Youtube işini bırakıyorum malesef

Umudunuzu kaybetmeyin.Bende spamcıydım ta ki tüm kanalların para kazanması gidene kadar.Şimdi araştırıp atıyorum ve bazen tutuyor...:)

vr3cs.jpg

Bugün itibari ile bende bırakıyorum youtube işini..

kardeş 1 kanaldan 4 dolar alıyosan 100 kanaldan 400 dolar alırsın. bilmem anlatabildimmi.

Valla pes etmekle alakası yok hocam 172 video var ve herbiri msn,yahoo,türk haber sitelerinden videolar ve güzel etiketlerle birlikte,ben bu youtube işinin şans işi olduğunu düşünmeye başladım emek var fakat sonuç yok en azından bir kıpırdama görsen diyecem bu işte acemiyim daha ileride mutlaka güzel bir gelir elde ederim diye fakat bu şekilde durum.

Hocam 172 videoyla kazanamıyorsanız spama yönelin, ben spam çalışmıyorum ama 172 videoyu yarım saatte yükleyenler var. araştırın bence, üstelik youtube işine zengin olmak için başlamadım sadece gerçekten para kazanılıyormu diye merak ettiğimden başladım, yani ilk 2 ay çok amatördüm 1-2 tık alıyordum sürekli tabi pek uğraşmıyordum ama bu 1-2 tık bile beni fazlasıyla sevindiriyordu. yani başlayalı 4-5 ay etti günlük 260 tl yide gördüm birden sıfıra düşmeyide gördüm bence burada tecrübe kazanmak paradan daha önemlidir.

Olu öyle şeyler.
Sabırlı ve İnatçı bir kişiliğin yoksa pes edersin.

Ben 3 aydır 500tl+ alıyorum herşey rutine oturdu.
Haziran başından itibaren tam anlamıyla bu sisteme kendimi Adapte etmeye çalışıyorum.

Yani 4-5 ayda sende aylık en az 400-500tl kanal bile açmadan alabilirsin.
Tabi sabırlı olman lazım.

kardeş bu gisişle ben de bırakacam ya günlük 50 kuruş kaznaıyorum ya bu nedir ya bende günlük 500 tl kazanayım 1 ay devam ettsin yemin ederim çok yüyük bir hayır yapacam 2000 tl falan fakir birisin verecem

biraz yazım hatam oldu kusura bakmayın hızlı yazdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri