Youtube İşini Bırakıyorum Yoruldum Artık Veda

Bu işlerde öncelikle okursunn, yani oyunun kurallarini okuyarak deneyerek öğrenirsin. Sonrasinda sahaya çikarsin, sana söylenenleri yaparsin, ayni futbolcu gibi kurallari öğrendin, sahaya çiktin tamam. Gerisi senin oyun stiline kalmiş ;) defans mi forvetmi kalacimisin ? Kendi stratejini ve yontemlerini bularak bir şekilde baraşiya gideceksin. Onun için deneme yanilma yap okuduklarinda yeni yontemlerini bul..
Bu işte kendi yontemini bulamaz isen kazanamazsin. Senin sorunubda şu,
sen video yukluyorsun ama izleyen yok neden ? Ya kategorin inginç deil, ya yukledigin videolar aranmayan kelimelerden ibaret, guncel etiketler dene ki sana müşteri gelsin. Kategorin ilgin.ve ilgi çekii olsun. Yoksa snei uzayli kaçirmiş kim arar kim izler? Genele ve guncele hitap eden etiketler dene ;)

aklımdan geçmedi değilde haram bize göre değil be :)

Şu yorumun senin güzel işler becerebileceğin izlenimi uyandırdı bile. Kazanamamış olmana kısmet nasip demiycem çünkü kimin kısmetinin ne olduğunu Allah bilir kardeşim biz bilemeyiz. Belki şimdi nasip olmadı ileride youtubedan milyarlar alıcaksın belki hiç alamıcaksın bunları biz bilemeyiz.

Ama işin teknik yönünden konuşursak ben de yaklaşık 6-7 aydr bu işteyim. İnanırmısın ilk 5 ayda topu topu 400 tl kazandım. Onu da awede partner yaptığım kanalın kapanması üzerine awe teselli ikramiyesi olarak göndermişti geçen ay herkese eşit miktarda.

Aileme umut vermiştim işte ben çok kazanıcam babama destek olucam falan. Ben de öğrenciyim üniversite öğrencisi. 400 tl alınca aileme karşı da utancım arttı bu işe karşı olan güvenim sarsıldı derken 1 ay ara verdim.

Her neyse 1 ay aradan sonra Nisan ayıyla beraber başladım kardeşim, Allaha şükür çok büyük meblağlar olmasa da güzel bir para bekliyorum bu ay. Ne yaptın dersen en çok anladığım profesyonel olduğum bir konu hakkında özgün kanal açtım. Ve sürekli aynı kategori üzerinden yürüdüm. Allah izin verirse özgün de olduğu için telif riski olmadan düzenli gelir elde edeceğim.

Şimdi sana tavsiyem botu motu bir kenara bırak. En sıfırdan başla. Ama özgün ol spamdan uzak dur, en çok izlenebilecek özgün şeyler düşün fikir yürüt ve bir yerden başla. İzlenim için de youtube seo olarak aratıp o bilgileri okur uygularsan izlenimi her türlü alırsın.

hocam sen bana kalırsa forumu tam okumamışsın ben bu işe başlamadan önce sadece 1 ay forumu okudum hiçbirşey yapmadım sürekli olarak not aldım ve hata yapan arkadaşların hatalarından örnek aldım sürekli olarak dedikleri şeyleri yaptım bu işden para kazanamamak imkansız gibi birşey sadece senin hedefinle alakalı durum hepsi bu..
pes etme..

Şu yorumun senin güzel işler becerebileceğin izlenimi uyandırdı bile. Kazanamamış olmana kısmet nasip demiycem çünkü kimin kısmetinin ne olduğunu Allah bilir kardeşim biz bilemeyiz. Belki şimdi nasip olmadı ileride youtubedan milyarlar alıcaksın belki hiç alamıcaksın bunları biz bilemeyiz.

Ama işin teknik yönünden konuşursak ben de yaklaşık 6-7 aydr bu işteyim. İnanırmısın ilk 5 ayda topu topu 400 tl kazandım. Onu da awede partner yaptığım kanalın kapanması üzerine awe teselli ikramiyesi olarak göndermişti geçen ay herkese eşit miktarda.

Aileme umut vermiştim işte ben çok kazanıcam babama destek olucam falan. Ben de öğrenciyim üniversite öğrencisi. 400 tl alınca aileme karşı da utancım arttı bu işe karşı olan güvenim sarsıldı derken 1 ay ara verdim.

Her neyse 1 ay aradan sonra Nisan ayıyla beraber başladım kardeşim, Allaha şükür çok büyük meblağlar olmasa da güzel bir para bekliyorum bu ay. Ne yaptın dersen en çok anladığım profesyonel olduğum bir konu hakkında özgün kanal açtım. Ve sürekli aynı kategori üzerinden yürüdüm. Allah izin verirse özgün de olduğu için telif riski olmadan düzenli gelir elde edeceğim.

Şimdi sana tavsiyem botu motu bir kenara bırak. En sıfırdan başla. Ama özgün ol spamdan uzak dur, en çok izlenebilecek özgün şeyler düşün fikir yürüt ve bir yerden başla. İzlenim için de youtube seo olarak aratıp o bilgileri okur uygularsan izlenimi her türlü alırsın.

eyw cok sagol hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri