Youtube işine başlıyorum yardımınıza ihtiyacım var

bence biraz hedef kuçultmelisin senin dediğin rakamları kazanan var hatta kat be kat fazlasını kazanan var ama o kadar basit değil bot vds almakla bitmiyor aksine başlıyo

Spam bitmez kategori bitmez. Yeterki dürüstlükten doğruluktan ayrılma YT insanın içine fitne fesat sokabilir. Düşenlerden olma kazanırsın illaki

Kimseye kulak asma hocam hiç birşey için geç değildir.
Geç diyenler pastadan bir kişi eksilsin mantığındadır hee dedikleri gibi geçse de hayatında bir tecrübe edinmiş olursun ileride kanalın olur ya da özgün çalışmak istersin tecrüben olur :)

Kimseye kulak asma hocam hiç birşey için geç değildir.
Geç diyenler pastadan bir kişi eksilsin mantığındadır hee dedikleri gibi geçse de hayatında bir tecrübe edinmiş olursun ileride kanalın olur ya da özgün çalışmak istersin tecrüben olur :)

teşekkür ederim böyle mesajlara ihtiyacım var başlıcam kafaya koydum zaten

Hoş geldin, ilk zamanlar bende botla başlamıştım, ısınma turları atmak için neyin ne olduğunu anlamak için, şimdilerde manuel, konuları oku ama anlayarak oku ne demek istediklerini anla, çabalaman lazım, Allah kolaylık versin.

umut kırmayın ama büyük umutlarla bu siteye geldim :(

---------- Spam Engelliyici 00:00 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

sağolun inşallah istediğime ulaşırım tekrar teşekkürler :)

valla çok zorlaştı işler. ama ben ilk başladığım 3 ayın sonunda anca günlük 1 TL'yi buldum, sonra yavaş yavaş yükselişe geçtim, ama yükselişe geçtiğim evredede 3 ay boyunca işten eve yaşadım yani Lokanta - ev Youtube - iş. Dükkan youtube - dükkan youtube.. Sosyal hayat sıfır. azmettim başardım, sendede bu azim varsa, ne olursa olsun yılmıycam Diyorsan elbet kazanırsın üç beş. Ama inan birilerinden birşey bekleme, Forumdaki konuları araştır ve kendi kendini geliştir.

İşlerin çok zorlaştığını söyleyen arkadaşlara katılmıyorum.Sizin her zaman yaptığınızın dışında bir fikre düşünceye kendinizi yt konusunda daha nasıl ileriye götürebileceğinizi düşünmediğinizden kaynaklanıyor bana kalırsa.
Dostum hiçbirşey için geç değildir.Yeterki çalışma azmin biraz şansın birazda yeteneğin olsun.Gerisi kendiliğinden akıyor zaten.Gösterişli olmak gibi olmasın kendimden örnek verdim..

Geçen kuzenimde aynı sen gibi banada öğret bu işi dedi sonra gözümün önünden son 2 yıl geçti boğazıma birşey düğümlendi duygulandım :(

Neyse sonra başladım buna anlatmaya render-3. eşleşen-ünlem daha yarıdaydım ki neyse yaa boşver dedi...

İnşallah sen başarırsın ama millet 5 saat çalışıyosa sen 10 saat çalışmalısn çok fazla deneme yapman lazım ekmek aslanın midesinde değil artık, çıkmak üzere...

zor bi yola giriyosun dostum öğreneceğin çoğu bilgi forumda var , risk al ugraş dene , fazlada kimseyi dinleme

sorduklarına yanıt vermicem, tecrübelerimi özetlicem;

1. her kim ne derse desin ( anan baban sülalen; farketmez ) pes etmiceksin.
2. botlara bel bağlamıcak, kendi uğraşlarınla bi şeyler yapmaya çalışacaksın.
3. yaptığın her işten, karşılaştığın her problemden ders çıkarmasını bilecek ve kendini tekrar etmemeyi öğrenecek, yeni şeylerin araştırmasını yapacaksın.
4. hedef kitleni belirleyeceksin. 16 yaş üstünün geneli adblock kullanır, daha küçük kitleye hitap edeceksin. en azından tecrübelerin artana dek.
5. kendi kanalını kendin oluşturmaya başladıktan sonra; kanalların tek tek kapanırsa anla ki kara listeye girdin, sittin sene çıkamazsın. kanal satın alacaksın ( kanalalsat.com idealdir, fiyatlar max 1.5 lira falandı en son şu an nasıl bilmiyorum ki ben zamanında öyle yapmadığım için günde 1k bırakan kanal telef olmuştu )
6. adsense'e her daim tek bir browserdan giriş yapacaksın, o browser'ı sadece adsense'te gelir kontrolü için kullanacak, youtube kanal girişi yapmayacaksın. adsense e kanal bağlaman gerekiyorsa 3. bi browser da bağlantıyı gerçekleştirip kapatıcaksın. yani;

a. kanal oluşturma işlemlerini chrome
b. adsense gelir kontrol ve ayar işlemlerini opera
c. kanal bağlama işlerini mozilla da halledeceksin. ben kendi bağlantı sistemimi söyledim, sen browser sırasını kafana göre ayarla istersen.

7. tek kanal çok video mantığıyla değil; tutabilecek bi kategoride tek kanal kısıtlı video mantığıyla ilerleyeceksin ( ben her kanala tek video atarım )
8. tüm işlemlerini bitirip para kazanmasını açıp adsense e bağladığın bir kanala bir daha giriş yapmayacaksın.
9. kritik noktaları her daim bi köşeye not alcaksın. örneğin; şu şu işlemden sonra adsense in tüm para kazanması kapatıldıysa o işlemi tekrar uygulamamak için unutmamak adına notunu düş.
10. bi kategori yakaladığın zaman kategori içerisinde çeşitlilik sağlamak istiyorsan; o kategoride bir videoya tıkladığında, sağda çıkan videoları da "video adı ve yükleyicisi bazlı" araştıracaksın. önemli bulduğun kanal/videoları harici bi yere not alacaksın.
11. 1 adsense te belli bi gelire ulaştığın zaman " bu bana yeter " dediğin an yeni adsense e geçecek, o adsense i daha fazla riske atmayacaksın. haricen partner kanallar da oluşturacak, kendini sağlama alacaksın.
12. bir güncelleme, zorluk ya da imkansızlık gibi görünen şeylerle karşılaştığın zaman üzülmeyecek, aksine sevineceksin. çünkü bu işi hakkıyla yapmayanlar elenecek, daha profesyonel çalışıp daha yüksek emek sarfedenlerin her şekilde sorunlardan sıyrılabildiğini kavrayıp daha yüksek kârlara ulaşacaksın.
13. 1 günde 30 kanal açayım mantığını kenara bırakıp sistemli çalışıp " her gün en az 3-4 kanal oluşturayım " mantığıyla gideceksin. emin ol o " 1 günde 30 kanal açacam " diye düşünenler şu an pes etmiş durumda. her daim sistemini oluşturan kazanır çünkü ne yapacağını biliyordur, haybiye çalışmaz.
14. kazandırmayacağını düşündüğün tüm kategorilerden uzak duracaksın. rakibi bol olanlara yaklaşmayacak, kıyıda köşede ayakta kalabilmiş sağlam getirisi olacağını düşündüğün alanlara yöneleceksin.
15. 1 alanda kendini geliştirdiğini düşündüğünde, o alanda bi süre daha kalacak, ardından yeni bi alan arayışına gireceksin.

vb.

edit. 6 / c maddesinde işlerini bitirdikten sonra çerez merez her şeyi sil. sıfırla o browser'ı.

Son düzenleme:
bu işe sonradan başlayan çoğu arkadaşın çabuk pes etmesinin tek sebebi bunlar.
Kimse kırılmasın yazdıklarımdan, sadece başlangıçta ufak bir yardım niyetinde yazıyorum.

Bu işe başlar başlamaz; render bilmeden, kanal bilmeden, onay bilmeden direk botlara sarılmalarıdır bana göre. Tekrar söylüyorum, bot sahipleri kesinlikle yanlış anlamasın ama bence ilk basta işi öğrenmek adına ünlem nedir, nasıl geçilir, mantığı nedir, spamın mantığı nedir, dünya engeli, telif, 3 taraf bunları anlamak gerekiyor.
Online oyun oynayanlar bilir. Son Lw chara sahip olup charın özelliklerini bilmeyen bir emektar cıkıyor sonunda :)
Tabi bu tamamen şahsi fikrimdir. Gerisi de sizin takdirinize kalmıştır.

sorduklarına yanıt vermicem, tecrübelerimi özetlicem;

1. her kim ne derse desin ( anan baban sülalen; farketmez ) pes etmiceksin.
2. botlara bel bağlamıcak, kendi uğraşlarınla bi şeyler yapmaya çalışacaksın.
3. yaptığın her işten, karşılaştığın her problemden ders çıkarmasını bilecek ve kendini tekrar etmemeyi öğrenecek, yeni şeylerin araştırmasını yapacaksın.
4. hedef kitleni belirleyeceksin. 16 yaş üstünün geneli adblock kullanır, daha küçük kitleye hitap edeceksin. en azından tecrübelerin artana dek.
5. kendi kanalını kendin oluşturmaya başladıktan sonra; kanalların tek tek kapanırsa anla ki kara listeye girdin, sittin sene çıkamazsın. kanal satın alacaksın ( kanalalsat.com idealdir, fiyatlar max 1.5 lira falandı en son şu an nasıl bilmiyorum ki ben zamanında öyle yapmadığım için günde 1k bırakan kanal telef olmuştu )
6. adsense'e her daim tek bir browserdan giriş yapacaksın, o browser'ı sadece adsense'te gelir kontrolü için kullanacak, youtube kanal girişi yapmayacaksın. adsense e kanal bağlaman gerekiyorsa 3. bi browser da bağlantıyı gerçekleştirip kapatıcaksın. yani;

a. kanal oluşturma işlemlerini chrome
b. adsense gelir kontrol ve ayar işlemlerini opera
c. kanal bağlama işlerini mozilla da halledeceksin. ben kendi bağlantı sistemimi söyledim, sen browser sırasını kafana göre ayarla istersen.

7. tek kanal çok video mantığıyla değil; tutabilecek bi kategoride tek kanal kısıtlı video mantığıyla ilerleyeceksin ( ben her kanala tek video atarım )
8. tüm işlemlerini bitirip para kazanmasını açıp adsense e bağladığın bir kanala bir daha giriş yapmayacaksın.
9. kritik noktaları her daim bi köşeye not alcaksın. örneğin; şu şu işlemden sonra adsense in tüm para kazanması kapatıldıysa o işlemi tekrar uygulamamak için unutmamak adına notunu düş.
10. bi kategori yakaladığın zaman kategori içerisinde çeşitlilik sağlamak istiyorsan; o kategoride bir videoya tıkladığında, sağda çıkan videoları da "video adı ve yükleyicisi bazlı" araştıracaksın. önemli bulduğun kanal/videoları harici bi yere not alacaksın.
11. 1 adsense te belli bi gelire ulaştığın zaman " bu bana yeter " dediğin an yeni adsense e geçecek, o adsense i daha fazla riske atmayacaksın. haricen partner kanallar da oluşturacak, kendini sağlama alacaksın.
12. bir güncelleme, zorluk ya da imkansızlık gibi görünen şeylerle karşılaştığın zaman üzülmeyecek, aksine sevineceksin. çünkü bu işi hakkıyla yapmayanlar elenecek, daha profesyonel çalışıp daha yüksek emek sarfedenlerin her şekilde sorunlardan sıyrılabildiğini kavrayıp daha yüksek kârlara ulaşacaksın.
13. 1 günde 30 kanal açayım mantığını kenara bırakıp sistemli çalışıp " her gün en az 3-4 kanal oluşturayım " mantığıyla gideceksin. emin ol o " 1 günde 30 kanal açacam " diye düşünenler şu an pes etmiş durumda. her daim sistemini oluşturan kazanır çünkü ne yapacağını biliyordur, haybiye çalışmaz.
14. kazandırmayacağını düşündüğün tüm kategorilerden uzak duracaksın. rakibi bol olanlara yaklaşmayacak, kıyıda köşede ayakta kalabilmiş sağlam getirisi olacağını düşündüğün alanlara yöneleceksin.
15. 1 alanda kendini geliştirdiğini düşündüğünde, o alanda bi süre daha kalacak, ardından yeni bi alan arayışına gireceksin.

vb.

edit. 6 / c maddesinde işlerini bitirdikten sonra çerez merez her şeyi sil. sıfırla o browser'ı.

çok teşekkür ederim her kelimeyi dikkate alacağım hayırlı geceler :)

Yt geniş bir havuz herkese para veriyorDU.
3 ay önceye kadar, ama artık kimse birdahaki ay Garanti para alıp alamayacağını bilmiyor.
Her işin zorluğu olduğu gibi YT'nin zaten var.
En baş problem ! bunu geçmek için en etkili çözüm Render.
Sonraki problemlerde Spam-Para kazanma gitmesi vs.
En büyük problem ise artık Kesinleşen ücretlerin İşleme Girmemesi.

Bu işi bi abim önerdi elimde yeterli sermaye de var bu işe en yüksek donanımdan girmek istiyorum bu işe, zaten 1 haftadır araştırıyorum forudamaki konulara bakıyorum her zaman ama işin içinden çıkamadım bana yol gösterebilcek olan var mı? aklımdaki sorulardan bazıları şunlar:
1) tek telefon numaram var ama onun diğer bir yolu da varmış sanırım onaylatma için birçok kanalı.
2) kaç kanal açmam lazım ayda 1000 1500 gibi bi rakam elde edebilmem için?
3) bot almalı mıym?
4) üniversite öğrencisiyim zamanım var günde kaç saat harcarım?
5)vps di falan herşeyini almak istiyoruym gerekirse vide da satın alcam hazırdan başlamak için yeterki bana ayda o kadar kazandırsın .
ben elimden geleni yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

ben 1 sene oldu 1000-1500 değil 500 tl yapamadım ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri