedim ping imleme vs bunlar gibi bi çok etken var bunun yanında bizlerin bilmediği ince seo teknikleri var karakter kodlamaları gibi ama bunu sitemde yapmama rağmen YT de beceremedim bu sadece bi örnek buna benzer küçük ama can alıcı noktalar var lütfen bunları açıklayın öğretin artık :)

Adamlarda sosyal medya var 300k-500k lık sayfalarda videonun linkini paylaşıyorlar çok hit alıyorlar ilk sıralarda çıkıyorlar alakası bu olabilirmi.
Örneğin İnci Caps sayfaları adamlar videoyu yüklüyorlarlar sayfalarında bir paylaşıyorlar 1-2 saat sonra 30-40k gösterim + yüzlerce paylaşım

paul walker - YouTube

Buraya girip baştan ilk 10'a bak bakalım. sıralamaya neden böyle ? En fazla izlenim alan 1.sırada hemen 2. olması gereken adam 4. 5. sıralarda :)

Yani her şey izlenim değil. Fakat izlenimin yukarıya taşıması da doğrudur.
Ama arkadaşın bir yanlışı var. Bu soruna indexlenme sorunu dememeli.
Ama sıralamada videoyu yukarıya çıkarmak gibi bir başlık olabilirdi.

Yeni bir kamera alıyorum sırf özgün video çekmek için . Aynı katagoride bir sürü video ve büyük kanallar var . SEO uyulamaya başlıyorum. Gerekirse para verip makaleler yazdırıcam. Bakalım ne kadar işe yarıyor arkadaşlar. Bi konu açıp oradanda sizleri bilğilendiricem. İlk sırada çıkabilecek miyim bakıp görücez :)

Aslında benim bu başlığı acmam biraz mantıksız varsa bi teknik kimse zaten söylemeyecek kendimiz bulacağız olanıda olmayınıda yapılması gerekine hayırlısı bakalım..

Durum bundan ibaret..

Arkadaşlar Bu işin ince noktaları olduğunu herkes biliyor artık bilenler bu işin ince noktalarını açıklasada bizde ona göre yolumuza baksak bu forumun amacıda bu değil mi ?

Son 1 aydır iyice isyanlardayım gündemi o kadar sıkı takip edip hit alabilecek videoları ilk atmama ragmen benden sonra atan bazı kişiler ki bu kişiler nedense hep aynı kişiler hem google hem yt ana sayfasına ilk sırada çıkıyor hayret ettim

Videolarda açıklama ve etikete özen gösteririm ama o kişilerin videolarına baktığımda ya etiket yok yada açıklama yok yada her ikiside yok yada her ikiside var ve hatta bendeki açıklama etiket ve videoyu almış ama ben 4. 5. sayfalarda iken o ilk sayfada

Değerli forum üstatları lütfen şu işe bi açıklık getirip bir kaç ipucu verin artık..

yenı yukledıgın bırvıdeoya bununla ındex at sonra kontrol et 5 dakıka sonra anında gogolede ılk sırada cıkarsın

Google index : https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

Aslında benim bu başlığı acmam biraz mantıksız varsa bi teknik kimse zaten söylemeyecek kendimiz bulacağız olanıda olmayınıda yapılması gerekine hayırlısı bakalım..

Durum bundan ibaret..

Aynen hocam kendimiz çözmemiz lazım kimse söylemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri